Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Din cate vad, mai am pe aici ceva colege de la odiseea din vecinatate.. Din cate imi dau seama aici lumea inca face nanitza sau e la servici.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Andreea, saru'mana pentru imbarbatare ..asa voi face, trebuie sa fie bine! Apropos de castraveti....o fi adevarat sau nu...cica daca ai pofte de muraturi, faci baietel? oricum, la o prietena de-a mea s-a adeverit, sa stii (la Eric ce pofta aveai?)

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

sincre nu-mi aduc aminte de pofte cand eram insarcinata cu Eric...chiar ii ziceam sotului ce fericit a fost el ca n-am avut pofte si nu l-am trimis in miez de noapte pe la magazine...

cat despre pofta de muraturi, nu stiu ce sa zic...mie imi plac oricum la nebunie muraturile...daca o fi tot baietel, e bineprimit...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gugustiuc, ramai la noi, ca vad ca la saptamani esti mult mai apropiata de noi
Eladeea si eu tot cu mancarea sarata ma agit acum..muraturi, masline sarate, branza sarata...si acre sa fie..daca se poate Da sper sa nu se adevereasca zicala ca ..e baiat! Eu am dat comanda de fetita la DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna ziua la dute,
laurairina hehe asta cu comanda e draguta, si eu , dar cica si tati a dat comanda cand s-a concetrat el ,ca sincera sa fiu noi am cam stabilit cand s-a intamplat evenimentul si cert este ca eram amandoi cu gandul ca de data asta o rezolvam... tati este foare mandru ca el s-a concetrat si s-a gandit hai doamne acum, hihi ma amuza cand il aud.
eu de doua zile seara am arsuri la stomac, si desi eu nu aveam probleme, observ ca sunt cam voi aveti probleme?

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oricum stiti ca de la barbati vine sexul copilului.ca el are cromozom X si Y.femeia are numai X.asa ca daca de la barbat vine X e fata, daca e Y e baiat.iar cu comanda...nu cred ca se onoreaza.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetele...eu m-am trezit de dimineta...am facut cafeaua...am lasat-o aici...ati gasit-o??? ca na...am fost la banca sa mai las 5000 ron (ati citit bine) pt apartamentul asta ca zici ca e palat...nu un amarat de apartament.....si acum pt ca sunt muuuult mai usurata (la propriu)...pot sa vb...

simina daca ai dormit...de unde stii tu ca nu te-a vazut nimeni???...sau tu dormi cu un ochi deschis??
Gugushtiuc bine ai venit la noi....la odiseea noastra!

de dimineata vb cu sotul cum sa facem patutul si mobila pt bebe abia astept...

...si apropo de muraturi...cred ca merg sa mananc si eu un castravecior...mmmmm....yami

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

camy_pus- si la ce culoare va ganditi?? eu am o mare dilema,
deocamdata am hotarat pozitia patutului... camera o vom amenaja mai tarziu....
stiti de fiecare data cand pleaca cate o fata de la odisee...am vazut si la 7 saptamani, mi se face in gol uin stomac, si stiti si voi la ce ma gandesc , asa ca eu acum ma uit pe net la modele de patut, nu indraznesc sa ma gandesc mai mult, off si mai am pana joi la control...
5+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

.neata burtici

vorbiti de pofte...vai de capul meu ...eu nu am pofta de nimiccccc, ba din contra gustul asta din gura ma termina pur si simplu...si dimineata mi-e destul de rau...daca s-ar putea n-as manca nimic.
Camy stiu ce inseamna sa-ti cumperi apartament cu credit...am trecut si eu prin asta, iar acum iar am dilema ca nu o sa incapem toti 4 in 2 camere...ma gandesc ce ma fac cu bb mic....unde il pun pe David care saracu e obisnuit sa doarma in camera cu noi...imi pun intrebarea ca daca o sa se simta neglijat cand apare bb mic acasa....grele treburi, dar ne descurcam noi cumva...sper.
Gata trebuie sa fug ca ma terorizeaza fecioru'...cred ca ii e foame.
Va

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Gugustiuc, ramai la noi, ca vad ca la saptamani esti mult mai apropiata de noi
Eladeea si eu tot cu mancarea sarata ma agit acum..muraturi, masline sarate, branza sarata...si acre sa fie..daca se poate Da sper sa nu se adevereasca zicala ca ..e baiat! Eu am dat comanda de fetita la DD!

hihihi..esti haioasa, laura...ai dat comanda??? si DD ce-a zis? asa va fi???

scriam eu undeva p'aci cum a fost in cazul meu la prima sarcina...acu cce-o da Domnu...SANATOS SA FIE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristinna

.neata burtici

vorbiti de pofte...vai de capul meu ...eu nu am pofta de nimiccccc, ba din contra gustul asta din gura ma termina pur si simplu...si dimineata mi-e destul de rau...daca s-ar putea n-as manca nimic.
Camy stiu ce inseamna sa-ti cumperi apartament cu credit...am trecut si eu prin asta, iar acum iar am dilema ca nu o sa incapem toti 4 in 2 camere...ma gandesc ce ma fac cu bb mic....unde il pun pe David care saracu e obisnuit sa doarma in camera cu noi...imi pun intrebarea ca daca o sa se simta neglijat cand apare bb mic acasa....grele treburi, dar ne descurcam noi cumva...sper.
Gata trebuie sa fug ca ma terorizeaza fecioru'...cred ca ii e foame.
Va

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 5+

of Cristinna...si eu am aceleasi temeri...referitor la Eric...desi avem 3 camere, el numai cu mine in pat vrea sa daorma...camera lui e doar...locul de joaca...mi-e tare groaza cum si cand vom face mutarea lui la el in camera...nu vreau sa-l traumatizez...dar sincer eu una nu cred ca voi rezista cu 2 in camera...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput