Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Doloress SUperbe pozici, daaa, e cute! si stie!!
GAbitzule cum stau ma ei si se joaca amandoi, iti vine sa-i papi! VAd ca e ok lego pt astia micii...ca tot scrie ca dupa 3 ani, dar o sa-i iau si eu..
Magdone esti cu amandoi o saptamana??Rabdare multa si sper sa te mai vedem totusi pe aici!
Esme esti f tare, inseamna ca nu degeaba ai facut atata sport la viata ta! Mai ai conditie fizica...
Belleane ms de urari!
ca-eric din pacate nu stiu ce sa recomand pt genunchi...o crema buna. pupici sa treaca
Simonix ce face Robi? saper ca mai bine..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Laura, lego este al lui Andrei, Raducu doar roade la ele. Cand o sa-i cumperi, ia-i din cele cu piese foarte mari pentru inceput. Cele mai bune pentru inceput sunt niste cuburi moi de la Clementoni, care se imbina, sunt excelente (uite cum arata www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/jucarii-de-jucarii/cuburi-moi/" target="_blank">aici).
Raducu de cand a inceput sa misune cat de cat nu mai vrea sa doarma ziua, ma dispeeeera. Adoarme doar cand il doboara oboseala. Asa si acum, de vreo 20 de minute doarme unde l-a prins, pe jos, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-03-17/17:57:25" target="_blank">aici si www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-03-17/17:57:39" target="_blank">aici
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
belleane, bine ai revenit! multumim de vot
ca_eric, nu te mai panica. apai, nimic nu mai e safe in ziua de astazi
fetelor, ma apuc sa fac negresa...damn u micaela (cu drag nu de alta )
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
Adriana_78 spune:
Belleane, iti ramasesem datoare cu un raspu. ref Osccilococinum - cred ca e si pt. copii mici, in gen. homeopatele nu au limita de varsta - eu nu fol. asta, ca am alte sticlute cu bilute.
Ce mai, veioza aia era mare si grea - insa ingerasul Annikai a fost azi langa ea - cand am intrat in camera, comoda statea intr-un echilibru ciudat, inclinata la 45 de grade cu sertarele trase (cum? nu stiu - probabil se proptea in sertarul de jos). Sotul a ramas socat - ca putea sa ne faca sufletelul praf daca cadea pe ea.
Ca spunea Socrate, ca sta numai langa Sebi -- eu am incredere (unii pot spune inconstienta) si o las pe Annika si singura, nesupravegheata, sa umble prin casa peste tot. uneori cu sora Lara mai ramane (desi pe Lara nu ma pot baza, ca e micuta)-- am si eu fricile mele, da alteori am incredere ca nu se intampla nimic, nu vreau sa ma gandesc la ce e rau.
Oricum, patania de azi nu e de trecut cu vederea si cum spunea si MsBB sunt multe pericole in apart. nostre - incerc sa fiu mai vigilenta.
Pui la sticla wow - eu nu ma bag la experiente din astea -- cioburile le gasesti si peste jumatate de an -- daca explodeaza sticla, ca branza Laurei?
Ylari, drum bun si distractie placuta! si lasa raceala in Ro.!
Micaela, mama ce harnicuta! E buna si vremea rea la ceva.
sper sa ne vedem curand - pana nu-i ramane mica bluzita Dariei
Doloress, mi se pare tare schimbat Patrick. A crescut! in poza semana tare bine cu tine.
Si cum mai, tu zici ca esti un pic supraponderala??? pai in poze erai o aschiuta.
Gabitzam, ce scump e Raducu cum doarme in toate pozitiile. E un dolofanel dragut
Miss, merci pt. linkuri si sfaturi ref carti psihologia copilului!
Tu citesti cartile pe calc?
O sa ma uit si-n librarii dupa ele, ca eu nu rezist sa citesc o carte la calc (un articol, ceva scurt mai merge), da 200 de pagini - no way
Adriana
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Laura, lego este al lui Andrei, Raducu doar roade la ele. Cand o sa-i cumperi, ia-i din cele cu piese foarte mari pentru inceput. Cele mai bune pentru inceput sunt niste cuburi moi de la Clementoni, care se imbina, sunt excelente (uite cum arata www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/jucarii-de-jucarii/cuburi-moi/" target="_blank">aici). Raducu de cand a inceput sa misune cat de cat nu mai vrea sa doarma ziua, ma dispeeeera. Adoarme doar cand il doboara oboseala. Asa si acum, de vreo 20 de minute doarme unde l-a prins, pe jos, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-03-17/17:57:25" target="_blank">aici si www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-03-17/17:57:39" target="_blank">aici Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
ha ha ha cum doarme puiutul ce dulceeeeeee
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
Micaela06 spune:
Gabitam e un dulce Raducu cum doarme el asa chinuit
Inais dc vi cu Iasmi iti dau toata negresa mea.
iulia reteta mea de negresa e super simpla am luat-o din revista superbebe. bine acolo scria si de cuisoare dar eu ca o adevarata gospodina ce sunt, nu am asa ceva in casa si n-am pus.
Stiti de ce am fost asa harnica? ca sunt singura acasa, e plecat Stefan in delegatie
Adriana chiar ca ingerasul Annikai a pazit-o, Doamne fereste ce se putea intampla. Daria a tras tarcul strans peste ea, am zis ca mor, m-am certat cu tac-su ca l-a lasat asa ca cica 'n-are ea putere sa traga de el", uite ca sunt puternice. Acum stau cu ochii pe ea ca pe butelie sa nu o vad cu ceva in cap.
Edit: Gabita am vazut si eu cuburile alea, nu sunt mici? adica mie imi e frica sa nu le inghita.
Magnetism79 spune:
Foarte dulceeeeeeeeeeeeee Raducu, scump foc!!!!!!!!
Am venit acasa , Cleo imi pare rau ca nu ti-am rasp la tel dar exact atuncoi s-a descarcat si incarcator ioc la munca., asa ca a treb sa ajung acasa, acasa ma astepta o teava sparta in bucatarie sdi tot vraiste asa ca apuca-te Lavinio sio strange tot, sotul a reparat teava,e O.K. acum.
Asa ca daca e ceva te sun eu nu am mai indraznit ca imi era sa nu te deranjez.
Azi am papt valdostana facuta de sotul meu bucatar, maine ma asteapta lasagna, sunt in al noalea cer.
Haideti fetelor care mai veniti la KIdex si cand sa stim si noi poate ne vedem, oricum pe we nu am facut program special vreo cateva vizite si kidex sa-i mai iau la B.G.ceva .
Please VOTATI-NE SI PE NOI CELE CARE NU ATI FACUT-O DEJA AICI:http://concurs.pampers.ro/profile/23391.
merge pagina verificat, sper sa fie o.k.
MULTUMIM si va dorim o seara buna.
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Gabitza , da nu se deschide pagina sa ved si eu Lego de la Clementoni cele moi, poate le mai pui o data pls!!!!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici