Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 18
aris26 spune:
offf, am musafiri
...sa nu va speriati ca nu mai scriu nimic, mai ales dupa ultimele mesaje postate. nu plec la spital fara sa va anuntz![]()
gashca
38+
poze
AMR 8 de zile 
mart.apr09 spune:
sunt Maria_k
salutare fete! 
felicitari noilor mamici.
Bogdana 
am lucrat putin la listuta sa apara iar linkurile utile si sa pun culorile. cand mai prind timp continui.
eu am o ghiocica miorlaitoare si smecheruta. numai in brate ii place. si sa nu cumva sa stau jos. ca sa fac pipi de ex, trebuie sa apelez la uscatorul de par. cand il aude parca e hipnotizata, adoarme instant, dar cand il opresc urla de numa in secunda 2.
pisigri spune:
Gigelica, multzam fain
. Cred ca la noi e inca iarna
ca e o vreme de kko. Curge continuu ceva de sus, iar ieri parca a tras o ninsoare ca-n povesti... de ne-am speriat. Eh, joi facem 2 saptamini, nu mai avem mult de asteptat 
se pare ca sab simplex functioneaza, deja am mai bine de juma de ora de liniste, ceea ce pe ziua de azi este...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 acum bineinteles ca de dimineata am nishte dureri vagi de burta si spate...cam ca la cm. oare se apropie si la mine momentul??? fetelor cu experienta, cum e? |
Aris, io... experienta n-am. Dar niste majorete pot sa scot la antrenament daca dai un semn!

Denisa-Madalina
34+
cu Adela-MarisaAMR 6 saptamani
Adee spune:
aris26 si pe mine ma doare spatele si am contractii de vreo cateva zile, mai ales noaptea dar vad ca inca nu se intampla nimic. Asteptam...
Maria K eu am o prietena cu o fetitza de 2 luni, care este pur si simplu fascinata de uscatorul de par
Tot asa adoarme cand il aude, si daca il opreste incepe sa planga![]()
Joanna cum esti azi ?
39+
Ariana
poze
joanna27 spune:
Bine v-am gasit!
Gyorgyuli, Bogdana, Rivali, felicitari,refacere usoara, bb sanatosi si papaciosi.
Leeloobine ai venit acasa, asteptam mai multe poze.
Elilov
, ce ma bucur ca inca mai treci pe la noi, ce face puiu creste?
Andreea
ce lucruri misto.Ne-a ajutat Doamne Doamne si am ajuns cu bine la termen, eu poate il si depasesc.
Monicamultumim pt timpul care ti-l faci pt noi, stiu ca nu e usor.
Arisum meu e pe 12 si bb meu nu da nici un semn.Am avut si contractii la 5 min, colul e deschis si dilatatie de cm, dop pierdut de 3 saptamani si inca nimic.Asa ca nu stiu ce sa zic.
Adee , Simina treceti la semnat condicuta.
Ralucaa si eu am avut infectie si am facut tratament cu Augumetin, timp de 7 zile ,injectabil.
Ma bucur ca au semnat condicuta si fete care nu au intrat de mult.
39+

chatonel spune:
tufete, am dat de
draku si de fratele lui
dupa o noapte de contractii si nedormit, of cors, de dimi ma dusei la clinica sa fac o verificare, desi contractiile se oprisera, am zis ca oi fi pe drumul cel bun spre nascatoare... monitorizaram o ora, contractii fusera vreo 3, dar de braxtom-hicks, adica de pre-travaliu.
La examinare colul nu s-a schimbat, asa ca tanti ne-a trimis acasa cu recomandarea de a profita de soare si de a recupera somnicul pierdut azi-noapte... am zis ca face si misto de mine ![]()
Asa ca plecai cu motanu sa luam masa pe o terasa la soare, daca nu plecaram la mare macar sa ne rasfatam aici ... Drept urmare dragoana mea a jucat tontoroiul cind i-am dat o duzina de stridii si-am inteles de ce nu e grabita sa iasa... pai cind mai papa ea asa bunatati daca e la tras de titza?! ![]()
![]()
![]()
Aris, creca-ti vine rindul la mers la livrat de ghiocei 

Shasa, da, io-ntrebam pe unde calatoresti
. Sper, totusi, sa nu ma intersectez cu tine pe forum la noapte, as prefera sa dorm 
Petra, tot marsupiala sint, dragoana a zis ca nu-i place inca vremea de-afara
si ca ea vrea sa vada liliacu-n floare, violetele nu-i plac 
pisigri, sa vezi si sa nu crezi... asa deci, ti-e dor de burtila? ![]()
maria, bine ca trecusi, te dadusem disparuta, erai luata in urmarire de interpol ![]()
Fille du Sud
38 cu
Dragonbella
J- 10
Toulouse, la ville rose
joanna27 spune:
Adee gand la gand cu voie buna.Acum te somam sa semnezi condicuta.
Ce face nora mea?Mai sta? Ti-am zis ca il asteapta pe fimiu.A un feeling ca nu nasc pana in 25-26.
.
Maria, bine ca ne mai dai de veste, pune si tu niste poze.Fazacu uscatoru am mai auzit-o si am si citit intr-o carte despre ea.Il linistete pe bb ,pt ca se spune ca ii recreeaza mediu din uter.
Simina treci cu mazarica la raport.
39+

Maria_K spune:
eu mai intru si va citesc din cand in cand. tare greu ma descurc cu timpul liber.
am pus poze cu galushca la "pozele noastre"
Maria, mami fericita de Maria-Casia
Pozele noastre
gigelica20 spune:
Maria si pitonul meu din burtica e de acord ca fetita ta e ...frumoasa
!
Va pupam pe amandoua!

Ayla+Luana+Clau
Gigelica
+37
Victor-Andrei