Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 5
smaranditza spune:
Fetele, mai are careva dureri de burta daca merge/sta mai mult de 5-7 minute in picioare?
Eu ma trezesc si noaptea din cauza durerilor. Azi dimineata pe la 5 aveam o durere insuportabila. Am fugit repede la baie, convinsa fiind ca voi vedea sigur ceva pete...ori maronii ori roz...Insa, slava Domnului, nu a fost decat durerea, pentru care am luat NO SPA.
Deja cred ca am devenit paranoica: verific de nshpe ori pe zi chilotul sa ma asigur ca nu sunt pete de nici un fel.
Ma tot intreb de la ce ar putea fi durerile astea? Am tot citit ca se mareste uterul, dar daca bebe nici nu se vede la eco, deja incepe sa se mareasca uterul? sau e vorba de contractii ale uterului...care provoaca durerea?
Of, nici nu mai stiu ce sa cred. Abia astept sa ajungem la doctor sa ii pun o mie de intrebari.
5
menics spune:
eu nu am dureri, de fapt ma incearca ceva dar sunt suportabile,
nu le pot numi chiar dureri, mai mult o jena .
si eu am impresia uneori ca se intampla ceva si fug sa vad sa nu fie ceva colorat. slava domnului pare totul in regula pana acum .
laurairina, pe unde esti?
camy, ce-ti mai face mana? eu ii trageam una cred, asistentului.![]()
aha ca tot ma laud ca nu am simtome: eu sunt cam nervoasa parca... prea imi sare tandara repede... iar ieri chiar aveam o stare de nervi pe care nu mi-o explicam... voi ati patit? 

toate burticile.
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
bobocel_07 spune:
Sunt si eu o mamica de nov-dec tocmai mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv.Nu stiam eu de unde atata pofta de somn si iata ca puiutul meu era cauza.Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta DN 19.11.1986 si restul datelor cand voi merge la medic.Va pupic burtici.
alexia_07
laurairina13 spune:
Alexia,Popbianca bine ati venit! Sarcina usoara si bb sanatosi!
Menics, pe aici..mai bag cate un ochi din ora in ora
..dar nu am ce raporta. In afara de faptu ca de cand stiu ca sunt
ma culc mai devreme( dar starea de somn cred ca mi-o induc singura..nu ca as fi asa obosita
)
Si ma mai incearca parca parca..ceva durere jos seara...dar ceva ft confuz ca parca nici nu ar fi, deci ma inscriu la norocoasele fara greturi si dureri deocamdata![]()

krelia spune:

buna fete! va spune a 24a burticutza...mica si timida..de doar 4 saptamani si 6 zile
(azi - prima eco cu tzutzupida pe ecran
)...daca ma primiti 
si pentru ca locul e liber la 13.11.2009 ...ete ca trebuia sa-l completeze cineva ![]()
va pupix pe toate si abia astept sa ne creasca burticile mari, frumoase si sanatoase!
ah, ca uitasem... DN 06.01.1978 ; UM 06.02.2009 ; DPN 13.11.2009
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
laurairina13 spune:
hihi..alta
![]()
Bine ai venit la noi Krelia! Sedere placuta 9 luni, si nastere usoara, bb sanatos!
krelia spune:
multumesc frumos, laura 
sa ne dea DD tuturor sarcini sanatoase si nasteri usoare! .. a mea stiu sigur ca va fi programata, doarece mi-s cam kioromela (-5) si dr mi-a spus cu siguranta ca va tb sa nasc prin cezariana....
hai ca deja o iau razna....ma gandesc deja la nastere...![]()
hihihi...acum am vazut ca si tu esti capritza de-a mea ![]()
...din cate vad azi a "curs" cu gravidusse ![]()
pup toate fetele
si sper sa ne fie tare bine una cu cealalta! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 hihi..alta Bine ai venit la noi Krelia! Sedere placuta 9 luni, si nastere usoara, bb sanatos! ![]() |
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
bobocel_07 spune:
Multumesc si eu laurairina13,sper sa avem toate o sarcina usoara fara dureri si greturi cum ai spus tu,bebei sanatosi si mumosi ca mamicile lor.Pup toate burticile.
alexia_07
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Betty, felicitari pt inimioara! Cand ai facut tu punctia? Eu azi am tras o sperietura mare, dar se pare ca totul e bine. Dimineata am avut f putina sangerare - de fapt ceva rozaliu si m-am speriat rau. Am fost la dr, am facut Beta care a iesit 12725 si am fost si la ginecolog. Colul e inchis, la eco s-a vazut sacul gestational si sacul yolk (tehnoloaga a zis ca e foarte bine asa ca e inca devreme sa se vada sau sa se auda mai mult). In schimb am o infectie urinara pt care mi-au dat un antibiotic. Am banuit ca asta e (pana la urma, dupa ce mi-a mai trecut sperietura, adica dupa ce mi-au dat rezultatul de la beta) pentru ca urinez f des si am senzatie de urinare chiar cand nu fac si ma doare pelvisul (nu puternic si nu constant). Vineri merg iar la dr meu (azi m-a vazut altcineva) iar eco probabil mai fac saptamana viitoare. ![]() Laura 5+ |
Punctia am facut-o pe 16 si ET pe 18 feb. Dureri si intepaturi am si eu cat cuprinde, dar nu ma las usor impresionata
Vad ca suntem multe fivoase pe aici
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Evy28 Buna fetelor ce mai faceti ? eu am avut luni un soc emotional puternic , o colega a pierdut sarcina la birou .m-am speriat enorm si m-a luat durerea de burtica si doctora m-a bagat in concediu medical si m-a pus la pat . Iau no spa una la 4 ore pana nu ma mai doare burtica. Sarcina mea decurge asa : in fiecare zi , la ordinea zile , intepaturi in burtica , sanii umflati si durerosi , balonari maaaaaari , bolboroseste burtica , uneori dureri de mijloc .Acum incerc cu activia si kiwi , poate reusesc sa scap de problema .Cam atat la simptome . Ma sperii de fiecare data cand am intepaturi , dar dra zice ca la unele sarcini a mai intalnit . Off abia astept saptamana viitoare sa fac prima eco si sa vad si eu ca este totul bine , ca este acolo ....abia astept . Si eu merg tot cu 3 Arefam pe zi(are 200mg) / echivalentul a 6 utrogestan si 1 acid folic pe zi . O sa imi spuna la eco daca se schimba ceva . Va pup si va urez numai bine si copilasi sanatosi . |
mai da-ne datele sa te trecem pe listutza
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario