Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
Hi hi, am reuuusiiit!! am si eu link..
poze
Da am vrut sa imi fac semnatura..siu nu am reusit, ca la profilul personal nu am gasit tabul cu 'semnatura'

krelia spune:
fetele, nu stiu daca v-am zis...daca da..scuze de repetr ![]()
asadar, ieri, cand am fost la eco, mi-a descoperit un hematom..care insa, mi-a spus ca prin tratamentul cu utrogestan..se va retrage...
ah..si mi-a mai spus ca tinde sa creada ca incep sa fie o "moda"...sarcinile cu hematom...ca a mai intalnit si inaintea mea...
pe 28 m-a chemat iar la eco...sper sa se mai retraga putin pana atunci....
laura, bravos!![]()
krelia
4+tzutzupida noastra creste si pozeaza
Jay spune:
Mamma miaaaa,ce vorbareteeee...![]()
Fetelor, si la mine ca vad ca lipsesc in listutza : DN 21.05.1977 si UM 13.02.2009. Pe langa multumirile ca m-ati adaugat...
Acum, la lucruri mai serioase...eu cateodata uit ca sunt gravi, daca n-ar fi sanii sa ma doaraaaaaa raaaaau si somnul care ma paleste asa pe la 1-2 dupa amiaza... Mai am cateodata greturi ushoare..dar nimic cu vomitaturi...inca mananc tot ce poftesc, si poftesc , nu gluma( eu poftesc de cand ma stiu !)...Ah, si am burtica deja
, ori retin apa multa, ori ce e ?? Oooooof
( ma fac ca nu pricep ca e de la mancare )
Laura Garner, ce vecine suntem :)
Credendo vides!
Asteptand-o pe Karina Iris!
+5
alunelsialbinutza spune:
pupici la siluete de vedete, balenutze in devenire![]()
Bun venit celor noi!
Eu sunt nesimtita rau, nu simt nimic. Uneori ma intreb daca mai sunt gravi, ca ... mai am pana ma duc iar la dr sa fecem poza la mazarica.
La prima sarcina am avut stresuri mari, sangerari, cerclaj, gretzuri,dormeam pe mine de ma trimiteau de la serviciu acasa, toata lumea in priza ... acum ...
. Sunt tare trista ...
Laura, eu zic sa renunti la Materna, nu are nici un sens sa iei daca nu ai carentze. E suficient acidul folic.
Cat despre cafea si tigari ...
. La prima sarcina imi faceau ochii ca la jocuri mecanice si totusi aveam ceva vointa sa ma abtin, acum ... nu nene, parca mi le ia cineva ... sunt prima cand e vorba de pauza
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
4+
alunelsialbinutza spune:
Va pup caci plec cu Bradut la dr. De trei zile behaie pana vomita. Nu are nimic in gat, nimic la plamani, la orl nimic ... dar este alergic la o substanta produsa de corpul lui, ceea ce il predispune la rinite alergice si chiar astm. Am innebunit la cati dr am fost si cate siropuri am incercat
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
5+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Of, uite m-am chinuit si mi-am facut cont pe picasa, sa puteti sa ma vedeti in toata splendoarea mea..cu rochia..de mireasa Daca nu reusiti sa vedeti, trageti-ma de urechi..sa mai mesteresc pe acolo! Si daca se pricepe cineva, cum ascund linku asta lung si sa scriu doar 'poze eu', sau altceva? http://picasaweb.google.com/laurairina13 |
laura e fff frumoasa rochita si-ti sade bine...deh, silueta de vedeta, cum zicea cineva p'aci.....

krelia, sa stii ca mai citeam si eu p'aci de sarcini cu hematom...si eu zic ca nu e cazul sa-ti faci probleme..iti tin pumnii sa fie totul bine!

Alina, offff..sanatate la pui mic! sa veniti cu vesti bune!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
cu mare regret in suflet trebuie sa va anunt ca ma retrag di odiseea voastra.....am primit un verdict destul de crud....sarcina oprita in evolutie....asta e...ma resemnez!
nu-mi ramane decat sa va doresc tuturor sarcina usoara si placuta (savurati fiecare moment.....)
succes tuturor!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Cristinna spune:
popbianca imi pare tare rau...

.
......Ce nu imi plac vestile astea...

..
Cu asa vesti mi-e din ce in ce mai frica sa ma duc luni la eco

.
Laura legat de prenatale..in sarcina cu David am luat Elevit din saptamana 7 pana in cand am nascut, adica sapt.42 si m-am ingrasat doar 11,5 kg. Asa ca nu stiu ce sa zic legat de ele...mie nu mi-au dat pofta de mancare in exces...nu kg in plus, ba din contra cand aveam 38 de saptamani ma ingrasasem doar 8 kg, restul pana la 11,5 in urmatoarele 4 sapt. le-am luat mai mult fortat pt ca mi-au zis dr sa incerc sa mai pun macar pana la 10 . Copilul a avut 3100 la nastere ...deci ok, zic eu.
Va 
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si
5+
vicroria28 spune:
Buna ziua burticilor,eu nu am atatea vesti ca voi,dar imi face placere sa citesc zilnic ce mai face fiecare dintre voi!
Laura SUPERBA ROCHITA
, si tu esti minunata si dupa cum vad nu cred ca vei lua atat de mult in greutate pana la nunta,oricum esti super,multa fericire iti doresc!!1

Bianca Pop imi pare rau sa aud asa ceva
din fericire o ai pe printesuca ta sa te aline si cand DD va dori vei avea si un alt bebel,te pup si ai grija de tine
In rest ce sa va mai zic, sanii ma mai dor parca nu asa tare,

la orice si mai ales la mancarurile sarate
ups stiu ca nu e bine sarat pe timpul sarcinii, dar ma abtin cat pot,inca simt o stare de oboseala si de
dar e ok.Eu iau doar acid folic deoarece aici pana la 12 saptamani(aici in irlanda) nu te vede nici un doctor,doar dupa aceea mergi la control,dar am noroc ca nasica mea e ginecolog acasa si vorbim zilnic la telefon si ma sfatuieste ce si cum sa fac
.
Bun venit la burticile noi si Doamne ajuta-ne pe toate sa ducem la bun sfarsit odiseea noastra,va pup pe toate

PS:si eu am acel gust ciudat,
ma termina si ma face sa pap cate ceva tot timpul,dar asta e...mergem mai departe,pupici
8+
laurairina13 spune:
Fetelor, multam de aprecieri!![]()
Bianca, imi pare tare raau! Off..parca ma asptept pe zi ce trece..la ceva rau..Ai grija de tine si de fetita care o aveti!Sanatate!
Alunel, e mai bine ca nu avem prea multe simptome nasoale..nu fi trista!BB e sigur la tine in burtica! Bucura-te data asta...ca nu sunt probleme!Si sanatate lui Bradut, sa da=ti de capat cu ce alergie are!
Vicroria, la fel am si acum gustul ala in gura, de parca m-as fi fript pe limba si nu mai simt nimic..nasoala senzatia si sper sa dispara!
Fetelor, am o foame..de as manca si un bou!Nu stiu ce e cu mine. Cu cat ma gandesc mai mult ca nu trebuie sa mananc cu atat parca mi se face mai foame!!

O seara placuta!