Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 7
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy28 Punctie 26.02.2009 ,ET 03.03.2009 , DPN 19.11.2009 |
si atunci poti sa treci ultima menstruatie cu 14 zile inainte de punctie adica 12.02.2009 ca si eu la fel am trecut si data trecuta si acum...practic punctia a vaut loc cand a fost ovulatia
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Vad ca s-au putut face editari cu toate ca au trecut 20 de ore...ceea ce este f bine pentru noi. Probabil a fost o problema atunci de moment...pentru ca ar trebui sa se faca la fel: subiect nou si apoi edit pe cel vechi: copy si paste in cel nou plus link si in cele din urma se iese din cel vechi.
Gravidutelor, o noapte buna si linistita va doresc
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
uta_ciun spune:
| citat din mesajul lui betty78 Vad ca s-au putut face editari cu toate ca au trecut 20 de ore...ceea ce este f bine pentru noi. Probabil a fost o problema atunci de moment...pentru ca ar trebui sa se faca la fel: subiect nou si apoi edit pe cel vechi: copy si paste in cel nou plus link si in cele din urma se iese din cel vechi. Gravidutelor, o noapte buna si linistita va doresc Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
draga betty, eu am tot editat primul mesaj, ca sa nu treaca 20 ore si sa nu mai poata fi editat
nu ma pt desprinde nicicum de odiseea asta...daca da Domnu si raman si vin "oficial" la voi in decembrie, cred ca va innebunesc de cap
am trimis mesaj la adresa comuna nov.dec2009@gmail.com cu primul mesaj de la odisee , dar e de acum cateva zile, intre timp au mai aparut vreo 2-3 viitoare mamici
" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
vias spune:
care este parola de la mail-ul comun?
o vreau si eu...va rog trimiteti-mi un PM cu parola...cine o are!![]()
Bun venit noilor
dutze
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
uta_ciun spune:
| citat din mesajul lui camy_pus care este parola de la mail-ul comun? o vreau si eu...va rog trimiteti-mi un PM cu parola...cine o are! Bun venit noilor dutzeCami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() |
am trimis PM
" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
vias spune:
multumesc mult Uta! 
ingerasul Darius-Andrei
6+
vias spune:
Buna dimineata fetele,
nu va-ti trezit inca?....haideti la o
...am facut-o eu!![]()
ingerasul Darius-Andrei
6+
speranta76 spune:
Buna dimineata Fetelor! Cam tarziu e desteptarea pe aici!
Uta abia asteptam sa ni te alaturi!
7+

http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=speranta&year=2009&month=11&day=1&babycount=2"
nastasie spune:
| citat din mesajul lui andrutza Krelia, la mine de data asta sunt continue, de dimineata cand ma dau jos din pat pana seara cand ma culc. La prima sarcina nu era chiar asa, dar apareau obligatoriu la aceiasi stinuli - anumite mirosuri, fum de tigara, cand mi-era foame etc. Ideea e ca daca ti-e rau de la ceva, iti e rau tot timpul. Am citit si eu listuta si am aflat de nastasie... am rasfoit pana acum ultima saptamana de cand n-am mai intrat, nu stiam ce s-a intamplat si tot speram ca s-a mutat in alta odisee, mai avansata... Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat, dar cine stie, in urmatoarele luni, poate chiar o sa auzim de ea in alta odisee. Andrutza 6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005) |
andrutza,nu m-am mutat la alta odisee, cel putin nu din 2009.poate la anu, inca suntem nehotarati.nu am prestat nimic, ca de-abia ne-am revenit.oricum eu va citesc, insa simt ca nu mai e locul meu aici.adica nu am ce sa va sfatui ca de acu 5 ani cand eram insarcinata s-au schimbat multe.plus ca la razvan am avut o sarcina frumoasa.eu sunt bine si fizic si psihic mi-am mai revenit.incerc sa ma consolez singura.toata chestia e ca nu ma asteptam si mai ales atat de repede,dar incerc sa merg mai departe.acum vreau sa ma ocup de razvan, vreau sa-i fac dormitorul.le las pe toate in voia lui DD ca el stie mai bine.insa acum sunt mai multe aspecte in privinta lui bb2, s-au mai produs niste modificari care nu erau atunci cand am aflat ca sunt insarcinata a doua oara, asa ca acum ne gandim mai bine daca mai vrem sau nu.
va pup pe toate, va doresc sarcini usoare.multumesc din suflet ca m-ati pastrat asa in listuta.eu va citesc insa prea multe nu pot sa scriu ca mi-am iesit din mana.

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
Evy28 spune:
Buna dimineata .
da Betty , ok ,trecem UM 12.02.2009 .Multumesc mult 
Imi iau si eu ceiutul de dimineata ,caci cafeluta nu am mai baut de cand am ramas insarcinata .
Ma gandesc cu groaza ca de luni merg la servici ,imi e cam frica ,caci inca mai am mici intepaturi asa cand ma misc .
Insa ne rugam sa fie bine .
In rest ma odihnesc cat pot , noaptea dorm non stop . abia ma trezesc sa-mi pun arefam-ul .
Pup fetele si o zi usoara