Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bee suntem alaturi de tine si de Alexia mica!! acu cred ca o sa stau cu ochii pe bb ca si al meu se mai ineaca pt ca suge ca haplea...

ziceati de celulele stem - nici la noi nu au dat nici un semn

irina merci de raspuns... pe cuvant de onoare ca nu ma pot decide cu vaccinurile; auzi da tu ce esti asa sensibila si pui la inima ce zice x sau y? hai, nu lua in seama...

am si eu doua dileme

1. cu ce spalati biberoanele/tetinele inainte de sterilizare?

si a doua...

bb s-a lungit si nu mai incape in cosulet.. so ne-am mutat in sufragerie si i-am cedat lui dormitoru ca acolo e patutu lui... dar... domle e u facut... il pun acolo adormit bustean, in 10 mn e trez.. azi i-a mancat urechile lu tasu pana am venit eu de la munca.. (eu am fost mai inspirta, l-am adormit pe canapeuaa din sufragerie si inca doarme)
parerea mea e ca salteaua e rece rau si nici nu se incalzeste de la corpusoru lui cum se intampla la plapuma care e pe patu nostru

sa mentionez ca avem saltea de cocos...

2. voi puneti ceva pe saltea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui catisto

Fetele vreau sa va intreb daca voua v-a venit factura de la celulele stem recoltate la nastere . La noi inca nu a venit si au trecut 2 luni si o saptamana de la nastere.

Mami de Ioana Ruxandra (14.01.2009) si Ana Maria (2.08.2004)

http://catisto.sunphoto.ro/

Scuze ca ma bag ca musca-n lapte...

M-am uitat pe factura mea de la Cord Blood Center si rezultatul analizelor a iesit la fix 2 luni de la nastere, iar data facturii era cu o sapt mai tarziu, adica la 2 luni si o saptamana de la nastere....Deci ar trebui sa soseasca..

Multa sanatate puilor de licurici!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Irina, nu mai lua in seama toate rautatile Sunt lucruri muult mai importante pe care merita sa-ti concentrezi atentia

Aalina, cum mai esti? Ti-a trecut starea aceea "ciudata"? Si eu am trecut prin ea, si aproape am depasit-o, ceea ce iti doresc si tie

Alina1976, Roxanaz, Cristi, fetele ... nici un semn?

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

jasmide unde din Cluj esti?Deacolo sunt si eu...defapt de langa Cluj....
Sa va traiasca licuricii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Multumesc pentru aprecieri ,avem niste puiuti unul si unul.
Ada ti-am admirat fetitele demult, sunt ca 2 bombonele,am facut si eu comanda de una bucata fetita cu bucle si ochi albastri ca gene avea de unde lua..Ochi albastri nu are, cred ca face verde inchis, sa mai vedem buclele ca acu nu prea avem par .

Pregatirile pentru botez sunt gata,azi am facut comanda de tort tiramisu si vroiam sa facem comanda si de colac pentru nasa dar vad nu fac, asa ca a ramas sa-i dau un cozonac, asta binenteles separat de cadou.Pentru baita de a doua zi mai am de procurat busuioc pe care sper sa-l gasesc la preot ca in alta parte nu stiu.Si binenteles mai am de facut curatenie prin casa ca toate sunt cu fundul in sus, lucruri de bebe imprastiate prin toata casa .
Chiar asa se scrie ceva pe tortul de la botez??

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Porumbita eu spal sticlele, tetinele, suzetele si ce mai e cu detergent lichid de vase care scrie pe el ca este antibacterian.Le clatesc foarte foarte bine si le pun in sterilizator.Asa si folosesc si o perie speciala.
In legatura cu salteaua, nu prea am inteles exact la ce te referi insa eu am pus asa:un pad waterproof, cearceaf si acolo unde sta capusorul ii pun un scutecel.

Mergi la inceput

Apropo de tortul de botez..eu am scris dar asta e la aprecierea ta....busuiocul la botezul nostru la procurat nasa.
Petrecere frumoasa si sa-ti traiasca puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Multumesc pentru aprecieri ,avem niste puiuti unul si unul.
Ada ti-am admirat fetitele demult, sunt ca 2 bombonele,am facut si eu comanda de una bucata fetita cu bucle si ochi albastri ca gene avea de unde lua..Ochi albastri nu are, cred ca face verde inchis, sa mai vedem buclele ca acu nu prea avem par .

Pregatirile pentru botez sunt gata,azi am facut comanda de tort tiramisu si vroiam sa facem comanda si de colac pentru nasa dar vad nu fac, asa ca a ramas sa-i dau un cozonac, asta binenteles separat de cadou.Pentru baita de a doua zi mai am de procurat busuioc pe care sper sa-l gasesc la preot ca in alta parte nu stiu.Si binenteles mai am de facut curatenie prin casa ca toate sunt cu fundul in sus, lucruri de bebe imprastiate prin toata casa .
Chiar asa se scrie ceva pe tortul de la botez??

Pe tortul Dariei nu am scris nik, ca aveau niste trandafirashi pe mijloc, iar pe cel al Karinei am scris: "La multi ani Karina!". Am mai vazut texte de genul "Bine ai venit pe lume...!". Acu faci cum vrei tu si cum iti permite tortuletzul.

Poze cu tortuletzele mele: http://community.webshots.com/album/570375249mYYAhK

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

ada coman tocmai m-am uitat la pozele tale ai doua papusele sa-ti traiasca sunt niste frumoase
Eu acum va las...profit ca doarme edy si fug la k mai tarziu avem ora de gangurit.
Somnic usor tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Porumbita biberoanele le spal cu apa fierbinte si detergent lichid de vase, le clatesc si le pun la sterilizat.
Pe salteluta punem un cearceaf elastic pt saltea, un cearcef normal de la lenjeria pt copii si la cap pernuta (de aia fff joasa) sau un scutecel.
Cris30, Dark multumim pt complimente

la toata lumea!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput