Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 6
unombun spune:
fetelor,eu sunt de la burtici de octombrie,apropiata tare de voi-am intrat in 8 saptamini si va citesc fiindca sunt mai aproape ca sarcina de voi decit de fete mult mai avansate cu sarcina,ca in partea cealalta.Intrebare:cum sa fac la controlul de saptamina viitoare,la doctor,ca eu vreau numai eco sa faca si el va vrea probabil si control???la telefon i-am explicat asistentei,care m-a programat,ca vreau eco,n-am avut cu cine sa ma inteleg,mi-a spus ca pachetul e format din cele 2,am lasat-0 in pace,va trebui sa fiu foarte clara cu gineco.Astept sugestii cum sa vorbesc cu dumnealui astfel incit sa se lase...eu am si uter fibromatos si control imi lipseste..Multumesc mult de ajutor
ofetita spune:
salutare fetelor,ma primiti si pe mine la odiseea voastra ....ca eu deja spun a noastra:)
krelia spune:
multumesc frumos pentru inscrierea pe lista ![]()
....ce listuta frumoasa avem...![]()
...ca vorbeati mai devreme de simptome....ieri dimineata am facut cunostinta pt prima oara (in perioada asta) cu toaleta...
....sanii sunt umflatzici si mai tari ca de obicei...si ma cam dor...si bineinteles, nelipsitele balonari..![]()
saptamana viitoare, sambata, ma duc din nou la eco..si cred ca o voi intreba pe dr ce sa iau contra balonarilor...sau...e mai bine sa le tratam cu "indiferenta? 
tanti dr mi-a dat utrogestan (6/zi) si centrum materna, plus inca unul pe care cica o sa-l iau din S12..dar am uitat cum se cheama, ca nu l-am cumparat inca...
ah, si apropos tot de simptome si de sarit tandara...menics...eu am un coleg nou la serviciu care ma enerva inca de cand a venit..sincer, nu-l vad bine in urmatoarele 9 luni
....
pupix la fete burticoase!
...si inca un pup special pentru camy_pus
(eu mai urmaream odiseea...cealalta, trageam cu ochiu' la ce i se "intampla" lui Sun si..mai citeam.....te pup, Doamne ajuta!
)
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
krelia spune:

bine ai venit, ofetita...zic eu, care tot azi am fost primita printre fete ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ofetita salutare fetelor,ma primiti si pe mine la odiseea voastra ....ca eu deja spun a noastra:) |
krelia
4+tzutzupida noastra creste si pozeaza
andrutza spune:
Va pup pe toate, ma bucur tare mult ca ne-am inmultit ! Eu n-am mai scris in ultimele zile pentru ca, initial, am avut o mica depresie, de fapt frica sa nu pateasca bebe cel nou ceva pana la ecografia de maine, apoi, cand mi-am revenit din frica, m-au apucat greturile. Partea buna e ca, din nou, la fel ca la prima sarcina, m-am putut din nou lasa brusc si fara nicio greutate de fumat... Si la ultimul mesaj scriam ca mi-e teama ca n-o sa pot. E, a avut si de data asta grija bebe de asta.
Maine merg la eco sa vad inimioara, va scriu neaparat cand ajung acasa, sunt deja foarte emotionata. In rest, sunt si eu balonata, ma mai incearca cate un junghi in dreapta cand fac miscari bruste, dar deja chestiile astea nu ma mai deranjeaza pentru ca sunt ocupata cu greata asta care nu-mi trece niciun moment... Of, dar merita insa.
Andrutza
6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
krelia spune:
andrutza, te intreb si eu ceva legat de greata
...ca ieri am experimentat-o si eu..iar azi, de dimineata, ma gandeam "m-ocoli...nu m-o ocoli"
..cu toate ca mi-am mai dat senzatii...m-a ocolit ![]()
ideea e...greturile astea apar zilnic, sau nu e obligatoriu?![]()
ah, si pot sa te mai intrebi si la ce spital vrei sa nasti?
(am vazut ca esti din Bucuresti...
)
krelia
andrutza spune:
Krelia, la mine de data asta sunt continue, de dimineata cand ma dau jos din pat pana seara cand ma culc. La prima sarcina nu era chiar asa, dar apareau obligatoriu la aceiasi stinuli - anumite mirosuri, fum de tigara, cand mi-era foame etc. Ideea e ca daca ti-e rau de la ceva, iti e rau tot timpul.
Am citit si eu listuta si am aflat de nastasie... am rasfoit pana acum ultima saptamana de cand n-am mai intrat, nu stiam ce s-a intamplat si tot speram ca s-a mutat in alta odisee, mai avansata... Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat, dar cine stie, in urmatoarele luni, poate chiar o sa auzim de ea in alta odisee.
Andrutza
6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
krelia spune:
aha, am inteles ![]()
eu ieri am vomat imediat ce am luat de dimineata o pasti centrum materna...insa, probabil s-a declansat de la faptul ca am luat-o pe stomacul gol
...drept pt care am hotarat...oricat de "greu" mi-ar fi (pt ca eu nu mancam deloc dimineata, pur si simplu, nu pot...asa matinal
)...de azi, lapte cu cereale scrie pe mine...am si ceva in stomacel...si il mai si ajut la "alte alea" ![]()
krelia
betty78 spune:
unombun nu intotdeauna este o problema daca se face tuseu vaginal si acum depinde si cat de gentil este, dar oricum medicul decide. Tu o sa ii spui ce probleme ai si el o sa stie sigur care este cea mai buna decizie. Uite eu am o doctoritza cu care am si nascut prima oara, care de fiecare data, la fiecare control mi-a facut tuseu vaginal si nici macar nu am simtit. Dar am mai fost si la alti medici de unde plecam cu niste dureri ingrozitoare de burta...
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario