Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

camy_pus- si la ce culoare va ganditi?? eu am o mare dilema,
deocamdata am hotarat pozitia patutului... camera o vom amenaja mai tarziu....
stiti de fiecare data cand pleaca cate o fata de la odisee...am vazut si la 7 saptamani, mi se face in gol uin stomac, si stiti si voi la ce ma gandesc , asa ca eu acum ma uit pe net la modele de patut, nu indraznesc sa ma gandesc mai mult, off si mai am pana joi la control...
5+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

menics, o sa fie bine... trebuie sa gandim pozitiv...imi pare rau de bianca(colega mea de la cealalta odisee)...mi-ar fi palcut sa fim din nou colege...dar...cine stie...paote in curand...

asteptam si alte aspirante sa vina in odiseea noastra!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna burtici,

Ma bucur foarte mult ca ma numar si eu printre voi. Noi suntem bine, cu exceptia unor dureri usoare de burtica. Sper sa nu fie nimic grav, maine avem programare la doctor si vom stii sigur ce se intampla. Va pupik dulce si sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Multumesc!
vad ca vb de pofte. Eu inca ma lupt cu greatza, desi azi vad ca nu mi-a dat batai de cap. E prima zi dupa doua saptamani cand pot manca fara sa-mi vina inapoi pe gat totul.
Si mie imi vine sa mananc sarrrrrrrrrrrrraaaaat. In gandul meu si eu i-am cerut lui DD o fetitza, dar putine sanse pt ca la noi in familion predomina baietii, dar cine stie...

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristinna

.neata burtici

vorbiti de pofte...vai de capul meu ...eu nu am pofta de nimiccccc, ba din contra gustul asta din gura ma termina pur si simplu...si dimineata mi-e destul de rau...daca s-ar putea n-as manca nimic.
Camy stiu ce inseamna sa-ti cumperi apartament cu credit...am trecut si eu prin asta, iar acum iar am dilema ca nu o sa incapem toti 4 in 2 camere...ma gandesc ce ma fac cu bb mic....unde il pun pe David care saracu e obisnuit sa doarma in camera cu noi...imi pun intrebarea ca daca o sa se simta neglijat cand apare bb mic acasa....grele treburi, dar ne descurcam noi cumva...sper.
Gata trebuie sa fug ca ma terorizeaza fecioru'...cred ca ii e foame.
Va

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 5+

Cristina si noi vom sta toti patru in 2 camere. o sa fie cam inghesuiala dar si mare veselie. Eu cand am aflat ca sunt gravi, eram in plina perioada de obisnuire a teroristului meu mic sa doarma la el in patutz(a dormit in el pana la 11 luni, iar dupa cum il puneam in patutz imediat se trezea si se punea pe tipat). Asa ca am lasat balta totul pt ca nu vreau sa ne certam cand o sa vina "fratioara" lui acasa si o sa trebuiasca sa-l evacuam de acolo. Cand nu vom mai incapea toti in dormitor am hotarat ca Luca va dormi cu tati in sufragerie iar eu voi sta cu bebe in dormitor, pana ne va ajuta DD sa ne mutam la 3 camere. Nu e o varianta prea buna pt viata de cuplu, dar cu multa dragoste si intelegere vom trece si peste asta.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

fetele, explicati/mi si mie exact cum se calculeaza sarcina. daca am avut UM pe 16.02.2009 in cate sapt sunt de fapt. e prima oara la mine si inca citesc despre tot ce se intampla. nu am ajuns inca la medic pt ca ma gandesc ca e prea devreme.
multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ofetita

fetele, explicati/mi si mie exact cum se calculeaza sarcina. daca am avut UM pe 16.02.2009 in cate sapt sunt de fapt. e prima oara la mine si inca citesc despre tot ce se intampla. nu am ajuns inca la medic pt ca ma gandesc ca e prea devreme.
multumesc

In prezent, dupa calcule, esti insarcinata in 4 saptamani si 4 zile. Intra in calcul si primele doua saptamani de dupa ciclul menstrual. data probabila a conceptiei este de 2 martie(aproximativ 2 sapt de la ultima menstruatie). Data probabila a nasterii bebitzului tau va fi 23 noiembrie 2009.

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ofetita, din ce am inteles eu , si de la dr de familie, sarcina se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii, adica 16.02 e prima zi de sarcina la tine!
Pentru ca de cele mai multe ori nu au cand sa stabileasca sigur data ovulatiei tale. Si cand te duci la eco, in functie de masuratori, se stabileste varsta embrionara.
Da' poate stiu fetele care au deja un bb acasa mai bine sa iti explice ce si cum, si ciulesc si eu urechile,sa inteleg mai bine!

Mergi la inceput

Uite, ca doar ce ziceam..si ti-a si raspuns Gugustiuc!!

Bianca, scrie repede 10 mesaje, ca sa iti poata apare si tie mesajele in timp real!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonjurica la burticutze!

am intarziat la cafelussa (btw, suuuuper buna, camy! ) pentru ca am fost de dim sa-mi recolteze sangeuc pt analizele acealea care sunt decontate de casa, plus inca cateva...alea multele de iti tremura mana cand le platesti .....am si stat o gramada ca aveam si ex.urina...si eu venisem numai cu urocultura ...si de n-am baut la apissa...si nimic...pana la urma, am iesit "victorioasa" ...sper sa fie gata macar pana vinerea viitoare, desi ei au spus 10 zile (cele cu plata)...ca ar fi super..as putea sa le iau cu mine la urmatoarea eco, de pe 28.....

betty, buni rau covrigii aia..pe mine am ajutau si cand nu eram ...azi vad ca nu am nici o senzatie....am vazut ca tu esti din Buc...pot sa te intreb pe unde iti faci "veacul" la analize sau controale?

simina, esti foarte tare..m-au facut sa rad...auzi, a adormit la skarbici...super tare!

gugu, eu te primesc ...ca si pe mine m-au primit fetele mai "vechi"...

Andreea, apropos de muraturi, mie imi plac foarte mult varza, conopida si gogonelele murate...dar deocamdata, nexam pofta

laura, sa stii ca si eu am vb cu DD si i-am zis sa pregateasca ingredientele pentru fetita ...si mai nou, vad ca si al meu vrea fata, desi la inceput zbiera ca vrea baiat, sa-l faca boxer....si deja eram in contradictii...eu spuneam ca vreau sa-l dau la dansuri si el "daaa', sa-mi faci mie copilu' balerin, alias solcanu'" ..asadar, daca ajungi inaintea mea cu comanda, scrie-ma si pe mine la categoria fetita

apropos de "potriveala" cromozomilor...soacra-mea mai are 2 surori...ea a facut 3 baieti...surorile ei, la randul lor, au facut cate un baiat....cumnata-miu (fratele lu' iubi) a facut baiat....oare iubi meu o fi predestinat sa fie tati de fetitz...sau.....eh...pana la urma, vb ta, Andreea....daca o fi baietel, e bineprimit

bianka1, bine ai venit la odiseea de nov-dec2009

ofetita, fetele ti-au explicat la fix! si mie cand m-am dus la eco, miercurea asta...mi-a iesit asa: varsta sarcinii - 5 sapt si 5 zile, varsta embrionara - 4 sapt si 6 zile

acu'...vin si eu si va intreb....care din varste se ia in considerare pana la urma?

...aoleu...catamai placinta am facut.....

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Gugustiuc, tare frumusel e Luca al tau! Nu am rezistat si mi-am bagat nasu in poze!
Da nu am putut sa nu remarc silueta ta de la botezul lui Luca!!!Cum ai reusit sa ai asa silueta, asa repede dupa nastere????? Ca aratai super bine in rochita aia mulata!Eu nici nu vreau sa ma imaginez dupa ce nasc, ditamai balena esuata o sa fiu...

Mergi la inceput