Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 9
popbianca spune:
simina_kin ,as sta eu linistita in pat....dar cu sfarleaza asta mica?! ...asta e imposibil....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
laurairina13 spune:
Fetelor, ca veni vorba de simptome, de ieri am in gura un gust nasol, de parca mi-ar fi sete de aia groaznica incontinuu..si nu trece nici daca beau apa. Acu mi-am adus aminte ca scria pe undeva ca e o simptoma si asta..gust metalic in gura..Asta o fi??
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia prezenta! ![]() fetili, am si eu o intrebare intrebatoare...daca beau o cofi cam de 3 degete (nu 2 ca la spuma de bere speranta, abia astept sa vina vremea sa afli ce sunt bubulinele tale ... prietena mea are 2 fetite, tot gemene...care prima oara au fost baietei..si apoi s-au transformat in fetite ![]() nastasie...sa dea DD sa revii cat de curand la Odisee...dar sa nu pleci nici de aici..de la nov.dec2009 krelia 4+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
linistita poti sa bei o cafeluta cu lapte, nu-i face rau lui bb...si eu beau si am baut si la prima sarcina...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetelor, ca veni vorba de simptome, de ieri am in gura un gust nasol, de parca mi-ar fi sete de aia groaznica incontinuu..si nu trece nici daca beau apa. Acu mi-am adus aminte ca scria pe undeva ca e o simptoma si asta..gust metalic in gura..Asta o fi?? ![]() |
da laura, asa se zice...desi nu e obligatoriu sa simti asa ceva..eu una n-am patit nici cu Eric nici acum...
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
nastasie, va veni si bebe cand veti fi pregatiti...si Razvanel merita un fratior sau o surioara, nu?
camy, multu' de cafelut...taaaaare buna...![]()
6+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
ERIC
laurairina13 spune:
Fetelor, iar vin eu stresata cu intrebari.

De cand iau Centrum Materna, adic de vreo sapt..parca am o foame de nedescris..si am luat deja 0.5kg
(pt cele care nu stiti si nu m-au auzit vaitandu-ma 
, eu ma marit in iunie, am luat deja rochia de mireasa..si sper eu sa mai incap in ea la 4 luni si un pic cat o sa am la nunta!!

)
O fi centrum materna vina ingrasarii mele? Ca eu am analizele facute acu o luna in urma si nu aveam carente de nici un fel. Dar dr ginecolog fara sa ma intrebe de analize mi-a trantit reteta cu materna..Oare o fi bine sa le iau?Sau ma ingras si mai tare?
krelia spune:
laura, da' io ce sa mai zic...cred ca-s ipohondra..de vreo saptamana am senzatia ca imi miroase in casa a mustar
....in fiecare seara il intreb pe al meu daca miroase..sau mi se apre mie ![]()
eladea...saru'mana de raspuns
..in cazul asta...camy...mai ai coooofiiii? ![]()
krelia
4+tzutzupida noastra creste si pozeaza
bobocel_07 spune:
Buna burtici,
Am si eu o intrebare unde sa ma duc prima data la eco sau la ginecolog?Am citt ca daca sarcina este prea mica nu se vede la eco.Voi unde ati mers prima oara?Va rog ajutati-ma ca sunt in impas.Pupici
alexia_07
nastasie spune:
| citat din mesajul lui alexia_07 Buna burtici, Am si eu o intrebare unde sa ma duc prima data la eco sau la ginecolog?Am citt ca daca sarcina este prea mica nu se vede la eco.Voi unde ati mers prima oara?Va rog ajutati-ma ca sunt in impas.Pupici ![]() alexia_07 |
alexia, dar ginecologul trebuie sa aibe si eco.asa ca te duci la amandoi odata.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
vias spune:
hellou fetili...uitati..mai vin cu
...ca sa ajunga la toata lumea...asa este...o fac buna (sotul meu o face mereu...eu ma trezesc dupa ce e gata
...va dau din ce face el...
)...asa ca Krelia...stai linistita...chiar acum 2 zile era o emisiune la TV (asta a vazut-o Pustache (asa ii spun eu sotului) si mi-a zis...ca vb un medic ca o cafea. 2 in sarcina merg...ideea e sa nu EXAGERAM. Noi stim ce este ami bine pt noi...pt ca simtim..
Eu o beau mai slaba...mai lunaga...si cu lapte muult...parca nici nu mai e cafea..![]()
Suzyca multa bafta la control maine...te asteptam cu vesti...BUNE!!!
Popbianca eu stiu ca daca petele sunt maronii nu-i problema deloc...se intampla sa fie de la nidare...stai linistita, urmareste sa nu devina roz-rosu...atunci nu mai e bine...dar nici atunci nu inseamna ca mazarica a patit ceva...
Nu te mai stresa...mazarica e bine...si e la locul ei.
Laurairina ...na...ca te plangeai ca nu ai simptome de gravida..
...lasa scumpa...pai tu sa nu simti ca ai bebe in burtica?? De Centrum Materna...eu asa stiu...ca se ia din saptamana 13 - 14...apai...tu faci cum crezi tu ca e mai bine...cat despre luat in greutate...din pacate iti spun ca este normal...o gravida sanatoasa TREBUIE sa ia in greutate intre 11 - 14 Kg...asa spun medicii, altfel are disgravidie...si nu prea este bine nici pt mamica , nici pt bebe. Nu vrei sa pui aici o poza cu rochita ta de mireasa...suntem aici mai multe capete...care te-am putea ajuta , am veni cu cate o idee cum ai putea sa-ti modifici tu rochita.
Asta daca vrei, bineinteles! 
Alexia_07...stai linistita...mergi la eco...trebuie sa-ti gaseasca cumva sarcina, chiar daca este mica...si acum ai putina rabdarica...o sa creasca samburelu...si ai sa-l poti vedea cum trebuie apoi
. Important este ca bebe este acolo, nu? Doar sa ai grija la medicul la care mergi...cauta unul care isi face meseria, ii place ceea ce face...si care va avea MEREU timp pt tine. Pune-i intrebari...de-asta este medic, sa-ti raspunda la intrebari. daca nu-ti placa asta la care mergi acum, SCHIMBA_L!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e