premeditare
Raspunsuri - Pagina 8
ionica spune:
Pai uite ce spune despre Aneki.com
"Aneki.com is an independent, privately operated website based in Montreal, Canada. We are dedicated to promoting wider knowledge of the world's countries and regions. Our website serves as a comprehensive source of continental and world rankings in an increasing number of categories. The data for our compilations is derived from numerous sources including United Nations agencies and the United States' Central Intelligence Agency's World Factbook."
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 Ionica... lista asta nu pare de incredere. Botswana e mai bogata ca noi?? Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus aaaa...numai daca tu stii exact ca poti sa salvezi ceva atunci mergi...daca nu stii exact nu are sens...nu? asta e f interesant. dar daca face dl guestus 2 liste -voluntari pt tortura si chin - metode avansate -voluntari pt vizite la domiciliu pt preventie tu & ladyj pe care lista va incrieti |
Guestus,
Observ ca vorbesti cu foarte mare incantare despre Domnul Guestus !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
felicic76 spune:
concret, Dle. Guestus, dvs ce ati face daca v-ati intalni fata in fata cu unul dintre protagonisti? Ati propovadui buna intelegere, i-ati mangaia pe crestet, rugandu-i frumos sa nu mai faca copii pentru a-i comercializa ulterior?
Nu va obositi sa ma intrebati ce-as face eu chiar daca au trecut doua zile de la stire si am barfit la vreo patru cafele de atunci. In continuare i-as ucide, tot de crima cu premediare ma simt capabila si acum, pentru ca un parinte care isi vinde copilul pentru organele sale (chiar daca in final nu se ajungea la asta, poate copii aveau "norocul" sa cerseasca pe strazi) nu merita sa mai traiasca, nici macar in inchisoare. Eu nu cred intr-un astfel de voluntariat pentru preventie, si stiti de ce? Pentru ca daca acei parinti nu mai aveau posibilitatea cresterii lor puteau sa-i duca la un centru de plasament, la stat,nu sa faca, eventual, o chermeza cu banii obtinuti din sacrificarea pruncilor.
Rog moderatorii sa inchida acest subiect, nu senzationalul a fost scopul, ci pur si simplu aceasta a fost reactia mea, multumesc celor care m-au inteles, pentru ceilalti datorez scuze ca am intrat cu bocancii in universuri roz, le urez o viatza senina si linistita sub clopotele de sticla.
Sa dea Domnul sa nu mai deschida nimeni niciodata vreun subiect cu o astfel de stire pe DC sau forum despre copii
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei