Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui alunelsialbinutza

Cami dai o cafea? Mi-e un somn de pic si nu sunt sanse sa o sterg acasa.
Ma bate gandul rau de tot sa imi mai fac un test. Mi se pare ca ... sunt anormala, ca nu sunt insarcinata. Chiar asa nici o stare?
Asta cu somnul dupa pranz e la ordinea zilei, dar ...

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 5+

Subscriu la cafea, ca si mie mi-au cazut ochii in gura, sper sa rezist pana la patru jumate, si fug acasa ca si teleghidata, pana vine tati bag un ...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

4 jumate?!! Deja sunt invidioasa Vreau si euuuuuuu! Mi s-a luat de ora 20, care a devenit o regula in ultima perioada.
Mai da o cana cu cafea Cami!

si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:

4 jumate?!! Deja sunt invidioasa Vreau si euuuuuuu! Mi s-a luat de ora 20, care a devenit o regula in ultima perioada.
Mai da o cana cu cafea Cami!

si 5+

ups mi-e rusine, uite dau eu si o virtuala ca doar aici lucrez,

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si eu termin la 5!! Aruncati cu rosii..
Numar minutele pan la 5 sa ma car la cumparaturi, sa iimi iau o tona de fructe, sa prestez o salata de fructe!!!

Mergi la inceput

ooooooooo, pai doar virtuala?
Eu sunt fan , unde mama naibii e iconu ala doar cu bere?
N-ai de ce sa iti fie rusine. Am injectata in creier nu numai in vene munca de multi ani, habar n-ai cat de vinovata ma simt eu!

si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Nelia, "ingeras" defineste puritatea, care poate sa fie langa tine si sa iti umple viata sau poate sa fie dus la DD si sa traiesti cu sentimentul ca iti vegheaza viata si iti trimite cate o bucurie atunci cand ai nevoie.
Tu poti sa ii spui oricum, cred ca nu s-a inventat inca un dictionar care sa cuprinda toate denumirile pe care din bucurie si fericire le atribuim celor mici.

si 5+

sunt de acord cu Alina...nu inseamna ca e ingeras daor copilasul dus la ceruri.. eu il alint in nespe mii de feluri...si nu cred ca fac o greseala daca ii zic ingerasu' mamii..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cred ca fiu-mio asta isi da seama ce urmeaza pentru el(hihihi...glumesc) incat mai nou toata ziua ma solicita...sus in brate, jos din brate...sus in pat jos din pat...imbracat, dezbracat...toata ziua trebuie sa ridic la el..sper sa nu patesc si eu oaresce...

in alta ordine de idei, azi trebuia sa merg la control, e medicul meu de garda...nu stiu daca reusesc...tati vine tarziu acasa...parca mi-e cumva sa merg la 7-8 seara la maternitate...cred c-o las pe luni...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurora_M spune:

Buna fetelor,

Tocmai am aflat ca in perioada 13-15 noiembrie 2009 voi deveni mamica.
Va pup si bine v-am gasit,

Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor,

Sunt foarte speriata IAR! De bine ce ziceam acum cateva zile ca nu conteaza asa tare daca se dubleaza sau nu beta, acum sunt f speriata. Am repetat ieri beta si era 18092. Cu doua zile mai devreme era 12725. Ma duc in 3 ore la dr, dar pana atunci cred ca innebunesc! Culmea ca pana sa-mi dea rezultatul acum cateva minute eram ok, mai ales ca azi mi-a fost greata toata ziua!

Laura 5+

Mergi la inceput

Laura, eu zic sa stai linistita. De ce faci atatea teste? Important e ca ti-a crescut, nu?

Spre rusinea mea, la prima sarcina eram enciclopedie, acum ... ce e aia beta?

si 5+

Mergi la inceput