Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

buna dim fetelor ce buna e o cafeluta cu lapte.smaranditza ,nu te mai stresa ii faci rau la bebe ,eu stiu prin ce treci ca tot pe la 5 sapt asa dureri aveam si eu,acum am 7 si durerile s au mai rarit.stau in picioare destul de mult pt ca sant coafeza si iti inchipui ca stau si eu cu un pic de stres ,mereu la baie ma uit dupa ceva pete.maine ma duc si eu la dr si va aduc mai multe informatii.camy esti o femeie de nota zece multumim pt toate informatiile pe care tu ai grija mereu noi sa le primim.am mari emotii pt maine dar va dau eu de veste.pup pe toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!!
Unombun..si eu la primul control acum de cand am ramas , mi-a facut si control vaginal si eco. Dar la tuseu vaginal chiar nu m-a durut, mai nasoala a fost senzatia cand mi-a bagat fiarele alea reci sa verifice colul ...sa nu fie rani sau altele..
In restul controlului a fost chiar ok, nu mi-e frica. Poate a fost si dr mea mai blanda..ca e o mana de om si nu avea atata forta sa ma apese prea tare sau altele
Oricum poti sa ii explici dr tau ca ti-e oarecum teama..si ii spui si motivul. Daca se uita urat la tine, e prea incuiat, si ar fi cazul sa il schimbi. Nu trebuie sa ne fie frica de dr nostru din mom ce noua luni la el o sa mergem!
Pupici pe burtici la toate -si cele noi si cele 'vechi'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

prezenta!

fetili, am si eu o intrebare intrebatoare...daca beau o cofi cam de 3 degete (nu 2 ca la spuma de bere ) cu lapte...face rau lu' tzutzupida? (sau sa ma reprofilez pe decof'..?(de tziga m-am lasat oricum din octombrie...si ma gandeam macar cu cofi sa ma mai delectez...nu de alta, dar as vrea sa incerc cofi de la camy

speranta, abia astept sa vina vremea sa afli ce sunt bubulinele tale ... prietena mea are 2 fetite, tot gemene...care prima oara au fost baietei..si apoi s-au transformat in fetite ...sunt asa haioase..in dublu exemplar...

nastasie...sa dea DD sa revii cat de curand la Odisee...dar sa nu pleci nici de aici..de la nov.dec2009

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!
sunt stresata....dar acum vad ca sunt mai multe fete care cunosc situatia...deci, de aseara am inceput sa simt ceva dureri prin burta...ca la CM....l-am trimis pe sotul dupa no-spa si utrogestan(am luat1 no-spa si mi-am pus 2 utro)observand apoi ca am ceva pete maronii ....panica generala.....
nu credeam sa mi se intample ceva de genul....la prima sarcina nu am avut absolut nimic(inafara de o criza de rinichi in luna 7)....care sa aibe leg cu copilasul...
dr. meu e intr-o cezariana....sa-l sun ca ...mi-e o fricaaaa...daca a patit ceva mazarica mea?!
voi ce spuneti? e grav...e de rau...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

buna.
multumesc de informatii, chiar super utile. mai ales ca suntem abia la inceput. abia am aflat ca sunt insarcinata.
DN 11.01.1981, UM 16.02.2009, DPN 26.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata!

mai fetelor, nu va strsati atat cu cafeaua, daca este slaba , una pe zi se poate, asta daca nu ai deja probl cu tensiunea... in general excesele dauneaza, sa fim rezonabile... au mai fost si altele gravi, si medicul le-a spus ca o cafea pot bea pe zi, slaba si nu mare... cu fumatul acelasi lucru... sora mea fumat toata sarcina, pt ca nu s-a putut lasa, iar medicul i-a sugerat sa le schimbe, adica cat mai slabe si sa le rareasca daca altfel nu poate si sa nu se mai streseze in plus cu lasatul de tutun, ca nu de asta are nevoie...
deci, dragelor, nu suntem bolnave

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bianca, habar nu am..cred ca e bine sa il suni..ca doar cat dureaza o cezariana...Sau sa mergi la urgente in alta parte daca el nu iti raspunde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

menics, sa stii ca bine zici ...apai cu tensiunea stau brici ...de fumat nu (mai) fumez, alcool nu beau, de femei m-am lasat ...macar cafeaua sa-mi mai ramana si mie printre vicii
(aia cu femeile a fost o gluma, da? )

bianca, si eu zic sa incerci sa-l suni si sa insisti...pana la urma, dk n-o raspunde el, poate pune vreo moasa pe acolo sa raspunda..nu stiu...zic si eu...si-o da seama ca e vreo mamica careia i s-a intamplat ceva...linisteste-te si vb cu mazarica sa stea cumintica acolo, in burtica

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am vb cu medicul....4 utro/zi...si daca nu se opreste sangerarea in cursul zilei sa ma duc la el....eu, oricum, si daca se opreste si daca nu...tot ma duc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

am vb cu medicul....4 utro/zi...si daca nu se opreste sangerarea in cursul zilei sa ma duc la el....eu, oricum, si daca se opreste si daca nu...tot ma duc...

Parerea mea...stai linistita in pat
Dc Doamne Fereste mai apar pete si se transforma din maro in rosu..fugi la spital!!

5+

Mariana

Mergi la inceput