Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Joanna daca o mai lungesti pana pe 25-26 ii ok, numa sa nu se faca 1 aprilie Ariana nu da nici un semn ca vrea sa vina, doar ma bocaneste in continuu, de nu ma lasa nici noaptea sa dorm(doar ai vazut filmuletu). Am incercat sa imi masez sfarcurile, l-am impiedicat pe tati, mai merg la lucru, la cumparaturi, conduc masina....ma gandeam ca poate, poate ma apuca si pe mine...dar nimic

39+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Joanna daca o mai lungesti pana pe 25-26 ii ok, numa sa nu se faca 1 aprilie Ariana nu da nici un semn ca vrea sa vina, doar ma bocaneste in continuu, de nu ma lasa nici noaptea sa dorm(doar ai vazut filmuletu). Am incercat sa imi masez sfarcurile, l-am impiedicat pe tati, mai merg la lucru, la cumparaturi, conduc masina....ma gandeam ca poate, poate ma apuca si pe mine...dar nimic

39+Ariana

Adee sper ca nu se chiar prosteste, chiar 1 aprile....nu mai am rabdare.Macar ca la cate ne-a facut nu e exclux sa ma trezesc cu un pacalici.
Macar tu iti ocupi timpul cu ceva, pe mine tot nu ma lasa medicu sa fac nimic si nu intelg de ce...macar acum m-am duce la cosmetica un pic, la manichiura sa ma fac mumoasa pt intalnirea cu fimiu.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:
citat din mesajul lui Adee

39+Ariana

Adee sper ca nu se chiar prosteste, chiar 1 aprile....nu mai am rabdare.Macar ca la cate ne-a facut nu e exclux sa ma trezesc cu un pacalici.
Macar tu iti ocupi timpul cu ceva, pe mine tot nu ma lasa medicu sa fac nimic si nu intelg de ce...macar acum m-am duce la cosmetica un pic, la manichiura sa ma fac mumoasa pt intalnirea cu fimiu.

39+

Eu abia astept sa imi vopsesc parul Sotul nu ma lasat sa ma vopsesc deloc de cand am aflat ca sunt gravida.

39+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Intru scurt sa va trasmit vestile bune.
Am vorbit acum cu Bogdana, bebici sunt frumosi si sug are laptic deja, poate ne trimite si o pozica.
Carmen era foarte optimista, mi-a placut enorm vocea ei, optimista. A vazut puiuta, au decis numele, este o printesa cuminte si doarme mult.
Noi ne pragatim de baita, papam si daca ma tine revin sa citesc din urma. Clau o bazaie pe Luana si sa vezi scandal
Va pup!

AMR 3 zile pana vom fi impreuna

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate
Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Intru scurt sa va trasmit vestile bune.
Am vorbit acum cu Bogdana, bebici sunt frumosi si sug are laptic deja, poate ne trimite si o pozica.
Carmen era foarte optimista, mi-a placut enorm vocea ei, optimista. A vazut puiuta, au decis numele, este o printesa cuminte si doarme mult.
Noi ne pragatim de baita, papam si daca ma tine revin sa citesc din urma. Clau o bazaie pe Luana si sa vezi scandal
Va pup!

_
You grew in my heart
Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.

Monica imi place cum suna AMR-ul tau.Sa fie intr-un ceas bun si sa iasa iarasi soarele.
Baita placuta!!!!
Multumim pt vestile despre Bodagdana si Carmen.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna seara!Raportez, in urma vizitei la eco, fetitica de 2700grame, sanatoasa si activa, cu o gurita frumoasa si...cantitate redusa de lichid amniotic. Dr a zis sa beau lichide muuuulte dar din ce am citit pe net, parca l-as suna pe dr gine sa vad ce imi zice. Ceva pareri?38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am pus la albumul de ghiocei pe picasa poze facute acum. Scuze daca-mi dau prea multa importanta, dar topiti-va si voi.
Doamne, o iubeeeeesc ataaaaat de mult!!!
Cum poate un omulet atat de mic sa-ti umple inima toata de iubire si fericire?

_
You grew in my heart
Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata nu te voi uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Adee gand la gand cu voie buna.Acum te somam sa semnezi condicuta.
Ce face nora mea?Mai sta? Ti-am zis ca il asteapta pe fimiu.A un feeling ca nu nasc pana in 25-26..
Maria, bine ca ne mai dai de veste, pune si tu niste poze.Fazacu uscatoru am mai auzit-o si am si citit intr-o carte despre ea.Il linistete pe bb ,pt ca se spune ca ii recreeaza mediu din uter.
Simina treci cu mazarica la raport.

39+

Am ajuns...nu da
Am fost la munca toata ziua!!!....abia acum am intrat pe net!!!!

FELICITARI RIVALI
FELICITARI BOGDANA

5+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

adee, joanna - offf...voi sunteti chiar mai avansate ca mine. contractii noaptea(in mod special) am si eu mai demult, dar se pare ca au efect zero asupra colului meu.am incercat sa il pacalesc cu plimbari luuungi, in week-end am umblat pana nu imi mai simteam talpile, dar se pare ca are reactii inverse....a crescut de la 3,5 la 5cm...poate ar trebui sa incerc sa stau in pat

joanna - eu zic sa incerci o manichiura si o pedichiura...masajul de la final e delicios

denisa - va anuntz negreshit

chatonel - zici?...acum m-am agitat cu musafiri, printre care un pitic de un an jumate, si nu am mai simtit nimic, nici urma de dureri de spatesper ca nu mi le induc

maria - vai de mine ce ochioasa ai

38+
poze

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cativ - eu stiam ca in ultima luna scade mult catitatea de lichid, dar oricum e bine sa bei in jur de 3l/zi...sa ai de unde sa schimbi apa in pishcina

38+
poze

AMR 8 de zile

Mergi la inceput