Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric
gabitzam poti sa imi trimiti si mie cartile ce le-ai trimis adrianei cu psihologia copilului ca am inceput sa citesc cateva.


Trimite-mi pe privat adresa ta de mail.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Felicitari pentru sport Esme. Sa speram ca iti iese ce ti-ai propus!! Impresionant ce ai scris tu acolo de cat sport ai facut. Eu eram din aia care se invoia la orele de sport... si acum dau bani grei pentru a merge la sport. Acum = de vreo 7 ani asa... Dar nu-s deloc sportiva de cand am nascut. Spre deosebire de inainte de sarcina si mai ales in sarcina. Insa schimbam foaia...ma reapuc si eu. Incep cu Pilates. Se mai baga cineva?

Merg sa ma joc cu pisoiu' mic.

Va



Impresionant neimpresionant dar tot eram cat elefantul...cum dealtfel ma aflu si acum ceea ce nu va doresc si voua . Deci io am fost cat un elefant proportional cu varsta cam de pe la un an...ca mancam bine si orice (nu v-am spus? va zic imediat). Pana pe la 20 cand intr-o stresiune mi-am luat o pereche de blugi "Valentino" care imi erau cam stramti...dar n-am gasit ceva sa-mi vina bine...am slabit...mancand cirese si facand drumuri des pe josuc intre Gheorgheni, Marasti si centru, clujencele stiu ce si cum. din pacate mi-au venit blugii cam o luna ca io intrasem efectiv in zona slabit si intr-un an am dat jos 30 de kile...aratam in sfarsit bine...adica aveam cate kile trebuia 54 la 1.64...cica...dar ma simteam super grasa. Iar prietenii aia vechi si buni ziceau ca "areti ca o matza nemancata". drept e ca cu dotarea mea inaintasa si naturala, care cantarea mult...defapt aveam un fel de scobitura in zona stomacului si eram trasa serios la fata...Ma rog...acu dupa sarcina...am pus ca eroul, defapt am reinceput ascensiunea cam la trei ani dupa nunta...dar acus (zise el cu glas sfarsit ridicand un laboi) am ajuns la tonajul de clasa a doishpea cu care nu ma pot lauda...si nici nu am sa o fac, ca va veti simti prea slabute .

Asa deci...io am mancat mereu bine si orice...pe vremuri, acum am ajuns pretentioasa... Cam pe la un doi ani jumate, am hotarat intr-o duminica dimineata ca ai mei dorm cam mult, si ca eu sunt rupta de foame si cum nu chiar voiam sa ii deranjez mi-am luat singura de mancare. Mai intai m-am servit cu crema de ghete neagra, din care am mancat cam o juma de cutie, tineti minte cutiile rotunde si plate, alea maricele?, apoi cu mainile pline de crema impricinata am hotarat sa vad ce gasesc prin dulapuri. M-am urcat si pe scaun sa caut in dulapurile de sus, simtind probabil ca acolo voi gasii bunatatile, am gasit borcanul cu zahar din care o mare parte am mancat si restul am pus pe jos, am gasit si punga cu paine pe carer am rupt-o in bucati si am halit si din aia cat am putut. M-am dus apoi la baie (eram inca cu mainile negre si patam orice) mi-am facut frumos treburile, m-am retras in camera mea, am suit in pat si multumita am asteptat sa se trezeasca ai mei...care evident cand au vazut casa plina de crema de ghete, zahar si firimituri de paine au fost la un pas de infarct. precizez ca era prin 78, apa calda nu aveam, presiunea la gaz era mica si deja se introdusese cartela la zahar. Ei dar asta este doar una dintre multele si micile mele nazdravanii "culinare".

o seara frumoasa,

Esme



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si mai voiam sa zic ceva de alergat.
deci m-am pornit- si nu ma mai opriti.
deci si io, si tati, cetim pe forumuri, si una din regulile simple, e asha:

iti impui un target acceptabil: 800m.
De 2 ori pe sapt, cel putin, ii alergi. Nu o sa iti iasa din prima. Mers, alergat, mers rapid, dar mentii targetul: aceeasi distantsa, 500m. Pana iti faci ritmul constant: pe stangul inspiri, pe stangul expiri, sau cum iti convine tie la plamani, ca io is altfel.
Si tii asha, pana poti sa alergi cei 800m fara opriri. Dupa aceea tragi la viteza. APoi creshti, la 1000m.
cand lucrezi la viteza, incepi cu un sprint usor la fiecare final: cand mai ai 50m, sa zicem, si vezi clar finishul, da tot ce ai din tine, intinde pasul larg, intinde si miinile pe langa corp, da tot!!

f. important e sa iti faci un plan: fie in fiecare luni si joi, fie impreuna cu cineva. Ca...apare febra musculara, delasarea etc

f. important: daca ai alergareti in jur, nu intinde ca proasta de Cleo, ritmul, sa tii cu muschiulosii de 2m cu 1.20m in craci. Nu ai nicio shansa.

uite un link fromos:
http://www.casa-romanilor.ch/gabriel-laczko-inapoi-la-simplicitate-departe-de-comoditati-cotidiene-ghiftuire-consum-rutina-2009


acu la edit, am cetit ce faceai cand erai mica. Deci asta copil!!!

edit la edit: cate kg ai????
fara suparare...dar nu se recomanda jogging pe ciment la pers. supraponderale. Iti f*i articulatiile. Mai intai o cura si mers rapid, da? ca sa slabesti, apoi incepi sa alergi.




o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui inais
Edit: Miss link-ul e mai jos. Acelasi sentiment bizar l-am avut si noi cand am strans leaganul Iasminei. Si noi doar l-am strans. Nu l-am vandut.


Gata, am trimis linkul la 6 prietene, sper sa voteze (le-am scris ca nu le costa nimic!).


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2



si noi nu?



VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, sunt cam disperata ... Robert are 40 grade... a treia noapte de febra mare constanta - peste 39,5 ... Cu paracetamol si nurofen scade pana la 39, daca e sub 39 suntem fericiti ... mi s-a spus sa astept - NU MAI POT .......... ati mai patit asa cu ai vostri ??? Ieri si alaltaieri a fost cat de cat ok, piticul era cat de cat activ, dar deja isi pierde orice pofta de viata, are buzele fff rosii, desi i-am dat apica de cate ori am putut. Am fost ieri la urgente - mi-au zis ca E NORMAL ... cica umbla un virus fff agresiv si asta este, se va face bine. Cat despre medicatie - am dat de un doctor care a zis ca dupa el nici paracetamol nu ar prescrie - am crezut ca innebunesc ... Am stat 3 ore la Urgente ca sa ma trimita acasa, cu comentarii de genul: e primul copil... sunteti panicosi ...

Parca DAHAH a mai patit asa... si fusese o infectie ceva. Noua nici analmiza de sange nu au vrut sa ne faca, au zis ca nu are rost. Cu 3 doctori am vorbit si toti au zis la fel ...

fug ca plange

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara,

Am facut niste pozici noi incepand de AICI

LA MULTI ANI MONIQ!!! sA FII SANATOASA SI FERICITA!!

Am citit de patania Lauritei, cu branza explodata e de si de in acelasi timp. Stiu ca-i nasol mai ales cand tre sa cureti o bucatarie intreaga dupa o astfel de aventura. sa treaca supararea, iubita.

Miss, sa-ti spun o chestie: eu de 3 zile nu-i mai dau biberon plin de cereale, am redus de la 7 linguritze de cereale la 3 linguritze si mi-a dormit perfect, sa fie oare ca ii indopam prea mult seara, tocmai in ideea de a dormi bine, cand de fapt lor le era greu sa digere. Nu stiu...ma gandesc, mi se pare interesanta coincidenta.

Din pacate nu mai sunt in stare de conspect. Am alergat toata ziua, fost si la cursuri.
Am vazut poze frumoase de Iasminutza si Daria si de Robertel, baiiiiiiiiii, de ce sunt copilasii nostri asa frumosi? Sunt eu subiectiva, ziceti?



Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui inais
Edit: Miss link-ul e mai jos. Acelasi sentiment bizar l-am avut si noi cand am strans leaganul Iasminei. Si noi doar l-am strans. Nu l-am vandut.


Gata, am trimis linkul la 6 prietene, sper sa voteze (le-am scris ca nu le costa nimic!).


si noi nu?


Ei, na, clar ca si voi


Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonix, iubita, , dar ce medici aveti voi acolo?????????? Macar antitermice, tre sa-i dai! Un panadol alternativ cu nurofen, supozitoare cu novolalmin.
Eu sunt CONTRA antibiotice, dar sigur in Romanica iti bagau un antibiotic automat.
Sosetele in otet diluat cu apa. Cam atat stiu.
SAnatate multa, multa! Eu nu l-as lasa asa, mai ales atat timp. DAr cum nu sunt medic ma feresc sa dau sfaturi. Totusi, febra asa mare de atatea zile....baga un atitermic. Vezi ce mai zic si fetele. Robertel scump sa se faca bine!

PS Am vazut ca i-ai dat ceva antitermice. Scuze, m-am speriat si am scris prostii....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

simonix, nu ai unde sa faci o analiza la cerere? urocultura+ exudat din gat, sa elimini astea.

poup, si sanatate, frectie si sosete cu otet diluat cu apa -mai incearca, si raceshte temp in camera.



o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani fericiti Monik!

La multe lunite bebelusilor de 16!

Am vazut poze tare frumoase! Cu mladitele si mugurasii in elementul lor natural adica in parc, la plimbare, doua fete cucuiete Iasmina si Daria, apoi si pe Mara cu Sebastian. Apoi am mai vazut si pe cei doi mortali cu ochi albastri, Robert si Vlad. Ca intotdeauna, am luat notite si idei de la Alysh pentru cum se imbraca frumos si se asorteaza un baiatel.

Simonix multa sanatate piticului! Tare rau imi pare sa aud ca are febra! Cam asa se procedeaza si aici, asta e tipul de medicina de aici, sa lase mai mult corpul sa lupte singur cu boala, fara sa intervina cu medicamente. Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau ca nu m-am confruntat cu asta. Poate te sfatuiesc celalate fete. Pupicei multi lui Robertel, sa se faca bine!

Esme ce-am mai ras de ispravile tale! Si eu am baut solutiile lui tata de facut poze. Sora-mea era cea mai de belea, manca sapun, varul de pe pereti, nea Nelu Contrar credintei po****re, n-are deloc noroc, e cea mai nenorocoasa fiinta pe care am intalnit-o vreodata.

Cleo multumim pentru sfaturile legate de alergat, si eu as vrea sa ma apuc, insa stau in dubii, tocmai pentru ca sunt putin cam supraponderala si ultima data cand am alergat, dupa doua luni muream de durere de genunchi. Desi slabisem spectaculos. Asa ca am sa ma duc mai intai la sala, la aerobic ceva inainte de alergari.

Miss si eu am incercat sa pun toate numerele de telefon din agenda sa votez fetele insa nu merge, trebuie sa bagi un cod care ti-l trimit ei mai apoi prin SMS. Acuma ce-o fi zis taica-meu cand s-o fi trezit cu nu stiu ce SMS-uri nu stiu
Sa stii ca nici eu nu am observat nici o legatura intre noptile bune si diferite chestii ce le facem noi inainte. Asa ca nu ma mai stressez sa gasesc vreo cauza.

De cateva nopti e de groaza, copilul are mucusori si tare greu doarme. Si ieri si azi am clacat si m-am apucat de plans. Abia astept vacanta ca nu mai rezist, il mai pasez bunicilor. Nici din casa nu am mai iesit de o saptamana (asta e cauza numarul unu a depresiei, stiu), e inca rece totusi si mi-e frica sa nu raceasca mai tare acuma in prag de plecare. Si e greu tare cand nu poti lasa bebele nici macar o ora cu cineva. Al meu sot le-a luat lap-topuri lui taica-su si lui frate-su si s-a apucat normal sa le piguleasca, sa le instaleze diverse, asa ca eu stau cu bebe agatat martisor de mine ca numai in brate vrea si numai maraie si plange. Dar mai avem putin, o saptamana! Pe de alta parte deja imi este dor de perioada asta, cand am fost numai noi doi, singurei. Cand ne intoarcem merg la servici, apoi o sa trebuiasca sa-l impart si cu socrela, apoi il ducem la gradinita, gata, ne inregimentam inapoi in societate si s-a dus vremea cand ne faceam de cap singurei acasa si fara nici o grija pe lume!



Mergi la inceput