Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 12
cativ13 spune:
Felicitari Bogdana!!!

Astazi schimbam semnatura, intram in saptamana 38, mai am putin
si mergem la ecograf la 15:30. De-abia astept! Intre timp, am pus niste pulpe de pui la cuptor si niste legume la fiert, pt garnitura
Va
pe toate si sa aveti o zi frumoasa
38+
doranna spune:
nu dati cu paru', dar... 6 luni????? hm... mi se pare cam putin pt. refacerea "rezervelor" organismului mamei... eu am citit/ auzit de cele mai multe ori ca ideal ar fi 2 ani... sigur ca se poate si la 3 luni, dar sa nu uitam ca bebe se "hraneste" pur si simplu din "rezervele" mamei, care sunt diminuate dupa nastere si treb. refacute
Dorana
37+ 
shasa spune:
Fetelor dar curajoase mai sunteti sa va doriti asa de repede inca un bebe. La doar 6 luni de la primul bebic. Recunosc ca si eu mi-am dorit mai mlti copii...se si vede
...dar nu as fi avut curajul sa ii fac chiar asa de repede unul dupa altul.....Bafta! Si sper sa nu va razganditi dupa ce veti naste
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+
georgiana310 spune:
Raportez si eu vizita la medic, ec, monitorizare, etc...
Totul ok, avem cam 2400g - ne asteptam ca prin 8 sa livram minunea![]()
Va mai anunt daca se schimba ceva!
Florinela, 

FELICITARI!!! Sa iti traiasca BB!
36+
Brisees
gia
shasa spune:
GEORGIANA chiar ma intrebam ce-i cu tine. Ma bucur ca sunteti bine, si tot 2 in 1.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+
shasa spune:
Cam liniste pe aici....pe unde sunteti burtici? Ca vreme de plimbari nu prea este...ca de era ma duceam si eu cu baietii in parc. OF! Sa vina mai repede caldura ca m-am saturat de vemea asta kkcioasa. Scuzati expresia!![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+
dyana27 spune:
fetelor ce credeti? o sun pe sora mea sa vada daca nu cumva o opereaza dr anca pe RIVALI azi, ca stiam ca a chemat-o sa o vada; si ea o pufneste rasul si-mi da sa ascult la telefon..... exact bebeul lui Rivali, care urla de mama focului, abia scos![]()
![]()
![]()
. a zis ca e un frumos, si incepe sa se ingalbeneasca (ea avea probleme cu incompatibilitatea de grup, avea anticorpi- deci e normal sa faca icter), dar cum surioara mea e de garda azi, o sa-l bibileasca ea toata ziua. Rivali era inca in cezariana, a zis ca o sa se duca la ea cand se mai linisteste sa-i zica cine e si sa-i dea cativa pupici de la noi.
URAAAAAAAA- am mosit si eu un bebeeeeeeeee

diana
36+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
alina.n spune:
dyana superrr multumim de vesti :D
Felicitari Rivali ,refacere rapida si te asteptam cu detalii si pozici!!

Felicitari Georiana pentru rezultatele bune de la eco , se pare ca printesele noastea au aceeasi silueta
si noi cam tot prin aceeasi perioada vom face "livrarea" (10apr)
35+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Felicitari Bogdana!!!!! ![]() ![]() Gigelica 20,stai linistita ca nu o sa simti nimic ,nu o sa te doara deloc Monica mamica fericita de Timeea Alexandra |

Acum oricum ma dor toate si abia pot respira

De ce am racit tocmai acum?
Gigelica
+37
Victor-Andrei
mart.apr09 spune:
Sunt Monica. Va rog mult daca este dintre voi vreo graviduta plictisita care nu are de lucru, sa ma ajutati sa reactualizez lista cu ghiocei, sa cititi din urma datele la cei care nu sunt inca in listuta. Am citit mesajul lui ADMIN, ca momentan au scos nebunia cu reeditarea, dar subiectul fiind inchis tot nu putem face mare lucru. Am trimis PM si lui Marius si lui Florin (ADMIN) macar sa putem recupera datele de la paginile cu URL ca ma prinde Pastele asa. Dar si la veghea lista tot trebuie completati ghioceii noi aparuti.
Pe Explorer orice adaug mie nu-mi primeste modificarea, adica pot edita, zice raspuns modificat cu succes, dar tot cum era inainte de edidare ramane. Pe Mozilla, unde intru eu oricum, am testat si merge dar Mozilla nu primeste codurile din bara decat daca le scriu eu, si dureaza. Am sa vad ce pot sa fac pana obosesc iar. De lasat oricum nu ma las. Daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoascatoare.