Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, multam de aprecieri!
Bianca, imi pare tare raau! Off..parca ma asptept pe zi ce trece..la ceva rau..Ai grija de tine si de fetita care o aveti!Sanatate!
Alunel, e mai bine ca nu avem prea multe simptome nasoale..nu fi trista!BB e sigur la tine in burtica! Bucura-te data asta...ca nu sunt probleme!Si sanatate lui Bradut, sa da=ti de capat cu ce alergie are!
Vicroria, la fel am si acum gustul ala in gura, de parca m-as fi fript pe limba si nu mai simt nimic..nasoala senzatia si sper sa dispara!
Fetelor, am o foame..de as manca si un bou!Nu stiu ce e cu mine. Cu cat ma gandesc mai mult ca nu trebuie sa mananc cu atat parca mi se face mai foame!!
O seara placuta!

partea cu foamea o inteleg....cel mai bine... eu mananc oricand..la orice ora...nu mult, e adevarat...dar daca vreau ceva...pap.. chiar inaittne de a sti ca sunt gravi, papam seara castraveciori murati...imi era asa pofta de ei... atunci am presimtit ca ceva se intampla...iar in a 28-a zi mi-am facut testul..banuiam ca va fi pozitiv...si a fost..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri, am intrebat unde sa ma duc prima data pentru ca ginecologul la care vreau sa ma duc nu are eco in cabinet.
Laurairina13 este super rochita si iti vine foarte frumos.
Si pe mine ma dor sanii ingrozitor,mi-e foarte somn si am usoare dureri de burtica in rest sunt ok, mananc de toate.
Popbianca imi pare sincer rau pentru tine , nu dispera D-zeu te va ajuta sa mai ai un puiut iar eu ma voi ruga pentru tine.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Jay, asa sunt si eu...greturi usoare...numai ca eu nu am pofta de mancare...si dupa ce pap ceva....imediat simt cum ca as voma..dar, nimic...sanii si pe mine ma dor...somnolenta, pe de o parte e si ea prezenta....si pe de alta parte....de la ora 5 dim...nu mai am somn...dar stau asa, cumintica, cuibarita in patuc (dupa ce prestez cu utrogestan )

alina, lasa, mai bine ca nu simti nimic (deocamdata )...eu as vrea sa nu ma mai doara sanii...hai sa-ti zic ceva haios ..cand ma mai cheama al meu prin casa "vino repede" si o iau la "alergat" ma tin de ei, ca altfel m-ar durea si mai si...
sanatate lui Bradut!

Andreea, saru'mana pentru imbarbatare ..asa voi face, trebuie sa fie bine! Apropos de castraveti....o fi adevarat sau nu...cica daca ai pofte de muraturi, faci baietel? oricum, la o prietena de-a mea s-a adeverit, sa stii (la Eric ce pofta aveai?)

bianca, imi pare tare tare rau.......ai incredere ca va veni si bebe urmator!

Cristina, fara eco...nu se poate....si fara speranta in DD...

ce dragut mi se pare ca suntem asa de diferite in simptome...pe unele nu le dor nimic, unele au gust metalic in gura, altora le e foame si altele n-au pofte.....si de fapt, toate avem ceva in comun

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara fete dragi,
popbianca imi pare sicer rau
Cristinna zilnic spun la fel ca si tine..vreau sa se fac odata cald...ca nu mai suport atata ninsoare si atata frig...vreau sa fie primavara...vara...si apoi sa vina odata toamna ca sa nasc..

Laurairina superba rochita...si eu ca si celelalte fete spun ca poate ar fi bine totusi sa nu iei deocamdata vitamine...mai asteapta pana in saptamana 14 - 15.

Legat de simptome de sarcina eu sunt cu somnul...si atat...imi aduc aminte...ca la sarcina cu Darius...imi era asa de rau...ca varsam peste tot...am varsat si in mijlocul trecerii de pietoni ....imi era rau de ma puneam pe jos in baie...acum nimic...o pauza totala...nu simt ca as fi insarcinata...v-am spus ca eu am mai facut un test de control......ca sa fiu sigura ca intr-adevar sunt insarcinata..

ma duc la acum...noapte buna fetelor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pupix la fete, fug si eu la somnik
pe maine, la cafelussa de la camy

krelia 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Jay, asa sunt si eu...greturi usoare...numai ca eu nu am pofta de mancare...si dupa ce pap ceva....imediat simt cum ca as voma..dar, nimic...sanii si pe mine ma dor...somnolenta, pe de o parte e si ea prezenta....si pe de alta parte....de la ora 5 dim...nu mai am somn...dar stau asa, cumintica, cuibarita in patuc (dupa ce prestez cu utrogestan )

ce dragut mi se pare ca suntem asa de diferite in simptome...pe unele nu le dor nimic, unele au gust metalic in gura, altora le e foame si altele n-au pofte.....si de fapt, toate avem ceva in comun

krelia 4+

dragutza pe mine ma ajutau pe vremea cand aveam greata covrigii aia cu mac si sare - mancam cam 6-7 buc pe zi; probabil ca de asta m-am ingrasat si 19 kg...acum am plecat cu un plus de 2 kg, ceea ce zic eu ca este rezonabil

Sa stii ca simptomele de la o sarcina la alta chiar difera: eu atunci am avut greturi nu f puternice, dar ma tineau de dimineata pana seara, cu o avida pofta de mancare cu intepaturi puternice in ovarul drept de am ajuns de vreao 2-3 ori la urgenta, dureri f puternica ca la cm de am facut tratament pana in saptamana a 14 cu gravibinon. In plus am lucrat de am spart si nu am pierdut nici un pic de sange. Si in plus din momentul in care am ramas insarcinata imi sangerau gingiile ingrozitor.
Acum in schimb nu am pofta de mancare deloc, dar nici greturi nu am, am dureri ca la CM dar suportabile si apar doar cand fac ceva efort, dar am facut decat 2 injectii cu progesteron si chiar am avut 2 pete pe chilot la efort. Doar sfarcurile ma dor, iar sanii ii simt foarte putin tensionati, dar nicidecum durerosi.

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

popbianca..draga mea eu stiu ca de la utrogestant exista reactia aceasta a petelor maroni/rozali...eu cand eram gravi si mia- dat doc s aiau m-a avertizat ca s-ar putea sa imi apara aceste pete...imp e sa nu creasca cantitativ ....a si stai si tu mai calma cateva zile sa nu fie oboseala si alte cele..si asa cum spuneai tu la prima sarcina nu am avut neam de simptome..la a 2-a deja e o epopee...sanatate...a si mi-am reamimtit eu am avut si un polip pe sarcina daca faceam nazbati adica o singura data dupa ce am ramas gravi sangeram de la el...mergi totusi la ginec stie el mai bine
simina te tuc fata draga
alexia ginecu tre a aibe echo..daca nu se vede samburelul se poate face echo vaginala si sigur se va vedea ceva acolo ..bafta maxima
na sa nu va supi pe mine ca intru pe acilea, imi e dor atata tot

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

ma bucur ca intri pe aici sa ne mai ajuti cu cate un sfat "MO a mea"

Azi am "reusit" si-am adormit vreo 25 min la munca, in cur pe scaun...noroc ca nu m-a vazut nimeni

5+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

popbianca, imi pare rau.eu am pierdut-o la 4 saptamani.capul sus.sunt alaturi de tine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna fetelor. Am zis sa arunc un ochi pe la voi cu gandul de a-mi face intrarea si mare mi-a fost surpriza sa ma regasesc pe lista de burtici. Am constatat ca am ramas cu mult in urma cu saptamanile fata de fetele de la sept-oct care deja au scapat de greturi si au cam trecut de primul trimestru si cred ca mai degraba ma voi regasi la odiseea voastra. Sper sa ma primiti. Laprima sarcina, la fel am fost nevoita cu mare placere sa ma inscriu la gashca de ian- feb 2008, chiar daca urma sa nasc in decembrie. Acum voi naste in mod sigur la sf lui octombrie pt ca trebuie sa fac din nou cezariana, si nu cred ca am cum sa duc sarcuna pana in 5 nov, data probabila a nasterii.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Ma pauc sa citesc ce ati scris pana acum, ca sa va cunosc in mare.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput