Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 5

aris26 spune:
aris26 spune:
 hahahah  si eu am zis la fel...imposibil sa nu scrie nimeni nimic 3 ore... 38+
 38+
poze
AMR 9 de zile 

Raaluca spune:
Raaluca spune:
 Abia acum am reusit sa intru pe forum. 
De fapt, cu forumul ca pe net putem sa intru.
Am parcurs in graba ce s-a scris.
 Felicitari pentru ALEXA si CARMEN! 

AYLA, asteptam cu mare nerabdare sa ne dai vestile bune! 

SIMONAMAMI, e tare scumpic Eric care papa iaurt 
CHATONEL, eu zis sa rezisti tentatiei de soare, mare...etc...
STAI LINISTITA! Mai e foarte putinel si o sa mergi cu tot cu Dragoana ta la soare, la mare....
 Mai e foarte putinel si o sa mergi cu tot cu Dragoana ta la soare, la mare....
SIMINA, relaxeaza-te o sa se rezolve. Astazi a mers situl complet aiurea.
Trimit ce am apucat sa scriu ca sa nu-mi faca iar figuri.
p.s. GIGELICA, iti tin pumnii la eco si poate n-ar fi rau sa faci un pic de "instructie" cu cei care te tot zapacesc cu botezul.
Ce conteaza e slujba de botez!!! Atat! In rest, sunt chestii traditionale,laice n-au nimic de-a face cu religia. Ca petrecerea se face inainte, ca se face dupa, sa tre sa pui in cadita de baie nush ce prostii... Astea sunt tampenii! 
Prost e ca si unii preoti le incurajeaza.
Va pup si revin daca mai pot 38
38 Lena
Lena

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Raaluca p.s. GIGELICA, iti tin pumnii la eco si poate n-ar fi rau sa faci un pic de "instructie" cu cei care te tot zapacesc cu botezul. Ce conteaza e slujba de botez!!! Atat! In rest, sunt chestii traditionale,laice n-au nimic de-a face cu religia. Ca petrecerea se face inainte, ca se face dupa, sa tre sa pui in cadita de baie nush ce prostii... Astea sunt tampenii! Prost e ca si unii preoti le incurajeaza. | 
Yup! Pro instructie!

Denisa-Madalina
 34+
 34+  cu Adela-Marisa
 cu Adela-MarisaAMR 6 saptamani

dyana27 spune:
dyana27 spune:
 mama mama ce liniste e azi.
felicitari mamici noi

. asa ma bucur cand aud de cate un mutunel nou
. asa ma bucur cand aud de cate un mutunel nou
 !!!!!
!!!!!
AYLA, bestiale vestile, ma bucur tare mult; o sa fie totul bine de acum, acasa recuperarea o sa mearga mult mai bine, ca e "stimulat" de o sotie superba si doi copii minunati

. s-a uitat surioara mea fascinata la toate pozele Luanei, de cand era in spital pana cum si a zis ca s-a facut o superbitate de gagicuta
. s-a uitat surioara mea fascinata la toate pozele Luanei, de cand era in spital pana cum si a zis ca s-a facut o superbitate de gagicuta

.
. 
eu am spalat toate lucrusoarele lui bebita, inclusiv pilote, paturici, scutecele.... dar hainutele sunt incredibile cand le vezi asa intinse

; maine vreau sa le calc pe toate si sa le pun la pungute; si sa pregatesc si primul bagajel de spital, ca mutunelul meu se cam impinge cu caputul spre iesire, si n-am chef de surprize. aaaaaa, si nu v-am zis- s-a intors iarasi cu caputul in jos, cu niste manevre.......
; maine vreau sa le calc pe toate si sa le pun la pungute; si sa pregatesc si primul bagajel de spital, ca mutunelul meu se cam impinge cu caputul spre iesire, si n-am chef de surprize. aaaaaa, si nu v-am zis- s-a intors iarasi cu caputul in jos, cu niste manevre.......

de m-am urcat pe pereti de durere, deci acum e fooaaaarte multumit si se impinge ca taurasul, probabil sa fie el sigur ca e acolo unde trebuie
 de m-am urcat pe pereti de durere, deci acum e fooaaaarte multumit si se impinge ca taurasul, probabil sa fie el sigur ca e acolo unde trebuie
 .
.
RIVALI cum a fost la eco??? ti-a facut 4D?? am si eu programare la chitescu pt joi, si as vrea sa-i cer si 4D daca vrea bebe sa arate nasucul carn, dar n-as vrea sa exagerez, ca oricum m-a primit peste program. la Anca cand mergi?
diana  36+
36+  David Gabriel
 David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Ayla21 spune:
Ayla21 spune:
 Fetele am incercat sa editez putin prima pagina, daca am gresit spuneti-mi, Simina, verifica te rog, momentan iau o pauza. Nu am reusit cu carucioarele, tot se blocheza si nu o mai iau de la inceput. Revin mai tarziu daca mai pot edita mesajul. Linkurile le pun pana la capitolul viitor. Multumesc pt ce ati scris si pt ca va ganditi la noi. Trebuie sa dorm un pic ca iar ma uit in cruci. Am facut baita la pisica, am papat, si daca reusesc sa-l fac si pe Clau sa doarma sunt doamna. Pun si poze cu Luana si gata.
Va pup!
(dau send pana nu cade iar si pierd mesajul)
_
I love you  so much my  tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon 
God,  please take care of my soul mate
 please take care of my soul mate

alina.n spune:
alina.n spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ayla21 Alex este foarte bine, cat se poate spune ca e bine intr-o asemenea situatie, hematormul a disparut  , | 
Ayla ma bucur mult,mult pentru aceste vesti minunate

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe forum azi

35+  cu
 35+  cu  Maria-Natalia
 Maria-NataliaVine barza!