Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

andreea f f frumoase lucrusoarele facute de tine...sunt in dilema putem sa dam si noi comanda sunt tare faine ..cel mai mult imi place setul maria si caciula si rucsacul cu figurina...si botoseii de vis bv

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

curea - stai linistita ca poate sa mai dureze inca cateva saptamani. uite chatonel a inceput sa piarda dopul acum o saptamana si inca e 2in1.

acum bineinteles ca de dimineata am nishte dureri vagi de burta si spate...cam ca la cm. oare se apropie si la mine momentul??? fetelor cu experienta, cum e?

38+
poze

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Mi-e f rau si sunt singurica acasa si Gabi vine cel mai devreme pe la 8...

Cine ma alinta si pe mine?

Gigelica +37 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

intru numai sa va salut si sa intimpin si eu proaspetele mamici cu bebei in brate si bebelusii curajosi care au scos nasul afara in ciuda primaverii care parca nu mai vine...

noi am facut ieri prima baita in cada - daca era dupa pediatru cred ca o faceam la 18 ani, cind SIGUR buricul era complet vindecat. ma rog, capatul ala de cordon a cazut vineri, a ramas un fel de crusta care e din ce in ce mai mica, in 3-4 zile speram sa scapam si de aia, ca a fost o sursa de stress pentru mine.

Partea proasta este ca se pare ca nu ne-au ocolit nici pe noi colicile... ieri seara si azi dimineata am facut niste reprize de colici ca la carte, cu ghemuit si icnit si tipat... pe cuvintul meu ca ti se rupe inima, oricit ti-ar spune toata lumea ca toti copiii patesc asa si ca o sa treaca. nu stiu ce ceai anticolici nu a avut nici un efect, nici nu-i place ca are tot felul de plante parfumate si in general ce e din biberon e cih, numai tzitzi e bun... zau daca nu a dat in extrema cealalta copilul asta, de unde toata lumea se fereste sa nu se invete cu biberonul, a mea... face taman pe dos. Azi am sunat pediatrul si ne-am apucat de sab simplex; abiaacum am luat prima doza, a rigiit imediat dupa masa - ceea ce nu se itimpla... dar sa vedem, deocamdata doarme dar foita si smiorcaita. iar eu timpesc, nu mai pot sa stau cu ea in brate si sa ma plimb prin casa ("static" in brate nu e bine...), tati a fost azi tare ocupat si am stat mai mult singurele, si oricum nu-l putem agita prea mult noaptea, ca se mai duce pe la servici, desi e in concediu, ca nu are cine sa-i tina locul la niste treburi... iar maica-mea e plecata pina miine intr-o delegatie. zau daca o inteleg, a crescut 2 copii, iar ieri seara statea cu colicoasa in brate si imi povestea cum daca ar avea sa ii dea sin ar lua-o la ea. Poi da acu inteleg si eu de ce zicea lumea ca sarcina e perioada cea mai usoara si mai vesela. Na, da Doamne romanului mintea cea de pe urma...

ayla, tare as vrea sa stiu cum reusesti tu sa faci site-uri si alte alea cu 2 copii dintre care un sugar...ca eu uite, abia acum reusesc sa scriu citeva rinduri - si astapentru ca tastez repede. acuma tot zic ca daca scapam de colici ce e mai greu a trecut; da...asa am zis si cit eram gravida, ca daca nasc gata, am scapat de chin.

aris, "la multi ani" pentru ziua de miine - tu vad ca ramii pe baricade sa numeri miercurea saptaminile. lasa, ca vine si ghiocelul tau...odata cu narcisele (la Iasi deja am vazut primele narcise) sau cu...mitzishorii, ca si ei trebuie sa apara...

Vorbeati de scos bebe afara; la ce virsta l-ati scos prima data? pediatrul meu a fost ff evaziv pe tema asta, mi-a zis clar doar ca nu inca, nu si cind... pe de alta parte, sotul a vorbit intimplator cu directorul spitalului pentru copii din iasi, care a zis ca bebe poate fi scos din prima zi afara daca e imbracat corepunzator. Na, acu... normal mi se pare sa ascult de pediatrul pe care il sun noaptea, nu de altii....asa ca mai stau...da...pina cind??

va pupicesc.... si ...cu rusine va spun ca parca mi-e putin dor de vremea burticii. da'numa'putin

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

hahhahahah gigelica....alinta-te si tu cat mai poti...in f scurt timp nu o sa ne mai permitem luxul asta
uite eu pierd vremea pe aici si te pot alinta un pic

38+
poze

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aris26,

momentul.. de apropiat sigur se apropie, nu se indeparteaza ... Dar nu te panica, stai relax, si doar urmaresti intervalul de timp si intensitatea, desi pana la dilatatie 4 durerile sunt ff asemanatoare cu CM, asa ca mai important este daca sunt dureri regulate. Mai tine-ne la curent, nu stiu dc esti ca la semnatura, in 38+ sau mai mult, dar oricum, ai timp destul sa ajhungi la spital daca o fi si o fi, adica ori ti se rupe apa, ori durerile devin ff regulate si intense. Daca e doar un pre-travaliu.., te poti consola cu ideea ca vei fi mai pregatita, macar psihic:).

SimonaMami,

desi te inteleg ca esti stresata cu numele de baiat [am citit prin capitolul precedent ca nu erai inca hotarata], vreau sa iti zic ca intr-un fel, m-ai amuzat cu stilul tau de povestire, referitor la lista cu cele 28 de nume. Te si vedeam cum taiai unul cate unul.. Ce-i drept, si eu as fi taiat, cel putin alea 4-5 pomenite de tine... Daca vrei sa iti sugeram si noi nume, spune-ne. Oricum, pana declari bb, nu e nevoie de prenumele lui, am mai scris eu mai demult, stiu ca la bratara se pune numele mamei, asa ca mai ai timp:). Iar imi amintesc de Timon.. nu e ceva gen Timon si Pumba din desene animate, parca de pe Cartoon Network? Ma rog, am facut doar o gluma, nu vreau sa supar pe nimeni, stim ca gusturile difera asa ca TU trebuie sa simti zambet in tine cand te imaginezi pe tine strigandu-l prin casa pe bb... Oricum, mai e si varianta de fetita, nu? .

Cativ,

acum am citit poezia de la tine despre mame, bunici, noi.. FF misto, am dat-o si eu mai departe, multam pt ea :).

Legat de nume, stiti ca nici eu nu eram mai breaza, v-am cerut parerea si mi-ati raspuns, multam mult. Parca dintre pareri Olsika m-a inveselit cel mai mult cum e fratele ei mandru ca el i-a ales nuele.. asa ca probbail va ramane Robert Adrian, si pt ca nu o sa pun numele Cristian [de la medic] m-am gandit ca poate la urmatoarea mare iubire, la bb 4... .

Maine intram si noi in sapt 35, multa sanatate la toate mamicile si la comori, pup.

32+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

pisigri - offf cred ca ti se rupe sufletul
asa suntem noi grabiti, cand suntem copii ne rugam sa creshtem cat mai repede, cand suntem adulti plangem dupa copilarie...si cu sarcina la fel, cand sunt in burta ii vrem mai repede afara....eheee
merci mult pt urare sa vedem daca e ultima miercuri pe care o sarbatoresc...chiar am ramas singurica cu um pe 18

38+
poze

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

anca - merci nu imi e frica ca nasc fara sa-mi dau seama ar fi prea frumos...dar am vrut sa stiu daca astea sunt durerile alea de inceput despre care vorbeau fetele. imi e greu sa imi dau seama daca sunt regulate si la cat timp, pt ca sunt aproape continuue si nu f dureroase...a adevarat ca eu aveam nishte dureri la cm de cadeam jos din picioare, asa ca ce simt acum mi se pare floare la ureche. maine sunt in 39+ adica intru in saptamana 40.

38+
poze

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Aris. Saru mana! Daja ma simt mult mai bine!
Glumesc , evident, dar trebuie sa ma mobilizez caci acush vine pitonul si nu trebuie sa fiu bolnava ci sanatoasa tun sa il bibilesc pe el cand va avea colici.

Pisigri, tot de la cursul de puericultura: bebe poate fi scos afara din a 8-a zi daca e vreme frumoasa, din prima zi daca stai la casa si la 3 saptamani daca e iarna.

Gigelica +37 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

alint si eu, alint si eu...

mi-am amintit; zicea nu stiu cine de pompa manuala. eu am luat si am dus-o inapoi in secunda doi, pentru ca prostia aia de para care se stringe in mina mi s-a parut prea dura ca sa o tot apas, si pentru ca nu am reusit sa scot nici o picatura de lapte cu ea. parerea mea este ca in afara cazului in care aveti de unde sa dati 5-6 milioane pe o pompa electrica BUNA sa asteptati pina vine lapticul ca sa faceti investitia. motive:
1. o puteti testa si daca nu va place - cum am patit eu - o puteti duce inapoi si schimba
2. vedeti daca va trebuie; eu am luat una electrica nu f scumpa, si nu o folosesc pt ca Ilinca maninca la cite un sin la o masa, il goleste, productia ii ajunge, la masa urmatoare papa celalalt sin si tot asa. productia de lapte acrescut chiar si asa, fara stimulare artificiala, daca la inceput ii ajungeau 40 ml/sin/masa, acum maninca si 80-90 cind vrea, si are de unde.

ma rog, cu asta m-am confruntat eu... nu exista retete universale, dar... poate serveste cuiva.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput