Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
dma2007 spune:
din 2 aprilie se deschide c&a la noi in militari, sunt tare curioasa de preturi!
minunea mea
dma2007 spune:
bagati un ochi www.c-and-a.com.ro/offer/index.php/3274" target="_blank">aici
minunea mea
maria-86 spune:
Hello!
Dma, interesant site-ul.
Mulatam de felicitari la adresa soatzei!![]()
Am vazut o noua venita, da scuze ca nu mai retin cum se numeste, oricum vroiam sa-i zic Bine ai venit!
Noi am avut o noapte nasoala, cu treziri la 2 ore si papa non stop.Intreb si eu, oare este ceva de somn sau orice sa nu se mai trezeasca asa des noaptea si sa pape?
Ca nush ce sa ma mai fac.
Cu bunicile aveti si voi dreptate, decat cicaleala mai bine lipsa.
Azi mi-am dat seama, ca de la atatia nervi si suparari, pierd timp frumos si nu ma mai inalnesc cu el.
In alta ordine de idei....
Cand eu sunt calma si fiimea e super si ma gandesc ca nu conteaza nimeni si nimic, atata timp cat nu las sa ma cotropeasca depresia asta, ca am o
in viatza mea.Si nu merita sa pierd clipe frumoase pt necazuri.
Mi's sentimentala azi.Si plang, de fericire ca sunt si suntem bogate toate ca avem puiutii sanatosi si frumosi.
Camy-un gand bun pt tine si bebeul tau.
Maria, mamik de Adinutza mica
irolf1 spune:
LA MULTI ANI! pepenasilor nascuti in ziua de 18
Am vazut pozicile noi, absolut superbe
pt toata lumea. Cat de curand o sa le schimb si eu.
Tecky multumim, acum numai sa fie vremea frumoasa sa putem folosi carutul![]()
Azi parca a papat ceva mai bine, adica a terminat tot, dar nici nu era mult. Acum doarme,e mai linistita ca ieri sper sa terminam ziua cu bine.
Caprioara eu zic ca e mai important sa fi tu odihnita, ca o sa se invete ea in patut

Am mai spus, eu nu masor nimic, cat mananca bine, daca nu la urmatoarea masa. Asa am procedat si cu Alex si el papa destul de bine. Are momente cand face figuri, ii iau farfuria si gata, vine singur sa-i dau mancarea
asta daca-i e foame, daca nu, nu.
dana81 spune:
Si noi suntem in greva foamei azi, nu-i place nik...asta ca sa imi prelungeasca starea de aseara cand am cantarito si am vazut ca nu numai ca nu a pus dar a mai si dat jos vreo 200 grame...am puso pe faptul ca nu mai sta locului
...incerc mai tz cu banana si branzica
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Ana, gata, am citit materialele. Interesant
. Tata mereu imi zice ca las fata sa fie un mic tiran
.
Am incercat sa-i dau legumele cu galbenus si refuza
. Incerc mai tarziu. Cred ca am cea mai slaba si scunda pepenasa, si de aia ma consum asa ca nu mananca.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Serenity90 spune:
Helau
Vroiam sa va intreb daca a observat-o cineva pe noua mamica care a postat timid la pagina 11 parca..?
Dorya mai spune ceva! Baietelul meu e nascut tot pe 27.08!
Capri eu zic sa nu te mai consumi atat cu pitica doar pentruca "nu e la fel" ca ceilanti de aici, din cate zici tu papa destul de bine, creste si ea cand vrea si cand are chef!
Ma duc sa mai citesc, revin
dana81 spune:
Denisa nu o observasem pt ca a aprut mesajul mai tarziu fiind nemoderat.
DORYA bine ai venit, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si da-ti datele sa te treaca fetele in listutza
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
kamelya spune:
Dorya bun venit 
un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos 
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Kimmy spune:
Dorya bine ai venit!Ce nume frumos are fetita ta
,scrie repede inca 6-7 mesaje ca sa scapi de moderare.
Surprinzator Timi papa destul de bine mai nou.E drept ca nu cantitati de 200-250 grame,dar sunt multumita.Si legumele tot le mai imbunatatesc cu cate 3-4 lingurite de iaurt,ca altfel sunt cam bleacs.Azi i-am facut spanac.De vreo 3-4 zile nu am fost nevoita sa arunc deloc mancare sau lapte,am facut cat am crezut ca manca,si am nimerit
.Momentan bea cate 180 ml de lapte dimineata si seara inainte de culcare.Doarme bustean toata noaptea.Rar ma trezeste!
Maitreyi sa stapaniti sanatosi frumosul apartament,sa fiti fericiti si impliniti in el!Moama 77 cm are Alexandra???Ce lungana e pe langa piticuta mea!
Capri ma alatur si eu piticodromului ca si Timi are doar 68 cm la 8 luni jumate...ea care cica s-ar fi nascut cu 57 cm...vrajeala.Cineva a gresit si ma enerveaza!
Anna sa-i fie de bine tocanita si mancaricile la Ioana!
Nu stiu ce sa mai scriu...si eu sunt tristuta ca se scrie asa putin.Ma bucur pentru fiecare postare,dar mi-e dor de multe alte fete 
Vazut pozele noi si comentariile hazlii ale profei ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra