Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
georgina -
felicitari
..vai ce minune ai crescut tu in burtica
adirys - am vazut si eu pozele cu pitica
maaai ce ochi frumoshi are.
ana-maria, ayla - multumim....va dati seama daca sunt asa de mandra de o ecografie ce o sa va zapacesc cu pozele.
cea mai tare a fost mama care se uita le filmuletz si a inceput sa vorbeasca cu el
Bogdana - 
nashtere ushoara

si eu care credeam ca ai nascut deja si nu ai reushit sa ne anuntzi
sor3lla - chiar ma uitam pe lista si ma intrebam ce e cu tine. offf si eu sunt cam in aceeashi situatie, colul e cat casa poporului,
doctorul pleaca la sfarsitul saptamanii
manuella - merci mult
hihihi vai, vai..nici nu vreau sa ma gandesc ce soacra o sa fiu.
gigelica - woooow....sa intors?! felicitari! ce putin mai ai
38+
poze
AMR 8 de zile 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele! In al doilea rand vroiam sa va anunt ca ne alaturam si noi listutei de mamici .N-am avut timp sa anunt pt ca nasterea ne-a luat prin surprindere!Deci...Giulia Alexandra s-a nascut pe 12 martie, la 7,20,3.450kg, 50 cm, scor 9/10.Este o scumpa foc. Sper sa am timp sa trimit si vrea cateva poze cu ea! |
Felicitari georgyiuly pentru ghiocica Giulia!!

35+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Ayla21 spune:
A nascut Bogdana!

Azi noapte la 1,20, amandoi flacai, frumosi, unul seamana cu Andrei, pe acela il petesc eu 
2,900 kg si 3 kg. 
Bravo Bogdana!!
ti-am spus eu ca esti eroina!

Pai noi nu facem un cozonacel asa grasunel, ea a facut doi odata.
Refacere rapida!
Am vorbit si cu Carmen, se simte ca dupa cezariana. Sper sa se refaca rapid. Va incerca sa se ridice astazi si sa mearga la fetita. Am sa le mai sun dupa amiaza, poate o si vedem pe fetita de Carmen (sper eu) in pozica.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
please take care of my soul mate
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata, Am raciiiiiiit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !Abia pot respira si ma ustura nasul de la atata suflat! Am luat oscilo...si am baut limonada fara zahar si...atat. Tre sa imi fac ceai, caci lapticul l-am baut deja in dimineata asta. Am fost aseara la doctor. Bebelicul s-a intors iar cu capusorul in jos si...e ff grabit sa ne cunoasca. Asa ca, de principiu, cred ca voi naste saptamana viitoare .Luni ma duc iar la control. Am discutat in mare sa fac cezariana cu epidurala pe 25 martie, dar nu e batut in cuie. va tin la curent. Gigelica +37 Victor-Andrei |
Trec si eu la oscilo ala?

Nu am inteles aseara, s-a intors printisorul? De ce mai faci cezariana?

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
please take care of my soul mate
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, mi-a dat Bogdana mesaj azi la 23:35 ca e la spital, cu dilatatie 3cm. |
Hai Bogdana!!!

35+ cu
Maria-NataliaVine barza!
gigelica20 spune:
Pentru ca probabilitatea ca luni sa fie iar cu kuru'n usa e foarte mare. Apoi...pentru ca e el foarte mare. Si asa vrea doctorita, caci e "sarcina pretioasa".
Ayla, mi-e frica! Nu stiu de ce dar imi e. Simt ca ma inec precum tziganul la mal
.
Ah, mi-a zis ca dupa 6 luni de la cezariana pot sa incerc sa fac pe bebe 2
.
Gigelica
+37
Victor-Andrei
Manuela77 spune:
Felicitari Bogdana!
Ce repede ai nascut...am inteles din primul mesaj ca la 23.30 aveai dilatatie 3 si la 1.20 au venit deja printisorii...oau...asta da! Si ce grasutzi sunt!!!Sa va bucurati de ei!
Asteptam poze si povestea nasterii!
Manu 36+
Radu
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvântare, unde este binecuvântare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
aris26 spune:
petran -
felicitari
ce baieti mari ai facut! felicitari, sa fie sanatoshi
38+
poze
AMR 8 de zile 
luminita2008 spune:
Buna dimineata!
Trec de la gemenei la ghiocei sa va anunt de Clara:
- este in spital de luni, daca nu ma insel, inca in formatie 3in1. Sunt bine, ea putin speriata, nu se stie inca momentul nasterii.... azi trebuia sa fie cezariana programata. Va tin la curent!
In alta ordine de idei, felicitari Bogdana!!!!!!

Refacere rapida, baieti papaciosi, lapte din belsug si nopti linistite fara colicei! (Asta ptr inceput....
)
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 A nascut Bogdana! ![]() ![]() Azi noapte la 1,20, amandoi flacai, frumosi, unul seamana cu Andrei, pe acela il petesc eu ![]() 2,900 kg si 3 kg. ![]() |

[b]Felicitari Bogdana !!!

35+ cu
Maria-NataliaVine barza!