Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 16
Cristinna spune:
eladeea foarte frumos ca aveti deja 3 camere, o sa va fie mai usor cu spatiul
. La noi planul initial a fost ca in 2009 la inceput ne largim spatiul locativ , iar pe la mijlocul anului si familia
...Eeeeeeeee...de marit tot am marit ceva, dar nu in ordinea dorita si nu cu criza asta nenorocita![]()
![]()
. Asta...sanatosi sa fim, ca restul le dregem noi cumva
.
GUGU problema noastra nu e cu dormitul in pat...David doarme in patul lui, dar patul lui e in camera cu noi
. Si partea proasta e ca pana sa adormim la amiaz si seara, stam cu mami in patul mare si povestim si ne iubim
...si apoi ne mutam la somn in patul lui. Cum sa-l fac eu sa renunte la asta?????
...nicicum...o sa ma descurc in asa fel incat sa nu trebuiasca sa schimbam nimic la asta. Pe deasupra domnisorul se trezeste uneori noaptea de sete si il aud: "mami ceaaaaiiiiiiii"...trebuie sa-i dau sticla ..ca dh...ii e lene sa-si intinda mana si s-o ia
. Si mai am o teama fetelor..mi-e rusine de mor s-o zic
, dar asta e.....David e copilul pe care l-am asteptat 2 ani de zile sa apara in viata noastra si-l iubesc ca pe ochii de cap...e si el un mare mamos..a si supt pana la 1 an si 9 luni..avem o legatura ff puternica..toata lumea o zice....si acum TEAMA mea....oare il voi putea iubi la fel si pe bb mic![]()
![]()
![]()
?? Ma
la DD sa fie la fel cu amandoi copiii...ufffffff...cred ca hormonii sunt de vina
.
Va
burtici
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si
5+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Gugustiuc, tare frumusel e Luca al tau! Da nu am putut sa nu remarc silueta ta de la botezul lui Luca!!!Cum ai reusit sa ai asa silueta, asa repede dupa nastere????? Ca aratai super bine in rochita aia mulata!Eu nici nu vreau sa ma imaginez dupa ce nasc, ditamai balena esuata o sa fiu... ![]() |
ei laurica laurica...

da de-al meu
ce zici?krelia, imi place stilul tau de-a scrie...ma binedispune de fiecare data cand citesc...
cristinna, o sa-i iubesti in egala masura..sunt convinsa...sa stii ca si eu m-am intrebam asta..e normal...resursele unei mame sunt infinite cand e vorba de copiii ei..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Evy28 spune:
Nu imi vine sa cred cand aud ca nu simtiti nimic . Felicitari
Eu una incep sa imi fac griji .
Pe mine ma inteapta burtica in fiecare zi ...de multe ori /zi .Nu mai stiu ce sa fac . iau no spa ...insa ma gandesc daca e normal sau nu
sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine .
alunelsialbinutza spune:
Salut!
Nasoala treaba asta cu dormitul in camera cu mami si tati.
Eu cred ca am fost rea de tot. Bradut doarme singur la el in camera de cand era mic. Cu mici exceptii: cand e racit sau suntem in deplasare la bunici, unde ... n-are mama n-are tata, bunicii sunt la orizont chiar si noaptea, e ...
.
Eu ma gandesc inca cum sa ii spun. Avand in vedere ca am fost mama de ocazie si nu prea am stat cu el
ori va profita la maxim ca va fi baiatul bunicilor ori va fi foarte gelos.
El ne tot zice de 1,5 ani ca o sa aibe un fratior, dar ... pana la momentul adevarului. Inca isi face calculele ca daca o sa aibe un fratior jucariile lui i le va da acestuia, deci ...
el nu va mai avea asa multe incat sa i se spuna tot timpul "nu mai luam altele", deci ... el va primi altele!
Inca aman momentul, incerc sa imi fac mai mult timp sa stau cu el, sa il pregatesc. Ii merge mintea si face niste conexiuni de te lasa masca.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
5+
alunelsialbinutza spune:
Normal, in loc sa spun ce voiam sa spun ... mi-am laudat odorul.
La partea cu camera si eu ma gandesc cum o sa o impart. Cu noi in camera nu prea vreau, cu Bradut in camera ... cred ca il va chinui cu plansul. Alta camera nu am, ca mama cat sta la noi sa aibe grija de ei ... e cazata in sufragerie.
Ma rog, acum am alte stresuri. Bradut a facut ieri o criza de astm, cat pe-aci sa ne opreasca la spital aseara!
si
5+
neliaCris spune:
mamici si viitoare mamici....ma bucur pentru voi...enorm....eu am un bebe de 1 ani si un pic...si de cand cu forumul asta bata-l vina parca mai vreau un bebe...daca tot vorbiti de comanda la doamne doamne.....sa im itrimita si mie prin sotul un cromozom y?sau care e ce lpentru fetitza ca am uitat....asa cam prin februarie anul viitor?va multumesc si va doresc liniste si implinire...prima mi-a lipsit mie ...a doua am avuto doar dupa ce am nascut dupa vreo 4 luni cand bebe dormea mai mult de 3 ore legate....
si sa nu va supi pe mine.....eu ii mai spun cateodat lui cris al meu"ingerasul meu" dar de cand am citit atatea povesti cu copii dusi la ceruri,facut iingerasi mi se rue sufletul....nu le mai spuneti copiilor vostrii ingerasi....mai bine spuneti-le....oricum ..mai nou eu ii spun sfantul meu...suna naspa dar entur mine e cel mai sfant "lucru"pe pamant care il cunosc....
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
alunelsialbinutza spune:
Cami dai o cafea? Mi-e un somn de pic si nu sunt sanse sa o sterg acasa.
Ma bate gandul rau de tot sa imi mai fac un test. Mi se pare ca ... sunt anormala, ca nu sunt insarcinata. Chiar asa nici o stare?
Asta cu somnul dupa pranz e la ordinea zilei, dar ...
si
5+
roxanaz spune:
albinutule felicitari pentru sarcina si sa fie intr-un ceas bun!!! sa fiti sanatosi toti 
ce zici, te asteptam si pe la gasca veche? 9http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134949 aci in caz ca nu ne gasesti)
pup u!!
R
alunelsialbinutza spune:
Nelia, "ingeras" defineste puritatea, care poate sa fie langa tine si sa iti umple viata sau poate sa fie dus la DD si sa traiesti cu sentimentul ca iti vegheaza viata si iti trimite cate o bucurie atunci cand ai nevoie.
Tu poti sa ii spui oricum, cred ca nu s-a inventat inca un dictionar care sa cuprinda toate denumirile pe care din bucurie si fericire le atribuim celor mici.
si
5+
alunelsialbinutza spune:
He hehe!
Nu-mi vine sa cred. Ce faci Roxy? Normal ca vin si la gasca veche, pupi!
si
5+