Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
eu nu mai pot de somn....vedeti? am si eu simptom de gravida..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
elilov3 spune:
popbianca..draga mea eu stiu ca de la utrogestant exista reactia aceasta a petelor maroni/rozali...eu cand eram gravi si mia- dat doc s aiau m-a avertizat ca s-ar putea sa imi apara aceste pete...imp e sa nu creasca cantitativ ....a si stai si tu mai calma cateva zile sa nu fie oboseala si alte cele..si asa cum spuneai tu la prima sarcina nu am avut neam de simptome..la a 2-a deja e o epopee...sanatate...a si mi-am reamimtit eu am avut si un polip pe sarcina daca faceam nazbati adica o singura data dupa ce am ramas gravi sangeram de la el...mergi totusi la ginec stie el mai bine 

simina te tuc fata draga 

alexia ginecu tre a aibe echo..daca nu se vede samburelul se poate face echo vaginala si sigur se va vedea ceva acolo ..bafta maxima 
na sa nu va supi pe mine ca intru pe acilea, imi e dor
atata tot 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
laurairina13 spune:
Multumesc Camy! As posta eu rochia mea aici..da habar nu am cum sa o incarc aici pe album ca imi zice ca e prea mare poza!
Si nu stiu sa ii micsorez dimensiunea...
Tocmai am crapilit iar![]()
..si ma plang ca ma ingras...
krelia spune:
trimite-o pe mailu' comun
..si cu ocazia asta poate ma initiati si pe mine ce si cum....care-i useru'..care-i parola
...
sau macar zii atat..e cu shiretzel..sau cu fermorel? ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Multumesc Camy! As posta eu rochia mea aici..da habar nu am cum sa o incarc aici pe album ca imi zice ca e prea mare poza! Si nu stiu sa ii micsorez dimensiunea...![]() Tocmai am crapilit iar ![]() |
krelia
4+tzutzupida noastra creste si pozeaza
laurairina13 spune:
Of, uite m-am chinuit si mi-am facut cont pe picasa, sa puteti sa ma vedeti in toata splendoarea mea..cu rochia..de mireasa ![]()
Daca nu reusiti sa vedeti, trageti-ma de urechi..sa mai mesteresc pe acolo! ![]()
Si daca se pricepe cineva, cum ascund linku asta lung si sa scriu doar 'poze eu', sau altceva?
http://picasaweb.google.com/laurairina13
menics spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Of, uite m-am chinuit si mi-am facut cont pe picasa, sa puteti sa ma vedeti in toata splendoarea mea..cu rochia..de mireasa Daca nu reusiti sa vedeti, trageti-ma de urechi..sa mai mesteresc pe acolo! Si daca se pricepe cineva, cum ascund linku asta lung si sa scriu doar 'poze eu', sau altceva? http://picasaweb.google.com/laurairina13 |
mai , mai ,
frumusica mai esti!
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
krelia spune:
so, din ce vede okiu' meu..e cu shiretzel
...asa ca in partea de sus sa zicem ca este rezolvata problema.
iar fustita probabil ca va trebui un pic modificata..dar, la 4 luni..ma gandesc ca n-o sa fie foooaaarte mult nevoie de modificari ![]()
haide, nu-ti mai face probleme...frumu' ce esti ![]()

edit (ca uitasem sa-ti spun de link)
scrii asa: [ url = " linkul tau " ] poze eu [ / url ]
ah..si fara pauzele dintre caractere...![]()
| citat din mesajul lui laurairina13 Of, uite m-am chinuit si mi-am facut cont pe picasa, sa puteti sa ma vedeti in toata splendoarea mea..cu rochia..de mireasa Daca nu reusiti sa vedeti, trageti-ma de urechi..sa mai mesteresc pe acolo! Si daca se pricepe cineva, cum ascund linku asta lung si sa scriu doar 'poze eu', sau altceva? http://picasaweb.google.com/laurairina13 |
krelia
4+tzutzupida noastra creste si pozeaza
laurairina13 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
Mai fetele, ma faceti sa roseesc!!!
Multumesc de complimente, toate suntem frumoase in felul nostru!
Doar ca eu silueta asta am dobandit-o dupa o cura de vreo 6 luni..si acu oftez..ca degeaba am reusit..ca uite ma fac umflatica iar 

nastasie spune:
laura, foarte frumoasa rochita.eu am avut 3 luni la nunta si absolut nimic nu se cunostea si a mea era dintr-o singura bucata.era pe siret intr-adevar dar tot nu s-a vazut nimic.silueta o dai tu jos dupa aia ca sa vezi ce te solcita bebe.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan