ayla - vai ce dulce e
...cred ca o zapacesti cu aparatul de fotografiat toata ziua![]()
pisigri - inca ashteptam poze cu printesa ta
38+
poze
AMR 8 de zile 
aris, cu drag v-as pune, dar habar n-am cum si nu am nici timp nici chef si mai ales nici rabdare ca sa ma descalt acuma...
daca imi dai o adresa de mail pe PM promit sa iti trimit tie citeva poze sa le postezi...daca tot sinteti curioase.
imi cer iertare de 10000000000 de ori, dar zilele astea cu tipete si plinsete aproape continuu, cu pauze de 10-15 minute, ma termina; nu e atit lipsa de somn cit mila si oboseala psihica...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
un pupic de noapte buna pentru cele mai simpatice mamici, cele mai frumoase gravidutze si cei mai dulci ghiocei!
Gigelica
+37
Victor-Andrei
pisigri - gata, am trimis pm. stai linishtita iubita

mie imi e frica ca nici atat nu o sa reushesc sa intru dupa ce nasc. mai ales ca mama cred ca o sa se mute la mine efectiv, plus sora-mea care isi face planuri de concediu, plus ca vine pashtele...hihihi o sa fie casa plina tot timpul.deh, daca am fost eu prima in familie, asa imi trebuie![]()
o sa treca ele si nemrnicile aste de colici si o sa fie mult mai bine. poate cand o sa vina si la noi primava cu adevarat o sa ne mai schimbam si noi cheful si starea de spirit.
inca un picutz de rabdare
38+
poze
AMR 8 de zile 
gigelica - gata? a ramas stabilit? fix de dpn-ul meu?! poate nashtem amandoua in aceeashi zi![]()
38+
poze
AMR 8 de zile 
Asa a zis dna doctor. Eu vroiam sa il mai tin macar pana pe 2 aprilie...dar cica nu are rabdare.
Luni ma duc iar la control si...confirm.
Gigelica
+37
Victor-Andrei