Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

MsBB pupam fetitza care a plans! Bietu' pui! A trecut o albinutza si a facut baaazzzz si gata...! Uoffffff...

Esme bravo pt alergat!!

Micaela am mai zis...termina si nu mai vb de negresa aia ca ma urc in masina si vin pana la tine!

Gabi demential Raducu aici. Fetitza lu' mama clar!

Ylari drum bun si concediu placut. Si sanatate maxima!

Doloress e bestial scumpu' mic!! pt azi!

Iulia nu 2 feluri/masa. Pilaful e pt cina.

Miss m-ai amuzat cu ruleta!!!!

Noi dormim de pranz.

Edit: Beleanne pt vot !

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06
Eu azi am crosetat o caciulita si am facut o praji negresa. Nu imi vine sa cred, deobicei nu sunt asa harnica, adica asta e a doua prajitura pe care o fac in viata mea si prima caciulita, ce ti-e cu ploaia asta domle

Wow, asta da eficienta

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ma uit la poze mai acusi.

si fifi are genunchii rosii. Nu ingrosati. Pot sa iti recomand, ca la toata lumea: ulei de masline, sa incerci. E...panaceu universal la piele.

ylari, concediu placut, relaxare si ai incredere. lasa nr de tel de la call center mamei, in caz de ceva sa sune, si gata! stai fara grija! nemancata nu o sa fie, neschimbata - nu cred, iubita - va fi adorata... dor iti va fi, oricum, dar...nu stai 1 luna! ci doar cateva zile.
Cumpara-i ceva frumos, de acolo, si... relaxeaza -te , e spre binele tau si al sotului. Mai ales al tau.

ma uit acusi la poze

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

ca_eric, ti-am trimis deja cartile. Sa-mi spui daca nu le primesti.

Iaurtel mancam si noi aproape in fiecare zi cate unul.

Il dai cu vreo crema pe genunchi? E de la mersul pe jos? Mai are si in alta parte sau doar pe genunchi?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simonix: Robertelul drag sa-i treaca repede. Am vazut ca fetele ti-au dat deja sfaturi. La noi merge bine Novocalminul. Edte bun si Diazepamul ala pt fundulet in cazul in care incepe sa se agite. La febra mare poate face convulsii asa ca mai bine doarme.
Noi am patit asa pe la 3 ani cu cea mare su tare rau a fost. Avea in fiecare noapte 40. Ziua nu. Era salvarea de la Puls la noi in fiecare seara si statea pana ii scadeam febra. Nu a facut convulsii, in schimb a facut pneumonie.
Despre ciorapeii cu otet mi-a zis o doctora cu experienta ca pe langa faptul ca nu ajuta poate provoca iritatii si arsuri la nivelul pielii.

Noi avem pentru fiecare fetita cate o agenda frumoasa cu tot istoricul medical al lor inca de la nastere. Acolo trece doctora tot ce observa la examenul medical. Greutate, inaltime,tratament, recomandari, feluri de mancare, tot....
totul este datat,ordonat...

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

doloress, nu stiam ca si in Canada se sarbatoreste St. Patrick. LMA cu numele puiului stiam ca-i sarbatoare tipic irlandeza. ai un trifoi norocos acolo inseamna

ylari, vezi sa nu-i dai raceala la matza. sanatate. pupici Evei scumpe

micaela, da si noua o bucata de negresa. yam yam.

nu am citit tot ca ma zoreste mama, tre s-o vopsesc.

PS: am puiu cu sticla infipta-n *** (puse de mine stelutele) la cuptor

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am vazut si poze cu Raducu al Gabiteim care doarme ca un ingeras.

Adriana:bine ca nu a picat veioza aia pe Anika.

Iulia: bine ca Mufita accepta olita. Ce dans, ce ditractie.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress vazut si eu Patricutul, La multi ani! Ce-au irlandezii, sunt pupaciosi? Ca avem si noi 2 tricouri cu kiss me, I'm Irish...
Ma bucur ca e mai bine, d-apai noi cand uram sanatate, chiar punem suflet, ca stim cum e!
Ylari sanatate multa, drum bun, dixtractie maxima si plizzz nu sta plina de griji, ca ce sens mai are excursia... fii relaxata si vino plina de energie si dragoste pt Bebeluna!
Belleane, Magnone I missed you guys

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

merci gabi pt mail. am inceput sa le descarc. o sa zic daca merg.
are numai la genunchi roseata asta, e de la taras. l-am dat cu cremutza si vad ca se mai atenueaza dar inca e rosu. probabil doar cand va merge in picioare vor disparea .

lma pt patrick micul irlandez..canadian..hihi
doloress si eu visez sa stau macar 15 min singura..sa imi fac eu treburile, sau macar sa stau linistita, vb ta..cu martisorul ce sa fac...abia astept sa plec in florida .

socrate e ceva normal. si eu mai am rabufniri din astea in care imi vine sa fug in lume ..eu am si 2 bebei pe deasupra..dar acum merg mult afara si e mai ok. toata iarna am stat in casa...am facut cuie , te imbolnavesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

am ramas socata..pana si mustela nu e safe..

http://www.safecosmetics.org/downloads/NoMoreToxicTub_Mar09Report.pdf

Mergi la inceput