Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Laura, si eu am acelasi gust metalic tot timpul, nu-mi trece band apa, ba chiar se amplifica, asa ca mananc iaurt si beau suc de portocale ca sa-mi treaca. Guma nu mai pot sa rontai, imi face greata. Tocmai am mai mancat un pic si mi-e un pic mai bine... of, am ajuns sa nu mai mananc de foame, si de greata.
Cu Materna, eu sunt de parere ca nu trebuie luate daca nu ai carente, dar sunt unii ginecologi - printre care si o prietena de-a mea - care considera ca sunt foarte bune pentru ca nu contin decat cantitatea necesara de vitamine pentru bebe, adica doze mici. Eu la sarcina trecuta nu am luat decat fier si untura de peste in ultimul trimestru si acum, fiind la acelasi doctor, o sa fie la fel.

Andrutza 6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura...ce nostalgii mi-ai declansat......mi-am adus aminte de rochita mea ivory cu floricele roz...si cum toate cele legate de nunta noastra au porit de la floricelele de pe rochita mea ....camasa lu' iubi, vesta, lavaliera....buchetelul meu, aranjamentele dp mese, baloanele..

ce frumos........sa ai o nunta de vis! ..ca asa clipe frumoase sunt..si sa nu lasi pe nimeni sa te supi in ziua aia!

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Multumesc, nastasie! Eu voi fi in 4 luni si ...deci..nu stiu daca mai e valabila ...
Si mult noroc, sa ne urmezi la odiseee!!Asta sau urmatoarea, numai sa fiti voi linistiti, impacati, ca vine el bb la momentul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Mai fetele, ma faceti sa roseesc!!!
Multumesc de complimente, toate suntem frumoase in felul nostru! Doar ca eu silueta asta am dobandit-o dupa o cura de vreo 6 luni..si acu oftez..ca degeaba am reusit..ca uite ma fac umflatica iar

la draga sa fiti voi sanatosi tu si bebe, ca vei slabi la loc...
eu vorbesc care ma bate gandul sa bag niste sala pana ma rotunjesc de tot. dar dupa ce merg joi la control...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Acuma scuzati, bag proba cu scurtatul linkului (multumesc Krelia)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:

Multumesc, nastasie! Eu voi fi in 4 luni si ...deci..nu stiu daca mai e valabila ...
Si mult noroc, sa ne urmezi la odiseee!!Asta sau urmatoarea, numai sa fiti voi linistiti, impacati, ca vine el bb la momentul potrivit!

laura, 3 sau 4 o sa fie un pic de burtica.si toata lumea stie ca e un bb asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.o sa te placa lumea si mai mult:miresica si cu bb.nu-ti mai fa atatea griji ca totul o sa fie frumos.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ntz..ai uitat ghilimelele dupa semnul egal..si vezi ca in loc de diez, tot ghilimele tb sa pui
...sa cresti...sanatoasa ...ca dk iti zic mare, poate ma iei la bataie..hihihihi

Citat:

Acuma scuzati, bag proba cu scurtatul linkului (multumesc Krelia)

[url=http://picasaweb.google.com/laurairina13/ROCHIAMEA#] poze [/url]

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna burtici
....vad ca ne inmultim nu povesti. Bun venit si sarcini usoare noilor gravidutze.
Noi suntem bine...cu exceptia gustului aiurea din gura care nu-mi da pace nici macar un minut si care imi provoaca greata....cu David nu am patit asa ceva...asta ca sa nu mai zic ca dupa amiaz dorm in picioare, iar noaptea de pe la 4 nu mai am somn. Ma incearca uneori o durere surda de burtica, dar nimic alarmant.
Luni ma duc la nenea dr...parca am ceva emotii, dar sper sa vin cu vesti bune.
Cam atat...aaaa....SPER SA VINA PRIMAVARA MAI REPEDE....eu una nu mai pot cu frigul asta, m-am saturat.
Va pe toate si in special pe nastasie.

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc, cristinna

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:

Fetelor, iar vin eu stresata cu intrebari.
De cand iau Centrum Materna, adic de vreo sapt..parca am o foame de nedescris..si am luat deja 0.5kg(pt cele care nu stiti si nu m-au auzit vaitandu-ma , eu ma marit in iunie, am luat deja rochia de mireasa..si sper eu sa mai incap in ea la 4 luni si un pic cat o sa am la nunta!!)
O fi centrum materna vina ingrasarii mele? Ca eu am analizele facute acu o luna in urma si nu aveam carente de nici un fel. Dar dr ginecolog fara sa ma intrebe de analize mi-a trantit reteta cu materna..Oare o fi bine sa le iau?Sau ma ingras si mai tare?

eu am luat data trecuta din primul moment in care am aflat ca sunt insarcinata materna si pot sa spun ca m-am ingrasat 19 kg. In primele 3 luni de sarcina luasem deja in jur de 6-7 kg. Eu te sfatuiesc sa iei decat acid folic, sau sa ceri si parerea altui medic. In mod normal nu trebuie sa iei alte vitamine decat daca ai analize proaste.

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput