Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
Magnetism79 spune:
Fetelor vedeti ca la editura Corint a aparut Prima mea caret de povesti cu CD audio es poate comanda si e super , eu primesc newsletteruri de la ei, am comandat multe carti pt pici de la ei si sunt f. buni in povesti asa ca m-am gandit ca poate va intereseaza.
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magnetism79 Foarte dulceeeeeeeeeeeeee Raducu, scump foc!!!!!!!! Am venit acasa , Cleo imi pare rau ca nu ti-am rasp la tel dar exact atuncoi s-a descarcat si incarcator ioc la munca., asa ca a treb sa ajung acasa, acasa ma astepta o teava sparta in bucatarie sdi tot vraiste asa ca apuca-te Lavinio sio strange tot, sotul a reparat teava,e O.K. acum. Asa ca daca e ceva te sun eu nu am mai indraznit ca imi era sa nu te deranjez. Azi am papt valdostana facuta de sotul meu bucatar, maine ma asteapta lasagna, sunt in al noalea cer. Haideti fetelor care mai veniti la KIdex si cand sa stim si noi poate ne vedem, oricum pe we nu am facut program special vreo cateva vizite si kidex sa-i mai iau la B.G.ceva . Please VOTATI-NE SI PE NOI CELE CARE NU ATI FACUT-O DEJA AICI:http://concurs.pampers.ro/profile/23391 merge pagina verificat, sper sa fie o.k. MULTUMIM si va dorim o seara buna. Mami de Bogdanici Pogonici |
votati si pe bogdanici pogonici: http://concurs.pampers.ro/profile/23391 , ca mami a lui pune pct. si va incurca browseru
Magnetism, voiam atunci nu stiu ce sa iti spun, ca am si uitat.
SI noi mergem la Kidex, dar nu pot pt ca sa iti spun cand, becoze sambata dim. mergem la pediatra-si asha ma bombane tati ca avem la 8 dim programare (asha am prins, asha am zis, ca e ok la ora aia cu traficu, fata se trezeshte oricum la 6 30 mai nou, deci pana la 8 e mancata, schimbata, si plina de viatsa sa ii povesteasca pediatrei si sa ii fure stetoscopul). Dar tati ma bombane ca de ce il trezesc asha devreme, etc. Stiti voi.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Lavinia, daca nu se vede pagina aceea (desi la mine se deschide), incearca www.librarie.net/jocuri/481/jucarii/Cuburi-moi" target="_blank">aici.
Micaela, nu sunt mici deloc, latura are cam 4-5cm, sunt dintr-un cauciuc moale si sunt vag parfumate. Cele mai simple seturi au parca 5 cuburi, si o figurina Disney baby de cauciuc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
MsBB spune:
Una scurta si fug sa spal mandra, papa si la nani ...
Astazi am fost in parc un pic la plimbare cu vecina si cu gogo cea frumoasa iar cand am venit acasa i-am pus gand rau puiului cracanat ce ma astepta sa-i bag sticla in .
Iau mandra, o fac asistenta sef de bucatar si-i ofer locul la loja, in scaunul de masa. Bag viteza, ca doar stiu ce repede se plictiseste mandra de stat in scaun, sa execut cracanatura dar in prealabil ii impopotionez tavita de la scaunul de masa cu te miri ce: jucarii, bidoane, un telefon de jucatarie, ceva sa o tina ocupata cat imi var dejetele eu prin pui.
Ma apuc de treaba, cupilul linistit si fericit. Mai arunc un oki la ea , mai alintam pasarea... Am zis ca are treaba cu maimutoii pe acolo dat fiind faptul ca statea aplecata si tot mosmodea ceva. Nu indraznesc sa o bag in seama sa ma uit atent ce face , sa nu cumva sa-i stric linistea interioara.
Dupa vreo 10 min imi zic in sinea mea " mare minune, sta fii-mea cuminte fara sa protesteze atata timp?" . Bai ceva tre' sa fie putred la mijloc. Ma duc mai aproape si arunc un oki sa vad ce lucreaza acolo. ce sa vad???? Fii-mea era toata manjita de roshu! Dar vreau sa zic ca arata atata de expresiva lucrarea ei artistica. Horror! Ziceai ca e o scena din Alien. Parca isi bagase mana in burtica si scosese tot afara .
Sa mor si alta nu!!!!
Ce era? Eiiii fii-mea cleptomana mica a furat o rosie pe care a stors-o, zdrobit-o bine-bine de haine, asa ca avea in poala si pe burtica numai roshu, bulion!
Deh, cum tati nu poate sa manance nimic fara ceva sa alunce pe gat rosii, muraturi, salata ori ceva , aveam pe marginea mesei niste rosii cumparate pe care in graba mea nu le-am bagat in frigider.
Morala! Storc toalele fii-mii si-mi fac un Bloody Mary .
Gata, fug sa-mi odihnesc oasele-mi intepenite!
P.S. A iesit demential puiul. Se pare ca i-a placut atingerea mea . Nu mai zic cum mirosea in bucatarie . Imi venea sa ling usa de la cuptor de pofta .
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Alysh spune:
Hello,
Multumim fetelor care s-au uitat la poze si care ne-au mai si laudat pe deasupra, Doloress, Iulia, Gabitzam, LAurita, MsBB, Lorich, Belleane, Miss.
Multumim si pt laudele la adresa vestimentatiei lui Vlad. MAi toate sunt luate din afara, la preturi ok sau mici....ideal e sa ajungeti pe acolo sa luati, diversitatea e mult mai mare si ca pret, calitate, frumusete....eu ma felicit ca am luat destul de multe si pt varste mari (cand avea Vlad 4 luni si am fost in FRanta i-am luat haine pana la 1 an)....dar acum sunt spre sfarsitul sacului si ma intreb cand mai ajung prin strainataturi. In plus, mi-e tare dor de o calatorie. Poate ii fac o surpriza lui Stef....sa-i aduca iepurasul 2 bilete de avion. DAr sa vina alocatia aia marita mai intai....
Doloress, mi s-a strans sufletul cand am citit "sa ne inregimentam inapoi in societate"....parca de-abia acum imi dau seama cata libertate am (cu toate ca stam si noi martisor toata ziua si nu-i simplu)....dar parca nu mai esti chiar la program si in plus stai cu copilasul tau cu care petreci momente sublime. Dar vine si timpul reinregimentarii...ca altfel devenim inadaptati......off.
Adriana, draga mea, am ramas siderata citind mesajul tau...chiar am vrut sa te sun, dar cineva m-a intrerupt (ghici cine?) si apoi m-am luat cu altele....Bine ca Dumnezeu a avut grija de Annika, pup-o de 1 milion de ori din partea noastra.
Cand ma gandesc cat de mult il las liber pe Vlad.....deschide sertarul de la noptiera si isi face de lucru in timp ce eu intind rufe pe franghie, deci ramane complet nesupravegheat si el.
Laurita, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA, DA,
DA, DA, DA, DA, DA, ne vedem saptamana viitoare!! De-acum ma pregatesc, ma gandesc cu ce ma imbrac, cu ce-l imbrac pe Vlad si astept ziua cu nerabdare! Doar sa fie frumos, dar tre sa fie o zi intre luni si vineri perfecta pt intalnirea noastra
Iulia, felicitari pt pisu la olitza! Recunosc, ca nici nu mi-a trecut prin cap sa-i iau oala lui Vlad. Alt stres? Sa-l invat la oala? Lasa ca-i bine cu pampers! Oricum bravo voua!
Lorich, arata-ne si noua filmuletul cu Robertelu', nu fi ego sa-l pastrezi doar pt tine. Mai ales ca mi-e asa drag copilasul asta
Socrate....chiar daca sunt enervanta., zic ca celelalte prietene, rabdare multa. eu mi-am propus sa nu ma mai enervez pe Vlad. M-am enervat de vreo 2-3 ori pana acum si mi-am spus ca nu-i corect ce fac. Habar n-au deocamdata ca trebuie sa pape sau ca trebuie sa doarma cand consideram noi. Imi spun in gand de o mie de ori nu te enerva, zambeste si asa fac...pana la urma uit si mergem mai departe.
Micaela, ti-am vazut dansatoarea.....mai, ai grija ca o sa franga multe inimi daca se manifesta asa de pe-acum...e o dulceata!!!
MsBB, mama prin ce aventuri ai mai trecut si tu cu scumpica mica....
Zici ca Stef are sosie?? Da, Stef e un om deosebit si in 1 rand un mare familist. Pt familie si prietenii lui cei mai buni isi da si viatza. Singura pb e ca accepta greu prieteni noi, e cam inflexibil la capitolul asta. DAr e baiat f bun
Pofta buna la puiul pe sticla
Am vazut niste poze minunate cu baietei de Gabitzam si am ramas cateva minute bune s-o admir pe cea in care RAducu doarme pe umarul lui mami....e de vis!
LA MULTI ANI PATRICKUTZ. Te-am vazut in poze, esti frumusel foc!!!
Vlady
Alysh spune:
MsBB
i-am citit si lu' barbate-miu ca nu m-am putut abtine.
Ai un talent oratoric deosebit.
Ce-mi place cand ma bag la patucean cu zambetul pe buze....vedeti, de-asta intru eu la ora asta pe forum
Vlady
iulia83 spune:
deci. micaela, sper sa n-ai dreptul de bucatar asupra puiului la sticla si a negresei (pe care le-am papat cu foooarte multa pofta, mai ales negresa, ca am facut-o cu muuult cocos in blat) sa nu ma dai in judecata ca fur idei. un asa sa te indulcesc
magnetism:
1. scoate punctul de la sfarsitul semnaturii ca inca nu ti se vede linkul
2. te-am votat deja, mai votez sapt aviatoare
3. da-ne si noua un fw cu mailul de la corint pe mailul comun
4. vad ca si cleo ti-a zis de punct
5 valabil si pt cleo: hav fun la kidex, invidia pe mine cat caru' da n-are rost sa mai spun
facuram baie, cu cada plina de jucarii, se intoarce dupa ele, se balaceste, se stropeste, rade, etc. imi dormi azi de la 11 la 16, apoi de la 19 la 20 si papa cu noi pui la sticla. acu ii baga suzeta in gura lui tac-so si ala linge la ea mai rau ca un copil mic.
MsBB, ce-mi place cum povestesti, ai un stil asa haios..sa va fie de bine puiul. se pare ca micaela a dat startul la pui pe sticla, ea e de vina daca punem kile pe noi, huuuuooo.
deci, despre concurs. ca si inais, ma a[pucara indoielile. deja se stie cine va lua locul 1 si nici cea mai mica sansa n-am s-o intrec sau macar s-ajung aproape. nasol moment. e ca o lovitura sub cebtura dupa ce m-am agitat atat. hmmmmm. cum o fi facyut aia peste 1000 de voturi intr-o sapt? de fapt sunt doua...ciudat. eh, asta-i viata
gata, va las, Doamne, sper sa mai doarma fata. noapte linistita tuturor!!!
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
inais spune:
Noi inca nu dormim...am adormit amandoua pana la 7...deci na!
Vroiam sa intreb: care era laptele care era usor de acceptat de bebei in locul sanului?? Stiu ca tot vorbeati pe aici si nu am fost atenta, pentru ca nu ma interesa. Acum intreb pt un bb de 6 luni care refuza NAN 2...si prefera san sau NAN 1.
Deci noi am facut tot variatiuni de pui...pulpe la gratar insa cu salata si cartofi...pe sticla nu fac. Insa o sa incerc.
Adriana nu am inteles din prima ta relatare ca a fost atat de periculoasa faza cu noptiera. Imi pare rau si ma bucur ca a fost ok! Sa securizati casa...noua un wkd de munca ne-a luat sa punem totul in ordine: cabluri, detergenti, etc, etc.
MsBB am ras de m-am prapadit! Simpatica povestire!
Alysh si noi am adimirat Vladutzul...nu stiu daca am apucat sa zic!
Gata ma opresc aici...sa aveti o noapte buuuna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04
dordia2000 spune:
Buna seara si mii de multumiri pt uraturile de LMA.
sarbatoritilor zilei de 17 si ...de 18 ca deja e trecut de 12.00 ....
Fetelor...Tudor al meu are Otita dupa ce m-a tinut 4 zile cu febra mare, 2 cu diarie...acum cand ma asteptam sa erupa o frumoasa varicela (fra'su mai mare este varicelor\s de 1 sapt?)...cand...Duminica am vazut ca ii curge o ureche, am fost la Spital si mi-a dat tratament cu antibiotic si o solutie de picurat in ureche.
Si vazand problemele cu mancarea...la noi nu exista asemenea probleme,chiar si cu febra si acum cu Otita...mananca fara probleme tot ce i se da, inclusiv orez fiert cu morcovi.
Acum va poop si mai revin zilele'astea. Noapte buna!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Doloress spune:
Multumim de aprecieri la adresa irlandezului
Lorich nu stiu de ce scrie pe toate tricourile cu tematica Sf Patrick kiss me, probabil sa-l pupi ca sa ai noroc, avand in vedere ca este si un trifoi acolo, e cam alambicata explicatia, dar numai asta imi vine in minte.
Adriana eu ma consider putin supraponderala pentru ca am BMI-ul de 24.5 si normal e pana la 25. Deci mai am putin si ies din normalitate. Am 1.50 m si 55 de kg, as vrea sa ajung la 48 insa foarte greu slabesc.
Alysh pai sa stii ca am senzatia de inregimentat, cand am sa ma intorc la servici. Imi dau seama ca sunt ultimele momente pe care le iau asa cum vin, a la legere. Acusi incepem cursa contra cronometru, intai eu apoi si Patrick, cand va merge la gradinita. Cand momentele de relache si cu adevrat libere se vor numara pe degete, din pacate, cand totul va trebui planificat. Noi aici avem numai doua saptamani de vacanta pe an, libere nu putem sa ne luam cum vrem noi... Insa asta e viata, nu avem ce face. Pana la urmatorul bebe.
MsBB am ras de-am paralizat, ai un stil asa comic! Si imi place cum ilustrezi totul cu emoticoanele astea simpatice, parca si vad scena.
Gabitam ce-mi place cum doarme Raducu, imi vine sa-l pap cat e de scump!
Magdone te cred ca nu ai timp de nimic, cu amandoi acasa.
Micaela ce harnicuta ai fost tu azi! Eu nici nu pot sa mai fac o mancare cat de simpla, decat cu mari probleme si intreruperi. Acum il mai pun in premergator si vine langa mine si ma trage de pantalon, ma urmareste peste tot, nici nu ma pot misca prin casa.
Ylari concediu placut! vreau si eu la caldurica!
Iulia da si aici se sarbatoreste Sf Patrick pentru ca sunt foarte multi irlandezi. Este o parada tare frumoasa sambata, as vrea mult sa ajung anul asta. Toata lumea se imbraca in verde, cea mai dura faza e ca am vazut un chinez cu un tricou "I'm Irish!" Voiam sa-i zic "Really?"