Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 6

novus spune:
novus spune:
 Ayla, felicitari pt vestile bune !!!!!
Bun venit noilor ghiocei !!!!!
Mamica fericita de  Alexandra (03.03.09)
 Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

alina.n spune:
alina.n spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lysbeth M-au apucat un pic bazdacii cu calcatul, facutul curat prin casa... dar sper sa fie vorba numa de plictiseala statului acasa (am intrat in concediu de o saptamana deja:-s) | 
Aha, se apropie

35+  cu
 35+  cu  Maria-Natalia
 Maria-NataliaVine barza!

alina.n spune:
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Va invit la orez cu lapte presarat cu scortisoara!!   5+ Mariana | 

35+  cu
 35+  cu  Maria-Natalia
 Maria-NataliaVine barza!

alina.n spune:
alina.n spune:
 Sa felicit si eu noile mamicute...fetelor aveti o viteza la nascut 

Felicitari pentru bebelusi noilor mamici: Floryela,Florinela,Carmen,Ciresica,Mititica,Alexa 

Am fost si noi azi la dr. fetita are 2400g si este dezvoltata normal pt saptamana de sarcina in care sunt.Deci totul este ok.Speram sa rezistam pana implinesc 39sapt.
Va pupic
 35+  cu
 35+  cu  Maria-Natalia
 Maria-Natalia
Vine barza!

olishka spune:
olishka spune:
 Buna seara!!!
Uaaauuu cati ghiocei au aparut!!! Felicitari Carmenada, Mititica, Florinela, Alexa!!! Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi!!!
Ayla felicitari pt vestile bune 
Dyana imi dai curaj!!! Felicitari!!! Al meu David tot cu caputu in stomac sta...eu inca mai sper sa se intoarca.
Noi inca avem invitati. Am fost azi la piscinuta cu surioara si a fost tare bine. 
Sunt cam necajita caci am racit si ma simt f rau, dar sper sa-mi treaca.
Va  si va doresc noapte buna.
 si va doresc noapte buna.
Olga  34+
 34+  David
 David

rivali spune:
rivali spune:
 m-am intors si eu de la eco ( acum aprox 2 ore). Vestile nu sunt prea bune. In trei zile a crescut PSV de la 55,...la 72,9 Valorile peste 70 pot insemna ca bebe ar avea anemie.Dr zice ca este o analiza destul de noua si este posibil ca la valori limita sa nu apara totusi anemia. Splina este tot putin marita.
Maine merg la spital la dr. si sunt aproape sigura ca ma va opera. Asa ca...
Am emotii! Sa dea DD sa fie bine.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si  38+
 38+

anamariame spune:
anamariame spune:
 Ayla, te rog eu mult nu te stresa cu prima pagina, rezolvam cu un PM la moderatori, sa ne-o editeze ei, si o sa avem grija sa o salvam la timp, ca sa nu se mai repete situatia. Eu m-am laudat ca salvez ghioceii proaspat aparuti, insa am pierdut sirul, ma puteti ajuta cumva?Nu am notat al cui este urmatorul mesaj

: "buna ! n-am mai intrat de mult pe forum pentru ca am fost foarte ocupata cu bebe care a aparut pe 23 februarie. se numeste teodor contantin si a avut la nastere 2,900 kg. sper sa ma descurc din ce in ce mai bine cu bebelusul, la inceput am fost foarte stresata. numai bine si multa sanatate viitoarelor si actualelor mamici !"  Cine este mamica? Mi-e cam greu sa recitesc capitolul trecut, poate stie cineva?Multumesc!Ana-Maria
: "buna ! n-am mai intrat de mult pe forum pentru ca am fost foarte ocupata cu bebe care a aparut pe 23 februarie. se numeste teodor contantin si a avut la nastere 2,900 kg. sper sa ma descurc din ce in ce mai bine cu bebelusul, la inceput am fost foarte stresata. numai bine si multa sanatate viitoarelor si actualelor mamici !"  Cine este mamica? Mi-e cam greu sa recitesc capitolul trecut, poate stie cineva?Multumesc!Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani
 34+AMR 6 saptamani

dyana27 spune:
dyana27 spune:
 RIVALI pai atunci pregatim agitatele pentru maine???? ia cateva de incurajare asa.

; oricum, tinand cont ca dr anca pleaca miercurea viitoare, mai bine te opereaza acum, sa nu stai cu grija ca pleaca si te lasa operata (eu sincer am asa o spaima ca o sa incerce sa mi-l scoata marti
; oricum, tinand cont ca dr anca pleaca miercurea viitoare, mai bine te opereaza acum, sa nu stai cu grija ca pleaca si te lasa operata (eu sincer am asa o spaima ca o sa incerce sa mi-l scoata marti
 cand merg la monitorizare). aaa, si revin cu intrebarea- ai facut eco la polisano??? 4D?
 cand merg la monitorizare). aaa, si revin cu intrebarea- ai facut eco la polisano??? 4D?
diana  36+
36+  David Gabriel
 David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

inapreda spune:
inapreda spune:
 Intru, nerabdatoare si fericita cu semnatura de...miine 

Ayla  . Cuvintele nu-si au rostul. Ma bucur si sint fericita cu si pentru tine/voi.
. Cuvintele nu-si au rostul. Ma bucur si sint fericita cu si pentru tine/voi.

FELICITARI CARMEN!!!
FELICITARI ALEXA!!

Gina  37+
 37+
HAPPY!!!!!
bebe  Ian Alexandru
 Ian Alexandru
Poze
AMR

dyana27 spune:
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui olishka Dyana imi dai curaj!!! Felicitari!!! Al meu David tot cu caputu in stomac sta...eu inca mai sper sa se intoarca. Olga  34+  David | 
OLISHKA, Davidutu meu nu a stat decat o zi intors, timp in care nu a dormit absolut deloc, s-a zbatut vreo 14 ore la rand, mi-a provocat contractii, si pana la urma a reusit sa se intoarca (si a dormit 24 de ore dupa aia

); am un baiat incapatanat din burtica- pana la urma a facut el ce a facut si si-a luat pozitia buna
 ); am un baiat incapatanat din burtica- pana la urma a facut el ce a facut si si-a luat pozitia buna

diana
 36+
36+  David Gabriel
 David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic