Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
catisto spune:
Bebelusi , tare scump este puiul tau ! Cum il strigati mai mult? Vlad sau Mihai ? Mie mi se pare ca seamana foarte mult cu tine.
crisspy spune:
Buna fetele,
Vai ce rau imi pare pt Bee, ii doresc multa sanatate la pitica Alexia. Suntem alaturi de voi si sunt sigura ca totul o sa se rezolve cat mai curand posibil.
Catisto nici mie nu mi-a venit factura de la celule stem. Ma impacientasem si eu ca a trecut o luna si nu au dat nici un semn de viata. Tu cu cine ai incheiat contractul?
Va trimit un filmuletz cu Razvanica.
http://www.youtube.com/watch?v=DYaY12JaoS0
Multi pupici
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
Naty spune:
Doamne, saracuta bee prin ce spaima a trecut! O sa ii dau si eu sms de incurajare.
floryela bine ai venit la noi! Mai spune-ne despre voi.
irina tare scump e Ochila si nu pare de loc bolnavior.
iris si eu tot 7 saptamani mai am pana incep serviciul ... chiar ca trece repede timpul!
catisto mie mi-a venit factura de mult, cam la 3 saptamani de la nastere. Cu ce firma ai lucrat?
Ieri am fost la control, sunt bine si am liber la sport!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
IRINA.C spune:
Am vb cu Flo iarasi.E mai linistita.Bebe Alexia e cu perfuzii , nu-i vor da sa manance pn maine dimin , o mai aspira, primeste ceai si apa de orez iar de maine tzizti.Incurajati-o cat puteti, s-a speriat teribil si cred ca oricare dintre noi s-ar fi speriat.Cea mica are nasul prins si mai si tusea, aici este problema, sa vedem cat o va tine.
Naty cred ca e chiar la dr la care a fost Nadia asta vara cu convulsiile.Cred.Mai era cu cineva in salon si asta cred ca e f imp pt ea.Am linistit o cu botezul ca era gata, sa o boteze duminica.Mai bine sta linistita ca la botez mai si racesc mai ales acum ca e si atinsa nitel.Sunt sigura ca DD o vede deja si ca ii va fi bine.E o perioada f grea nici nu mi-am imaginat cat de grea.Poate cele care sunteti mai relxate nu ne intelegeti cu totul dar unele dintre noi, mai istericoase din fire devenim si mai rau acuma si sutinerea si maia les intelegerea celor din jur vindeca.
Andrei in afara de tusea seaca nu am mai auzit nimic.Aseara parea ca fonfaie, peste noapte nu.M-am mai relaxat nitel.L-am aspirat de muci, nu erau prea multi.Deocamdata nu-i dau nimic si sper sa fie bine si doar ceva iritativ care sa treaca.Tuseste relativ rar dar il urmaresc , ce altceva sa fac?Ma uit si realizez ca a mai crescut, cum necum a crescut, e mai prezent , e mai mare , e alimentat exclusiv la san si deci dc e ceva nu e neaparat nevoie sa o patim ca la 6 sapt.Asa ma incurajez.Plus ca uite nu toata lumea s-a internat si a reusit sa depaseasca chiar si la..5 sapt cred, nu Anuc?
Ma bucur ca va place Ochila.Am vzt si eu poze cu muuulti bebei.Ce-mi amintesc:
1.Nadia e mai MARE!se vede, are alta mina.Pitica noastra creste
2.baietelul Cristinei a crescut excelent, se vede ca bunica se pricepe la nou nascuti si o invata bine si pe mamica
3.Lachlan e un dulce ...iar scrisul lui Dark ma face sa mi imaginez ca sunt acolo, in Scotia, intr-un film ceva cu dealuri si vai si mult verde si..ploaie si ..lipseste povstea de dragoste ceva gen "De veghe in lanul de secara".
Cami tie ti-e bine da?Ce vrei sa cari bebe pn la Buc?Mai stai nene nitel ca nu -i bai, dr Toma e si cand face cea mica 2 luni, mai als-o sa creasca.Eu poate is cam paranoia acuma dar am intels ce zic dr mele:domne copilul e mic pn la 3-4 luni e f mic, hai sa mai stam nitel acasa ca nu murim.Dupa il vom lua cu noi peste tot, ne vom recapata viata.Dar pn atunci mai usor ...
Eu m-am inscris ca zuza la Conf de Pediatrie care e la sf sapt si m-as duce/sigur dc e totu bine cu Ochila sa-l las cu tata cateva ore, macar cat prezinta colegii din spitalul meu.Am pompa manuala Chicco da nu ma descurc.E cineva care vinde mai ieftin vreo electrica?Am vzt ca cea mai ieftina e de la Primii pasi, merita sa o iau?Ca nu prea ma dau banii afara din casa.
Ps:cei de la cord suna dupa 2 luni juma -3.Nu va faceti griji, banii sunt la ei asa ca vor suna ei..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Catisto deocamdata ii spunem "Badut" de la Vladut ca nu e botezat, dar o sa ii spunem VLAD.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
irina multumim ca ne tii la curent. O sa o sun si eu pe Brandusa, probabil maine sa se mai linisteasca, deocamdata i-am dat sms.
Eu una desi acum sunt printre mamicile mai relaxate va inteleg perfect. Ti-am spus, tot asa streata ca tine si ca Brandusa am fost si eu la Ioana. Relaxarea de acum vine din faptul ca dupa 4 ani cu 2 internari, nenumarate raceli, cateva enterocolite, cateva cazaturi urate, muulte spaime mici si doua spaime uriase, am inteles ca bebelusii si copilasii nu sunt asa de fragili cum par si c exista acel Dumnezeu al copiilor care ii apara.
In alta ordine de idei prichinduta mea a mai crescut, intr-adevar, arata a copilas
Multumesc tuturor pentru aprecieri
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Anculet spune:
Am o problema cu ochiul stg al bebelusei: ii lacrimeaza cam de vreo 4 zile.O sterg cu ser fiziologic,dar nu prea vad rezultat,oare ar trebui sa-i pun ser in ochisor?Stie cineva ce-ar trebui facut?
[fetele 2 in 1
[Alexandra Maria
bebelusi spune:
Anculet aceeasi problema o am si eu cu amandoi ochisorii, si nici la mine inca nu a trecut desi ii dau cu ser fiziologic. Daca afli un tratament minune sa ma anunti si pe mine te rog.
bebelusi spune:
Crisspy e mortal Razvanica, e asa de linistit