Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 13
gigelica20 spune:
Eu mai vreau 1 copil tocmai pentru ca , precum si Alina, exista slabe sanse sa il pot face. De ce spun asta? Uter fibromatos ...si alte dude pe acolo + un sot lenes cu "baietei" puturosi. Si daca da Dumnezeu, inseamna ca e foarte bine!
In plus si eu stiam povestea cu 2 ani, dar e doar un mit, ca multe altele. Am foarte multe prietene care au facut cezariana si care nu au asteptat chiar 2 ani. De fapt eu aveam de gand cam dupa ce face bebe 8-9 luni sa incercam, ceea ce inseamna ca burtica va incepe sa creasca dupa mai bine de 1 an de la operatia de cezariana.
Si apoi, graviditatea este o stare de sanatate a femeii. De ce credeti ca tzigancutele sunt atat de sanatoase? Pentru ca fac multi copii.
Mai vedem si ce planuri are cel de sus cu noi. Eu cred foarte mult ca nimic nu e intamplator si ca totul e cu voia Cuiva...
Gigelica
+37
Victor-Andrei
gigelica20 spune:
Bogdana 
Rivali 
Din mamicile care trebuie sa nasca saptamana viitoare, naste cineva la...Giulesti?
Gigelica
+37
Victor-Andrei
millie spune:
Bravo ,inca un ghiocel
Felicitari Rivali!!!
Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
PetraTudor spune:
Fetelor, am intrat putin sa vad ce ghiocei au mai venit la odisee 
, le felicit pe Mihaelacg, Mititica82, Florinela79 si pe Carmenada 

!!!!!!!
Suntem bine si mai pun acum cateva poze la contul comun! 

Gina - cred ca tu spuneai la un moment dat - acum cateva capitole - sper ca nu gresesc si despre tine era vorba - de laptic, ca nu prea vine, sa stii ca la mine ceaiurile (anason si chimen) chiar au efect.
Chatonel ce face, a venit Dragonbella? Imi cer scuze, dar nu am timp sa citesc din urma acum... ![]()
Va pup pe toate si mai intru! 

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
denisamada spune:

Felicitari, Bogdana! 

Felicitari, Rivali! 

Am fost si noi azi la echo, bebelina e ok, varsta estimata e fix pe cea gestationala (34s+6zile), 2600g, colul s-a mai scurtat un pic (2cm, deci nu am scapat de limitarea efortului) si se remarca prin buze senzuale. ![]()
Denisa-Madalina
34+
cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mart.apr09 Sunt Monica. Va rog mult daca este dintre voi vreo graviduta plictisita care nu are de lucru, sa ma ajutati sa reactualizez lista cu ghiocei, sa cititi din urma datele la cei care nu sunt inca in listuta. Am citit mesajul lui ADMIN, ca momentan au scos nebunia cu reeditarea, dar subiectul fiind inchis tot nu putem face mare lucru. Am trimis PM si lui Marius si lui Florin (ADMIN) macar sa putem recupera datele de la paginile cu URL ca ma prinde Pastele asa. Dar si la veghea lista tot trebuie completati ghioceii noi aparuti. Pe Explorer orice adaug mie nu-mi primeste modificarea, adica pot edita, zice raspuns modificat cu succes, dar tot cum era inainte de edidare ramane. Pe Mozilla, unde intru eu oricum, am testat si merge dar Mozilla nu primeste codurile din bara decat daca le scriu eu, si dureaza. Am sa vad ce pot sa fac pana obosesc iar. De lasat oricum nu ma las. Daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoascatoare. ![]() |
Monica eu m-am uitat asa in mare pe listura si vad ca lipseste din urma Ciresica si evident bb -ii aparuti azi : Bogdana,Rivali,Georgiuly
35+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Leeloo21 spune:
salutare!
felicitari noilor mamici!

de ieri suntem acasa si am avut o prima zi si noapte superbe!
bebe papa colostru..laptic nu a venit ink..ii dam si supliment..deocamdata am probleme cu sfarcurile..k mi-a dat sange si bebe a regurgitat..la indrumarea medicului..merg pe laptic praf pana ma mai vindec..adik nu-l mai pun la san decat la 2 sau 3 mese..asa am sa fca..acum tati s-a dus sa cumpere mameloane de silicon..poate ma ajuta..voi treceti prin asa probleme?
in rest Tudor este un copil superb!e cuminte si este foarte frumos!
eu ma refac foarte bine, am avut cel mai bun medic posibil..despre spital stiu ca a scris sutul..daca n-as fi avut rezerva cred k innebuneam..ce sa mai..conditiile conteaza foarte mult!
va pupic..si nu promit ca citesc din urma..dar de scris am sa mai scriu..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
PetraTudor spune:
Leeloo, mameloanele de silicon sunt foarte bune, si eu am reusit sa imi vindec sfarcurile cu ele, le mai folosesc din cand in cand. Si nu uita de Garmastan dupa fiecare alaptare, la mine chiar are efect!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
georgiana310 spune:
Sasha, Millie, 
Bun venit lui BB de Rivali si refacere rapida mamicii.
36+
Brisees
gia
millie spune:
Leeloo bine ati revenit! Shi eu am avut probleme cu sfacurile dar am folosit Garmastan si mi-au trecut,inca al folosesc dupa fiecare alaptare
Monica mamica fericita de Timeea Alexandra