Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 4

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
 SimonaMami, din pacate nu prea pot, ca voi fi pe teritoriul lor si nu vreau sa fac botezul aici, in Bucuresti ci acolo, la Focsani. Si tre sa respect regulile lor ca sa am liniste!
 Si tre sa respect regulile lor ca sa am liniste!
Astept sa se nasca puisorul si apoi vom re-discuta problema cu toata lumea.
Carmenada, felicitari !!!
!!!
Gigelica  +36
 +36  Victor-Andrei
 Victor-Andrei

Kea spune:
Kea spune:
 Ionica unde ai disparut, as fi vrut sa te mai intreb una-alta!
Carmenada, felicitari pentru puiut! 
 34+
 34+ 

aris26 spune:
aris26 spune:
 carmenada -  FELICITARI
FELICITARI
wooow ce de ghiocei nici nu stiu daca am reushit sa felicit toate mamicile
nici nu stiu daca am reushit sa felicit toate mamicile 38+
 38+
poze
AMR 9 de zile 

joanna27 spune:
joanna27 spune:
 WOW SI Carmenada .
.
Felicitari mami, bine ca sunteti bine, refacere usoara.Sa fie intr-un ceas bun, sanatate , sa cresteti mari si sanatosi.
Atatia ghiocei...si al meu care  era asa de grabit acuma nu da nici un semn...
 39+
 39+   

Kea spune:
Kea spune:
 Eu azi am fost la control.
 Cand sa intru in cladire, fix in fata mea intra o fata cu sora ei, bolnava saraca, care urla continuu si m-a bulversat. 
M-a pus la aparatul ala de monitorizat bataile inimii lui bebe si contractiile si m-a intrebat daca vreau sa stau cu fata in sus sau pe o parte. Pt ca pana acum, dupa ce stateam pe spate in jur de jumatate de ora, ma ridicam de acolo cu niste dureri cumplite, am zis ca vreau pe o parte. Bunnn. De obicei, bebe al meu, cand stau pe o parte aluneca in jos datorita gravitatiei. Acum nu, statea cocotat sus. Imi pune senzorii aia si pleaca. Copilul topaia de zor, la un moment dat sughite de facea aparatul ala in toate felurile si ceea ce a pus capat, s-a gandit sa plece de sub senzor, asa ca s-a auzit un biiiipppppp.
 Acum nu, statea cocotat sus. Imi pune senzorii aia si pleaca. Copilul topaia de zor, la un moment dat sughite de facea aparatul ala in toate felurile si ceea ce a pus capat, s-a gandit sa plece de sub senzor, asa ca s-a auzit un biiiipppppp.  Vine asistenta, cauta copilul, pune iar senzorul, ma mai lasa nitel si cica e gata. O intreaba pe dr, dr ca nu-i bine ca avem bipul si sa o luam de la capat. Inca vreo jumatate de ora. Nu mai puteam, amortisem. Si la final, ca sa nu plec relaxata de acolo, cica e bine, dar sa ma duc poimaine sa repetam monitorizarea. Si nu-mi iese din cap intrebarea "de ce sa o repetam?". Of!
 Vine asistenta, cauta copilul, pune iar senzorul, ma mai lasa nitel si cica e gata. O intreaba pe dr, dr ca nu-i bine ca avem bipul si sa o luam de la capat. Inca vreo jumatate de ora. Nu mai puteam, amortisem. Si la final, ca sa nu plec relaxata de acolo, cica e bine, dar sa ma duc poimaine sa repetam monitorizarea. Si nu-mi iese din cap intrebarea "de ce sa o repetam?". Of!
Nico, eu zic ca daca nu exista dovada clara ca e afectat bebe, sa nu renunte. A intrebat dr? 34+
 34+ 

chatonel spune:
chatonel spune:
 aris  tot cu marsupiu dupa tine esti? ma gindeam ca ne faci vreo surpriza
 tot cu marsupiu dupa tine esti? ma gindeam ca ne faci vreo surpriza  ai dreptate cind spui ca daca marea e la max 3 ore de-aici e ok, asa am gindit si noi initial... doar ca mi-e teama ca nu mai suport pozitia de stat in masina, daca am contractii...
 ai dreptate cind spui ca daca marea e la max 3 ore de-aici e ok, asa am gindit si noi initial... doar ca mi-e teama ca nu mai suport pozitia de stat in masina, daca am contractii... 
niko, ce idee, sa renunte la sarcina pt o pastila 
 nu pui, tre s fie atenta de-acum incolo doar!!!
 nu pui, tre s fie atenta de-acum incolo doar!!!
Fille du Sud   38 cu
 38 cu   Dragonbella
 Dragonbella 
J- 11
Toulouse, la ville rose

lysbeth spune:
lysbeth spune:
 Carmenada, Felicitari!
Nush de ce da vazandu-va nu mai am rabdare . Totusi as vrea sa iasa macar berbec.... Adik sa prind si eco de lunea viitoare si cred ca e super. Sotul cik sa nu cumva sa ii fac bucuria sa nasc a doua zi sa regrete banii de eco ca macar sa ii zic dinainte si mai amanam momentul
. Totusi as vrea sa iasa macar berbec.... Adik sa prind si eco de lunea viitoare si cred ca e super. Sotul cik sa nu cumva sa ii fac bucuria sa nasc a doua zi sa regrete banii de eco ca macar sa ii zic dinainte si mai amanam momentul
M-au apucat un pic bazdacii cu calcatul, facutul curat prin casa... dar sper sa fie vorba numa de plictiseala statului acasa (am intrat in concediu de o saptamana deja:-s) fetele
 fetele 36+
 36+  Damian Codrut Andrei
 Damian Codrut Andrei
AMR 4 saptamani

chatonel spune:
chatonel spune:
 ayla, super bune vestile, de-acum puteti sa va linistiti! 
carmenada, felicitari! sa fie BB cumintel
Fille du Sud   38 cu
 38 cu   Dragonbella
 Dragonbella 
J- 11
Toulouse, la ville rose

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
 Am plecat la control!
Sper sa tin minte sa o intreb pe dr despre distonocalm in sarcina, Nico. Am asa mari pb cu memoria .
.
Gigelica  +36
 +36  Victor-Andrei
 Victor-Andrei