Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! bine v-am regasit, din ROMANIA.
am ajuns cu bine, zborul nu a fost nici foare greu nici foarte lung. Stef a avut partener de joaca si nu mi-a data batai de cap. Florence, dormit, papat, gangurit. am primit patut pt ea, dar a dormit ff putin acolo. mai mult in brate la mine, un pic pe scaunul alaturat.
vestea proasta e ca duminica, inainte de pleacare era cam fornaita. in avion a inceput sa ii curga nasul. fost la medic, ar avea o rinita, i-a dat antibiotic, ampicilina, si bromhexin clorhidrat.

Stefan cica ar avea polipi si trb operat. nu stiu ce sa fac.
plange Florence, revin pupicei!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Jasmi , mai rar dar totusi aici cu voi!

Naty, SUPERBA Nadia!! Si buchetul nu mai zic! Se vede ca ai un sot iubitor si romantic.... Si apropo, LMA si de la mine...imi pare rau ca am ramas cam in urma cu intratul pe forum...deh, o groaza de facut si ziua prea scurta. Sa fi sanatoasa si sa-ti traiasca minunile de printese!

IRINA, vazut filmuletul cu Ochila! Este un DULCE!!! Nici nu se vede ca a fost bolnavior! Arata super bine. Si ce zambete trage lui mami! Iti vine sa-l papi nu alta.

Ingrid, mie Dr mi-a zis sa nu ma grabesc cu supozitoarele daca bebe este alaptat exclusiv! Poate sa faca si la 5 zile pt ca laptele matern este ff hranitor si se asimileaza in cea mai mare proportie. Si Sabinutza facea si la 5 zile. Am inceput sa-i dau Debridat si s-a mai reglat cu kaki. Acum face cam la 2-3 zile.

Eu am ceva probleme cu Sabinutza in sensul ca nu prea mai vrea tzatza de 2 zile si prefera biberonul desi nu am exagerat deloc cu biberonul...nu stiu ce are...ma oftic! Azi m-am muls la greu ca sa-i dau sa pape...urla ca din gura de sarpe cand o puneam la san, dar laptele meu muls din bibe il ia fara nici un comentariu.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

DOAMNE, saraca BEE!!! Ce o fi fost in inima ei!! Numai mama sa nu fi, vorba cuiva!!....I-am dat si eu mesaj acum.
Ne rugam pt ea si pt Alexia! Da Doamne sa fie bine!!

Cris, 3 luni sambata!! OAU!! ce trece timpul, nu-mi vine sa cred. parca ieri eram toate gravi...si de abia asteptam sa se nasca minunile noastre...Bafta sambata! Sa iasa bine botezul si sa va distrati. Sa ne dai poze

Fetelor, noi am avut vizite importante azi!! Ne-au vizitat cavalerii TEO si ANDU, bebei de Alinuk . D-rele mele Ana si Sabina au fost ff incantate...bine, recunosc ca Sabinutza habar nu a avut ca a venit Andu pe la ea.... Dar Ana si Teo s-au jucat, alergat prin toata casa. Apoi au papat impreuna la pranz...mai mult Teo ca Ana, sclifosita ca de obicei. Am facut si poze, dar nu am apucat sa le descarc.

Alinuk, a adormit Teo in masina pana acasa? Ce a zis, i-a placut la noi? Mai vine la Ana?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, trimit pe mailul comun doua poze, una cu rochita minune, si una cu Daria morfolind alta rochita, pe care eu i-o masuram, si pe care ea a inhatat-o si-a papat-o...

oana, si eu sunt din / in Cluj...

Am vazut si eu poze cu licuricii nostri, mortale...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cred ca am sa scriu simplu La multi ani,mai ales ca in ziua respectiva va implini fix 3 luni.
Eli ma bucur ca ati ajuns cu bine in Romania, ai avut mult curaj sa pleci cu bebe asa mic pe avion .Sanatate multa celor mici.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

IRINA, Alina, va rog sa-i transmiteti si din partea mea, lui bee, multa sanatate Alexiei! Suntem alaturi de ea!

Daria Nandini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare, mamici cu licurici!
Am revenit si noi, dupa o lunga absenta, in care am avut probleme cu internetul..
Abia am reusit sa citesc atatea capitole, de la cap 3 nu mai stiam nimic de voi..
Noi ne luptama cu biebronul, in continuare..in sensul ca in batalia titi-iberon pare ca va invinge biberonul......dupa 1 saptamana de titi 30 min+30 sau 60 ml completare am castigat 300g. macar acum incepe sa-i placa si la dr de noi..avem si falcute...desi mie si sotului ne placea mai mult inainte, natural asa...nu umflat...Noaptea, adica la 4 dimineata si apoi la urmatoarea masa de la 7 sau 9 nu servim completare ca ne ajunge titi care se odihneste peste noapte.. Speram sa renuntam la completare, dar vad ca din ce in ce se agita la san, abia mai reusesc sa-l tin maxim 20 min, suge ce vine la inceput cu jet, apoi ii e lene sa mai traga cum trebuie si se eneveaza, plange...Regret ca am trecut pe completare...
Maine mergem iar la dr, si daca a luat ok in greutate...eu as incerca sa scot cate putin din completare...dar nu vad mari sanse...

Bee, sper ca sunteti bine, ce sperietura...
Irinac, ma bucur sa citesc si de voi ca ati revenit acasa..

Vreau si eu parola noua sa vad pozici cu licurici si sa pun si eu poze de la botez..
pup toate mamicile si toti licuricii de care mi-a fost dooor

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sunt atat de dragute, Selene , ai cu adevarat o minune de fetita pe lumea asta si tu asa tare te straduiesti.Bravo!Adu-l pe tati mai rpd ca barbatii astia trebuie struniti, ca fata sa ai aiba si mami si tati!

Multumesc Alina pt aprecieri!si eu sunt topita dp filmuletul acela care se repeta zilnic, din fericire.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Intru si eu rapid sa va spun ca aseara am facut vaccinul. A plans mititica tare-tare. Apoi am avut de linistit 2 copii, ca lui Tudor ii era mila de ea. Peste noapte am trecut fara febra.
La 2 luni si o saptamana are 5kg si aprox. 60cm. Suntem bine.
Ilinca rade la toata lumea fara discriminare. Numai sa-i vorbesti, si imediat zambeste si vrea sa-ti raspunda.

Am citit acum despre Bee. Sper ca sunt bine si ca vor trece peste acest moment.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Multumim, IRINA! Maine facem 3 luni, punem poze!

Daria Nandini

Mergi la inceput