Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 11
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Ah, mi-a zis ca dupa 6 luni de la cezariana pot sa incerc sa fac pe bebe 2 |
Suna bine doar 6 luni...ma incanta si pe mine ideea

35+ cu
Maria-NataliaVine barza!
gigelica20 spune:
Mi-a dat ca si exemplu sotia unui alt medic ginecolog de la Giulesti, colegul ei, care a nascut 3 copii , toti prin cezariana ( deci se pot face chiar 3 cezariene fara probleme) dintre care la ultima sarcina trecusera doar 3 luni de la nastere pana cand a ramas insarcinata.
Mi-a spus sa nu imi fac probleme ca se poate.
Deci, bafta!
Fetitele care au nascut prin cezariana cu epidurala si cateter ( stiu daca zic bine, dar intelegeti voi depsre ce zic) , ma puteti incuraja putin?! Simt ceva? O sa ma doara?
Eu am facut o operatie de apendicita cu anestezie locala...care nu a prins ( asta cand eram copil) si...nu vreau sa urlu pe masa si sa sar de pe ea cand or sa vrea sa ma coasa
.
Ajutooor!
Gigelica
+37
Victor-Andrei
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 A nascut Bogdana! ![]() ![]() Azi noapte la 1,20, amandoi flacai, frumosi, unul seamana cu Andrei, pe acela il petesc eu ![]() 2,900 kg si 3 kg. ![]() Bravo Bogdana!! ![]() ti-am spus eu ca esti eroina!![]() ![]() _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart So small, so sweet, so soon God, please take care of my soul mate |
bravo Bogdana! Sa fie printisorii mincasiosi si neplingaciosi!

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 10
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Trec de la gemenei la ghiocei sa va anunt de Clara: - este in spital de luni, daca nu ma insel, inca in formatie 3in1. Sunt bine, ea putin speriata, nu se stie inca momentul nasterii.... azi trebuia sa fie cezariana programata. Va tin la curent! |
Deci scoatem agitateale pt Clara!

Hai Clara!

Azi se livreaza ghioceii la pachet?

Azi incheiam si eu 38 de saptamani.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
please take care of my soul mateDaca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Suna bine doar 6 luni...ma incanta si pe mine ideea ![]() 35+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
Haoleo, da grabite mai sunteti

se vede ce bine v-a prins sarcina, mai vreti.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
please take care of my soul mateDaca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.
alina.n spune:
Ayla ce sa zic mie sarcina sigur mi-a prins bine acu' sa vedem cum va fi si in postura de mamica da eu as vrea 2 bb-i
.
La cat de mult l-am asteptat pe acesta pt mine sarcina a fost o adevarata binecuvantare si nu as vrea sa astept prea mult pt ca am si o pacatoasa de endometrioza care duce la infertilitate.
Merci gigelica pt detalii ,e bine de stiut ca se poate 
35+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
millie spune:
Felicitari Bogdana!!!!!

Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
shasa spune:

BOGDANA

FELICITARI!!!!!! SA FIE SANATOSI. NU IMI VINE SA CRED CAT DE MARICEI AU IESIT.......SA VA TRAIASCA!!!!!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+
shasa spune:
CHATONEL parca tu intrebai pe unde umblu de nu mai sunt noaptea pe forum.....A avut sotul treaba la calculator deci nu am avut acces..... Dar recuperez eu cand nu are el treaba
ARIS...vai dar ce col indaratnic ai......stiu cam cum trebuie sa te simti. De fapt stiu clar cum te simti....doar am trecut deja de 2 ori prin asta si parca vad ca se repeta istoria..... Stiu ca este greu mai ales ca trebuie sa iti plece si dr. in weekend. Trebuie sa stai si tu cumintica pana se intoarce.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+