Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor!

Multa sanatate Alexiei!
E asa grav cand se ineaca copilasii?

Aidan se ineaca la fiecare masa si citisem de pnumonia de aspiratie (am zis bine??, nu stiu cum sa traduc din engleza), dar credeam ca e destul de rara complicatia asta.

Baiatul a reactionat bine la vaccine (nu i-am facut decat trei, si urmatoarele trei peste doua saptamani), nu a avut febra deloc, vesel...doar ca a stat mai mult la san ca de obicei.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere sa stii ca si Vlad se inneaca la fiecare masa ca ii vine prea mult laptic. Pana acum nu m-am ingrijorat dar acum....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Sincer nici eu nu mi-am inchipuit k poate fi asa grav cd se ineaca.....Multa,multa sanatate Alexiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

E corect Miere dar Alexia nu a facut asta.Radiografia de maine mai mult ca sigur va exclude.S-a inecat,cat de rau nu stim , dar dc s-a cianozat si au ajuns la spital si au si fost retinuti..se pare ca rau.Ma bucur ca nu au existat reactii adv la vaccin, speram si noi sa nu avem.

Ma intreba Porumbita de vaccinuri pe PM.Nu am o parere f bine conturata.Schema obligatorie a ministerului este de urmat evident.Acum fiecare decide dc face vaccinul gratuit PENTAXIM sau INFANRIXUL.prospectele se gasesc usor pe net , au teoretic acelasi continut, firme diferite.Cat priveste ce e in plus ,gen ROTARIX< PREVENAR etc iar ramane decizia fiecaruia.Personal ma rezum pt moment la cele obligatorii si mai vad la 4 luni.Ochila este si dupa o raceala si prefer sa fiu mai prudenta(asa simt ac mama, ca medic nu exista constraindicatii speciale)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bee, Doamne ce sperietura oribila...sanatate multa si sa iesiti repede din spital!
Da Irina noi am racit la o luna....si ma simt tare vinovata ptr ca toata lumea zice ca sa nu raceasca copilul macar in primele 3 luni...in fine asta e, s-a intamplat, dar in adancul sufletului, inca nu mi-o iert.
Sa stiti ca eu imi propusesem sa fiu mai degajata la al doilea copil si intr-o oarecare masura sunt, dar uite, ca nu ma asteptam sa-mi raceasca asa de repede si numai linistita si relaxata nu sunt acum. Adica daca e sa se intample ceva de genul asta eu una am aceeasi teama ca si la primul copil. Pana nu-l vezi bine, nu ti-e tie bine indiferent al catelea copil e.
Eu am pompa electrica de la Primii Pasi si este ok. Nu pot face comparatie cu altele, poate mai scumpe si mai performante dar eu ma descurc cu ea la cat am nevoie.
Dark, esti o scumpa si invidiez la tine naturaletea cu care traiesti experienta primului copil. Conteaza mult sa fii asa si ptr tine si pentru familie. Eu fac parte din clubul panicoaselor...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Doamne ai grija de Alexia si mamika ei! Tre sa fi trecut prin clipe groaznice, offf mititika. Si karina se mai ineca si ii venea laptic pe nas, se speria si ea mititika, iar eu prima data am crezut ca mor de spaima , cu Daria nu am patit asa ceva. Bee suntem alaturi de tine.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, parca ai descris ultimii mei 4 ani cu Ioana, exact asa si noi: 2 spitalizari, enterocolite, raceli, cazaturi, etc....distractie, frate! Acum le privesc cu zambeul pe buze, dar cand esti in mijlocul lor numai o mama stie ce e in sufletul tau. Asta ptr ca nu vrei sa sufere copilul nicio secunda.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cine a fost pe faza stie de ce...

nu'sh de ce incurc butoanele PM cuj Reply

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

Buna ! cineva spunea aici ca bebele doarme pina la 3 noaptea si pe urma are program. cam asa e si al meu dupa 3 are program de plins sau sughitzat. rareori doarme toata noaptea (de fapt doar o data a dormit toata noaptea pina acum). vreau sa va intreb si eu ceva: pentru ca a fost pus la oxigen mi s-a recomandat control oftalmologic. dar nu mi s-a spus cind sa-l fac. sa astept sa mai creasca putin? are doar 3 saptamini si mi se pare micut sa ma duc cu el la control.
floryela

mama de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Multa sanatate fetitei lui Bee, ce spaima trebuie sa fi tras.
M-am speriat si eu de-abinelea cand ma gandesc la diversificare si la pericolul de inecare si sufocare.Deci daca bebele are nasul infundat are mai multe sanse sa se inece si apoi mai rau sa nu poata respira????

Am pus si eu poze pe contul comun cu Daria care sambata face 3 luni si tot sambata o si botezam.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput