Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Intrebare ptr. fetele din Romania: imi spuneti, va rog frumos, cat costa o sticluta de suspensie orala de nurofen ptr. copii?! Ca pleaca o cunostinta de-a noastra in tara si vreau sa-i dau bani sa-mi aduca ptr. Victoria, si nu stiu cat sa-i dau, s anu trebuiasca sa o plateasca ea... Multumesc mult! (ca stiu ca o sa imi raspundeti )

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

fetelor, nu mai pot, scriu aici pt ca efectiv sunt disperata, nu mai suport sa il aud pe bebe cum se vaita ... are febra peste 40... azi la Urgente a facut 40.5 I-am dat deja prima doza de antibiotic, desi dr mi-a zis SA MAI ASTEPT 48 de ore

I-am dat deja paracetamol in doza mai mare, cum mi-a zis dr

mi-e frica rau pt ca nu scade sub 39.5 La spital nu stiu ce i-au dat de a scazut mai repede si bebe a redevenit vioi iar efectul a durat cateva ore, apoi iar a facut 39.4, i-am dat paracetamol;, dar nu a mai scauzt, creste iar, acum are peste 40 mi-e frica sa ii mai iau temperatura... la spital i-au luat sange, cica rezultatul nu e grozav dar nici foarte rau, dr mi-a zis ca sigur e viral, cu o suprainfectie la nasuc, dar ca el crede ca nu e nevoie de antibiotic, mi-a dat amoxicilina sa ii dau in caz ca trec 2 zile si febra nu mai scade

nu indraznesc sa intreb: OARE CAT E MAX DE FEBRA pe care il poate face un bebe ????? si este a 4a noapte asa ...

sunt terminata, eu nu panichez asa usor dar acum ma simt cu mainile legate, nu am cum sa il alin, sta si se vaita, efectiv Din cand in cand intinde manuta si se uita la mine Are niste ochi asa frumosi si mari ... mititelul, are buzitele rosii... la spital mi-a facut o eruptie pe gat de la febra puternica, care a trecut apoi.

in fine... am scris doar asa sa ma linistesc nitel... acum astept

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MsBB

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix of, mi se rupe inima de micul Robertel! Multi pupici si gandurile noastre bune, sa se faca repede bine!
Si nepotica mea a avut vreo luna de zile febra incontinuu, adica o lasa jumate de zi, iar o lua. Si tot asa, 39-40 mai mereu. A stat si in spital, cu perfuzii, o gramada. Nimeni nu a stiut ce are, pana la urma a trecut, brusc, asa cum a aparut. Doctorii au zis ca e ceva un virus, insa nu au reusit sa detecteze ce fel.
De aceea mi-e tare frica sa-l dau pe Patrick la gradinita, de aceea am chemat-o pe soacra-mea sa stea cu el 6 luni ca tare mi-e frica de virusii astia din colectivitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

A scazut pe la 39.3 - bebe incearca sa doarma acum, nu se mai vaita. Din pacate de-abia respira, din cauza nasului si a gatului. De asta nu poate dormi - respira pe gura si din cand in cand i se inchide guritza si se opreste din respirat - si apoi se sperie si tresare si se scoala plangand ...

Of ... stiu ca v-ati gandit la noi Multumim pentru sfaturi si sustinere

Dolores, din pacate odata si odata tot vor trebui sa mearga in colectivitate. Desi mereu se spuna "dar la 3 ani e mai mare" sunt convinsa ca se poate intampla acelasi lucru si vom avea aceleasi reactii, atat noi cat si bebii. Pai cred ca daca robert avea 3 ani si imi facea ca a facut acum nu ma baga nimeni in seama, daca la 10 luni cu febra 40 mi se spune ca " e normal ".

Sincera sa fiu, m-am bucurat ca a facut aproape 41 azi cu medicul de fatza si sa scheuna pe acolo de ti se rupea inima. Initial, desi medicul are incredere in mine, nu parea f convins sa ii dea antibiotic si sa ii faca testul de sange. S-a uitat fff atent la el si a decretat ca e ok, nu e bolnav etc nu are pneumonie (desi avea o mica suspiciune). Am mai stat nitel si robert a onceput sa faca urat si i-am luat temperatura - si abia dupa aia s-a convins sa continue. Duminica, cand am foost la Urgente prima oara, robert avea "doar" 38.8, dr ala nu ma cunostea, avea impresia ca sunt vreo nebuna "cu primul bebe" iar piticul racnea cat il tineau plamanii, dar era ok, destul de activ. Drept si prin urmare ala chiar nu m-a bagat in seama, m-a trimis acasa, cica sa nu ii dau nici macar paracetamol.

Acum, dr meu initial a zis ca ii ia sange, ii face radiografie si abia dupa aia se gandeste daca sa ii dea antibiotic. Pana la urma a sarit faza cu radiografia si mi-a dat direct antibioticul cu rezerva ca sa astept 48 de ore. A, si s-a gandit si sa il tina in spital - imi pare rau ca nu a facut-o, as fi fost mai linsitita. In fine ... eu am hotarat ca robert a luptat destul singur, nu mai suport sa il vad asa, sigur are si o infectie, ar trebui sa vedeti ce curge din nasul lui. In fond si la urma urmei nu vad ce e spectacolul asta cu antibioticele, eu sunt un copil crescut cu antibiotice si nu am nici o problema de sanatate acum. Si nu sunt sensibila etc. Robert sigur nu va fi hranit cu antibiotice ca mine, desi e e doua oara deja in viata lui, totusi, s-a luptat destul singurel. Dupa 4 zile de febra peste 39 constant ... A propos, dr initial crezuse ca ii scadea febra cand ii dadeam paracetmol - cand i-am zis ca da, ii scadea, dar la modul: de la 40 la 39 hmmm... atunci a fost inca un plus pt noi. Azi a fost prima zi de sambata cred ca piticul a avut sub 39.

Noi suntem ametiti, de oboseala, de neputinta, Bogdan sta cu bebe acum, azi dupa ce am venit de la spital am mancat si noi niste pizza congelata, ca de cateva zile am uitat sa mancam efectiv. Si am baut si un pic de bere - dar dupa doua inghitituri ma luase ameteala. Eu o sa stau cu piticul pana vineri. Of, sa treaca mai repede zilele astea, cred ca au fost cele mai oribile zile de cand s-a nascut... macar cand a fost mic si a avut stafilococul au reactionat mult mai repede si stiam ca se va face bine. Acum, imi vine sa ma dau cu capul de pereti

Ma duc la pui, sa ii mai iau febra si sa incerc sa dorm un pic langa el

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

of saracul Robertel...mie mi-au zis sa nu-l tin acasa daca temperatura ajunge la 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. hai cleo cu cafeaua. bai si-a reluat fata trezirile nocturne. aseara a adormit-o tac-so pe la 7 si a dormit pana la 8 si ceva si aseara pe la 12 ma rugam de ea sa doarma. noaptea iar foiala/coiala, m-a disperat. ce linistita dormea ea azi o duc la dr. sper sa vina cornel mai devreme de la servici sa ne duca, ca e cam ragusita si vreau sa vad daca mai are in gat sa-i fac un exudat.

dordia, brrr, otita, nasol. sanatate multa. bine ca n-aveti probleme cu mancarica.

doloress, hai ca-i tare faza cu chinezul. tot ce e posibil ar fi fost misto sa-l si auzi cu accent d-ala irlandez, ieeei?

desiree, nurofenul este 5,8 lei sau daca merge la dr de fam e gratis, sau 1 leu cam asa ceva.

simonix, saracutul robertel, nu stiu ce sa-ti zic. i-ai facut baitza caldutza? sosetute cu apa rece sau otet diluat cu apa, impachetari cu cearceaf umed, nu-l lasa asa doar cu antitermice, foloseste si una din metodele astea "babesti" care sunt recomandate si de dr din romanica. verifica-i urechile vezi poate are otita, ca si pui de dordia, sau de bubite pe corp. nu stiuce sa-ti mai zic. ooooff pletos mic si scump. nu ti-au luat niste pisu de la el sa-i faca o analiza ceva? multa sanatate

fata, ma duc sa infig 2 negrese in pifometru

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bine, bine, - noroc ca nu costa. Ca dadeam faliment pana veneau banii aia mult promisi,a steptati, cheltuiti, planuiti. da, fetelor, recunosc: sunt zgarcita. Probabil am sange de evreica. undeva, de la o transfuzie ceva, si tot banui asta. Cu atat mai mult ca is din targul dorohoiului, unde in perioada interbelica avea 10 mii de evrei...si cateva mii de romani (erau majorita evreii). I-a lichidat, pe rand: nemtii, rusii, si din ce a ramas, i-a vandut Ceausescu, si acu 10 ani mai erau 20 de familii.

la robertel de la simonix. Si insanatosire - intradevar, si aici e viroza pacatoasa, cu febra puternica, probabil erau si anii trecuti primavara/toamna, dar nu aveam noi motiv de ingrijorare.... ce sa zic, nu stiu cum ash reactiona in locul tau. Si mai mergi si la munca....
pt respirat, aici se promoveaza mult aparatul de aerosoli. Macar cu ser fiziologic, nu neaparat cu medicament, dar umezeshte caile respiratorii si ajuta la decongestionare. Io il fol. pt mine, si sincer, ma ajuta! NU face minuni, dar amelioreaza.

fiica mea acu face si greva linguritei, si greva laptelui. S-au injumatatit toate...asta e. Am cantarit-o, are 8800gr. NU e rau, nu e grozav. Zic ca e ok, ca si parintii sunt destul de pitici (1.62, 1.72m).

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vaaaai cat m-am tinut ieri sa va spun si am uitat complet datorita puiului aluia nesimtit care se tot zbatea si nu vroia sa isi bage sticla in .. dupa tzeapa luata cu faimosii biscuiti Organix, care 3 sferturi din cutie au ajuns la gunoi, ca nici eu nu-i puteam manca, i-am luat fetii cu mici/mari indoieli bisuiti nestle. zic, hai sa incerc eu intai. sa-mi rup dintii in ei, moaaaama, iar m-am enervat si am facut un juramant solemn ca o sa-i iau numa biscuiti po pu lari de-acu incolo. bai, taaari de iti rupeai maselele cu ei, si gust de piscot d-ala de vanilie. boon, il las pe margine acolo (ca si cleo, si eu sunt un piiic zgarcita si zic sa nu-l arunc, ca ma sacrific eu mai tarziu si-l pap ca la gust nu era rau), ma duc sa spal vasele..cumva fata ajunge la el, eu nu vad...cand ma uit la ea, molfaia ceva. ce naiba/? ma duc repede sa vad cand colo, fata papase tot biscuitul, rontzaise la el, mai era un sfarc care ii ramasese in pumnitz si nu-l putea lua, ca zgarca baga pumnu cu totul in gura, vroia sa si pape, da nici sa-i dea drumu. am constatat apoi ca biscuitii cu pricina sunt ei tari, dar in contact cu saliva se moaie cat de cat si fata ii rontzaie cu atata placere si ii poate tine in manuta ca-s subtiri. si nici nu fac frimituri. aaaleluiaaaaaaa!!!

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata, mamici!

Azi dimineata am reputat o victorie, puiul se culcase nemancat - i-am facut papa de 2 ori si nu a putut, de somn probabil. Ei, la 5 dimi m-am trezit si io si i-am bagat 180 ml!! de lapte cu biberonul...nici n-a stiut ce-l loveste sunt tare mandra.
Simonix vai, mai, biata de tine, mi-e mila rau de voi Sper sa auzim cat de repede vesti bune de la antibioticul ala...
Ms BB tare mai esti haioasa tu cu clemptomana ta!1 M-am distrat serios..
Magnetism votat pogoniciul cu ajutorul linkului dat de Cleo Succes!
Gabitzule merci de pontul cu legourile o sa-i iau sa stii, cat de repede. E demential Raducu in pozitiile in care adoarme...era un concurs cu astfel de acrobatii, nu mai stiu unde, pe forumul kidex?
Cred ca oricum, stii tu mai bine
Alysh iubita, astept sa zici tu cand si ce si cum. Dar categoric, sa fie o zi calda, frumoasa! cu dor
gata, nu mai pot scrie, ma broscorodeste

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput