Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI !!!!!!!!!!

Leeloo, la mine a functionat Bepanthenul pt rani, am dat si cu Garmastan dar parca nu s-au vindecat asa repede !
Proaspete mamici, o intrebare: de vreo 2 zile am observat ca bebelinei mele ii este piele mai uscata si parca se descuameaza pe alocuri
aveti asemenea probleme ? poate are pielea mai sensibila ?
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
georgiana310 spune:
Tufete, am si eu o nelamurire si tare va rog sa ma ajutati!
De ceva vreme, daca imi strang putin,putin sfarcul, ies cativa picuri de colostru. E mult zis picuri... ei bine, nu stiu ce sa fac! Ss ma masez, sa nu ma masez... Si daca sa ma masez, cum???
Habar n-am!
Sa inteleg ca in primele zile dupa ce voi naste din acest colostru voi hrani bebele?!
si astept sa ma lamuriti!
36+ [fetita} Brisees
gia
gigelica20 spune:
Novus, sambata am fost la un curs de puericultura si dr pediatru ne-a prevenit ca in primele 3 sapt de la nastere bebeliciul isi schimba pielea...care a stat la murat 9 luni.
Deci e absolut normal si dupa ce se curata tot poti sa incepi sa folosesti creme sau ulei dupa baita.
Daca folosesti acum cica doar impiedici curatarea de pielea ce trebuie curatata.
Gigelica
+37
Victor-Andrei
Gaza22 spune:
Buna fetelor!

In primul rand Felicitari proaspetelor mamici!

Noi suntem bine, crestem pe zi ce trece, am o burtica de nu-mi vine sa cred. Sunt un pic ingrijorata cu vremea asta rece care tine asa mult pt ca eu nu i-am luat gazei mici hainute prea groase, tocmai in ideea ca va fi mai cald.
Am vazut si site-urile pentru Ghiocei, Ayla sunt opera ta nu-i asa?. Aris vad ca esti bine iar flacaul tau arata super, chiar ma intrebam daca acum cand o sa intu o sa va vad pe prima pagina la ghiocei sau inca sta cuminte la caldurica.
Alina.n esti bine? cum te mai simti. Mai avem putin![]()
A si am si eu o interbare: S-a deschis deja un subiect nou cu ghioceii nostri la rubrica Clubul Scutecelor, sau proaspetele mamici mai scriu inca aici? Ne-ar prinde bine sfaturile lor.
Pup
gravidutele care au mai ramas. Mie deja mi-a crescut un morcov....
35+ cu 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Novus, sambata am fost la un curs de puericultura si dr pediatru ne-a prevenit ca in primele 3 sapt de la nastere bebeliciul isi schimba pielea...care a stat la murat 9 luni. Deci e absolut normal si dupa ce se curata tot poti sa incepi sa folosesti creme sau ulei dupa baita. Daca folosesti acum cica doar impiedici curatarea de pielea ce trebuie curatata. Gigelica +37 Victor-Andrei |
Mersi mult !!! atunci nu o mai dau cu nimic
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
MARIA_K, ce mai faci ????????????
dar CASIA ????????????
Va pup !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
poohy spune:
Buna dupa o maaare absenta
!
Vreau mai intai sa felicit toate mamicile
Felicitari!!!! Ghiocei veseli, sanatosi si fericiti, mancaciosi si cumintei pe cat se poate!!!
Si sa pun si niste 

pentru cele care mai au un pic!!! Nastere usoara!!!
In sfarsit am intrat si eu in concediu, asa ca o sa dau mai des pe aici... Eu am mai citit, dar nu am avut timp sa scriu :)
Nu am chiar asa mult timp ca domsoara' Manu imi cam mamanca toata ziua :))) Asa e cu rasfateii mici :)
Mai am cateva drumuri de facut si dupa ma apuc si eu de curatenie... Asta e problema mea acum, sa reusesc sa termin :)
Vreau sa urez muuulta sanatate tuturor!!! Si un zambet
ca e cel mai bun ;)
Despre ranile la sani - la mine nu a mers nici garmastan nici nimic in afara de bioclin. Dar a mers atat de bine - aveam doar o mostra si intr-o zi s-a rezolvat... Sunt si comprese. Probabil ca depinde de fiecare cum reactioneaza.
Anca
35+
& Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Gaza22 spune:
Ayla si eu am descarcat muzica pe care ai pus-o pe mail, multumim!
am descarcat-o exact in seara in care le puneai. Ca eu le numaram si mereu mai aparea cate o melodie.![]()
35+ cu 
Raaluca spune:
FELICITARI MAMICILOR!!!

Of, mi se pare ca am ramas printre codase ... Sunt atat de duala, ba vreau sa se termine mai repede, ba sa stea cat mai mult ...
GIGELICA, stai la patut, bea MUUUUlte ceaiuri si o sa fie bine!
Si mie imi vine sa
dar nu stiu incotro ...![]()
Trebuie sa fii cat mai linistita!
Eu nasc tot la Giulesti si DPN ar fi 29.03 dar nu se stie...
Poate ne intalnim pe acolo. Pe adresa comuna de mail, la draftul cu nr. de tel il gasesti si pe al meu.
O SA FIE BINE, INTELEGI? 
Eu am primit astazi ultimele rez de la analize si ...

la sumarul de urina mi-au gasit straptococcus agalactae B (grupa beta hemolitic). Am primit si o reteta pentru augumentin de la o colega, medic infectionist cu mentiunea sa ma consult cu ginecologul meu daca iau sau nu.
Stiu ca augumentinul se incadreaza in grupa de risc B si merge in ultimul trimestru de sarcina dar mai vedem. Pe de alta parte, ar fi bine sa scap de streptococ pana la nastere (chiar daca procedura ar fi sa se dea antibiotic in travaliu).
Am citit numai oribilitati despre ce se poate intampla daca trece de la mama la nou-nascut : septicemie, meningita, pneumonii.
Am mai cititi si ca poate produce ruptura prematura de membrane ...asta ar fi nasol sa se intample pana sa apus sa iau tratamentul...
Mai are cineva streptococcus agalactiae B (GBS)???
Scuzati-ma pentru accesul paranoic dar m-au apucat si pe mine fricile 
Va pup pe toate 
38
Lena