Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Multa sanatate fetitei lui Bee, ce spaima trebuie sa fi tras.
M-am speriat si eu de-abinelea cand ma gandesc la diversificare si la pericolul de inecare si sufocare.Deci daca bebele are nasul infundat are mai multe sanse sa se inece si apoi mai rau sa nu poata respira????

Am pus si eu poze pe contul comun cu Daria care sambata face 3 luni si tot sambata o si botezam.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Nu gasesc pozele cu Daria

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Pozele le-am trimis pe 13 martie, sunt un pic mai jos pe pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

pt Bee si bebe Alexia. Sa vina repede repede acasa. Bee, suntem alaturi de tine

Alinuk, eu n-am fost pe faza, da' pun pariu ca ai facut iar publica parola

Oana_vr, Bleuberry, Floryela, sunteti in listuta!
Oana_vr, vad ca esti cu 3 zile mai mica decat mine

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Am fost eu pe faza si m am distrat!Plus ca Radu a zis ca dc vom schimba parola sa schimbam si animalu'
Pui a tot dormit azi de la 2 la 5 juma si acum iar nani..l-am trimis pe ta-su la cumparaturi si iar suntem singuri.

Am vb cu Bee, era mult mai linistita, se pune pb sa plece acasa chiar maine, sa vada insa cum e cu raceala, Alexia tusea nu gluma , am auzit-o si eu.

S-a trezit Ochila!!hmm, m-a auzit.Nu am ajuns la ginecolog si am si omis sa va zic de ce:sotia lui pediatra la mine la spital.Cnd am ajuns la spital am fost luata la 3 pazeste ca am reusit sa imbolnavesc copilul, ca sufar de lipsa de mondenitate , ca ea nu a primit nici pe tatal ei cand a avut bebe mic etc etc.Am fost f afectata si am refuzat sa ma mai gandesc la ei.Insa el a fost un domn cu mine, cadoul pt el e pregatit , plus ca eu chiar nu am fost la controlul de 6 sapt.Asa ca peste juma de ora il sun si vaz ce si cum.M-am interesat maine ar fi de garda si tare as vrea sa termin cu aceasta afacere.Imi pare rau de ceea ce a facut sotia lui, nu ma cunoaste si nu meritam tratamentul acesta.Asta plus altele marunte au contribuit la depresia mea post spital.M-au facut sa ma simt extrem de vinovata .De suferit sufeream oricum nu era cazul sa ma mai atace.Plus ca e nedemn sa lovesti un om cazut , e o lasitate.Dar asta este.Ma bucur ca cele 2 dr cu care am lucrat ca si rezident ne-au oferit tot sprijinul si atunci si dupa.Dar asa e viata.Asa ca tineti-mi pumnii.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina urat din partea ei, halal incurarajare.Important este ca Ochila sa fie bine si sanatos, restul chiar nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna seara fetelor!jasmiam vazut ca sunt mai mititica cu e zile...va multumesc ca ne-ati pus si pe noi in listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Cu 3 zile am vrut sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Gata am sunat...ufff am scapat.200 pulsul.Ma duc joi dimin.Joi incepe si conferinta aia, sa vad ce fac cum fac.Joi chiar o sa am o zi plina de "mondenitati" ca sa zic asa.
Am vzt -o pe Daria!Incredibil de dulce, mai ales cu funditza bleu pe capsor!Sa ti traiasca Cris 30!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Cris30 le-am gasit . Frumoasa printesa . Sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Nasol tare cu racelile astea si mie mi-e frica sa nu raceasca pitika mea ca e un pic ragusita. Ce as putea sa-i fac? As putea sa-i dau panadol, are 2 luni si 2 sapt si peste 6.500 g? Sa-i dau 4 ml sau mai putin? Multumesc fetelor.

Ma bucur sa aud ca Alexia si Bee sunt mai bine. Dumnezeu are frija de puii mici.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

hop si noi la povesti. Am fost la biblioteca, am venit si inapoi he-he... o ora jumate de marsaluiala...da' nu care cumva sa scad in greutate m-am tratarisit cu niste gogosi de la "Greggs"

Ada, m-am uitat la pozele din album, ai niste fete tare faine. Ce carliontata e Daria!

Irina, sa stii ca intr-adevar avem si dealuri, si vai verzi...si bineinteles ploaie... e tare frumoasa tara asta iar oamenii sunt (in general) foarte faini.
Ma bucur mult ca Ochila se simte bine, sper sa dispara in curand si tusea asta. Cat despre "vorbele bune" ale pediatrei no comment... chiar nu merita acum sa mai pui la suflet... cel mai bine e sa o eviti in viitor si gata. E plina lumea de oameni buni ca sa iti pierzi timpul si nervii cu cine nu merita.
Multumim pentru vestile de la Brandusa. Sanatate multa Alexiei! O sa fie totul in regula, Bee, o sa vezi!

Crisspy, ce dulce e Razvan

Anculet si Bebelusi, pentru probleme cu ochisorii noi am folosit picaturi de Genticin... dar ma gandesc cel mai bine ar stii un medic.

Alinuk... io am fost pe faza si m-am distrat . Se mai intampla

Anuc

Floryela, banuiesc ca vreo mamica de la forumul de "Prematuri" ar sti mai bine sa-ti spuna, caci micutii lor stau de obicei "la oxigen".

Cris, Dariuta frumoasa si iti urez spor la pregatiri pentru botez

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput