Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Gaza noi suntem bine crestem si incercam sa stam cat mai mult la caldurica . Burtoiul e din ce in ce mai mare si bb cam apasa stomacul care doare saracul dar rezista ce sa faca si el .
Noi cica ar trebui sa rezistam pana pe 10 aprilie,acum sa vedem ce zice si printesa mica.
Sincer nu imi este teama deloc de nastere poate mai degraba de momentele de dupa cand sper totusi ca voi reusi sa ma descurc.

Am primit si eu de la Simina mesaj despre nasterea lui Rivali , ora nasterii este 9.55 iar bb se numewste Stefan Alexandru
Felicitari inca o data Rivali!!!

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Buna fetelor,
raportam si noi: fost la dr pt analize, monitorizare si eco. BB-lina e cam mare: 3,800 kg, dupa dezvoltare termenul ar fi 21 martie, nu 30 cum e calendaristic.
Oricum, maine la 7:00 trebuie sa ma prezint la spital, si pe la 8:00 -8:30 s-ar parea ca intram la cezariana.
Promit sa trimit mesaj cand imi revin, pt ca sotul nu are timp si nici nu prea are inclinatii pt forum.

Felicitari noilor mamici.

Leeloo bine ai venit acasa, ti-am trimis saptamana trecuta si PM si SMS, sa-mi spui cum a fost, dar cred ca inca nu ai avut timp sa raspunzi.
Saby, ce mai faci?

la toate.

ada 37s+7z Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani +.
AMR 2 zile (18 martie = 38s+2z)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, multumim pentru timpul pe care ni-l acorzi, noua si editarii listutei, imi inchipui cat de pretios este cu bebe mic in preajma, ca sa nu mai zic de celalte griji ale tale Eu am tot salvat modificarile ce trebuie aduse listutei, insa nu am editat-o pentru ca m-am tot bazat pe faptul ca un moderator va inlocui listuta cu una de la un capitol vechi si atunci ar fi fost in zadar. Am scris si eu PM, insa inca nu am primit raspuns, ma gandesc ca mai toate odiseele au nevoie de editari si or fi si ei ocupati. O sa trimit PM pe mart.apr09 cu toate modificarile ce trebuie facute de la finele capitolului precedent, si cine are timp si vrea, le poate introduce in listuta. Majoritatea, daca nu chiar toate, sunt deja operate.Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

ADA1974 tinem pumnii pentru maine!!!

Of, chiar toata lumea s-a pus pe livrat ghiocei ...
Ehei, lasa ca imi vine si mie randul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
GIGELICA, stai la patut, bea MUUUUlte ceaiuri si o sa fie bine!
Si mie imi vine sa dar nu stiu incotro ...

Trebuie sa fii cat mai linistita!
Eu nasc tot la Giulesti si DPN ar fi 29.03 dar nu se stie...
Poate ne intalnim pe acolo. Pe adresa comuna de mail, la draftul cu nr. de tel il gasesti si pe al meu.
O SA FIE BINE, INTELEGI?

Eu am primit astazi ultimele rez de la analize si ...
la sumarul de urina mi-au gasit straptococcus agalactae B (grupa beta hemolitic). Am primit si o reteta pentru augumentin de la o colega, medic infectionist cu mentiunea sa ma consult cu ginecologul meu daca iau sau nu.
Stiu ca augumentinul se incadreaza in grupa de risc B si merge in ultimul trimestru de sarcina dar mai vedem. Pe de alta parte, ar fi bine sa scap de streptococ pana la nastere (chiar daca procedura ar fi sa se dea antibiotic in travaliu).
Am citit numai oribilitati despre ce se poate intampla daca trece de la mama la nou-nascut : septicemie, meningita, pneumonii.
Am mai cititi si ca poate produce ruptura prematura de membrane ...asta ar fi nasol sa se intample pana sa apus sa iau tratamentul...

Mai are cineva streptococcus agalactiae B (GBS)???

Scuzati-ma pentru accesul paranoic dar m-au apucat si pe mine fricile

Va pup pe toate

38Lena

Pai bine, tu ma incurajezi pe mine cand de fapt eu trebuie sa te incurajez pe tine!!!

Bea si tu multe likide ca sa speli infectia si sa se rezolve mai repede.

Nu lua nici un medicament pana nu vorbesti cu medicul tau. Nu poti sa-l suni? Te rooooog!!!

Gigelica +37 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Bun gasit!
Felicit din suflet toate mamicile care-si tin acum in brate puisorii si le urez bun venit ghioceilor!

Noi am lipsit de pe metereze in ultimul timp pentru ca am avut de luptat cu cel mai puternic virus de raceala care a intrat vreodata in casa noastra si care ne-a doborat crunt pe toti trei. Slava Domnului ca acum e pe trecute...

In fiecare zi am zis ca e cea a nasterii, dar iata ca nu s-a intamplat inca evenimentul...

La mine AMR 1 zi (~) pana la marea zi a scoterii cerclajului (joi) dupa care e posibil sa nasc; sau nu...

Si imi afisez cu maaare bucurie semnatura, nevenindu-mi a crede ca m-a ajutat Dumnezeu sa ajungem pana aici cu bine!

Andreea, 37+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Pentru ca e finalul celor 5 luni de stat la orizontala, fac bilantul activitatilor utile realizate si, un loc important il ocupa si lucrul de mana si iata aici dovada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Salutare burtici si mamici,

In primul rand vreau sa felicit mamicile curajoase BOGDANA, FLORINELA, RIVALI, MITITICA si sa le doresc o recuperare rapida, bebei sanatosi, frumosi si neplangaciosi!

Eu incerc sa ma refac dupa cezariana, care nu mi s-a parut deloc usoara, noroc ca bebe este cumintel si asta ma ajuta foarte mult!
Ce sa zic? Este extraordinar sa fii mamica, sunt niste emotii absolut coplesitoare, care ma topesc de dragoste cu fiecare clipa ce trece! Chiar nu se pot exprima in cuvinte aceste sentimente, dar sunt convinsa ca proaspetele mamici au simtit deja asta, iar cele in devenire imi vor da dreptate!

Gata, plec, "CINEVA" are nevoie de mine!!!

Va pup pe toate si tin pumnii viitoarelor mamici care se pregatesc de marea intalnire!!!

Mami fericita de comoara Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeeea

Pentru ca e finalul celor 5 luni de stat la orizontala, fac bilantul activitatilor utile realizate si, un loc important il ocupa si lucrul de mana si iata aici dovada!

Uaaaaauuuu!!!

Tu ai facut lucrusoarele alea?? Sunt superbe

Ai maini de AUR

Gigelica +37 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Andreea ce lucrusoare dragute am vazut ca ai facut tu,esti foarte talentata ami plac mult

Monica mamica fericita de Timeea Alexandra

Mergi la inceput