Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Bine ai venit Aurora, sarcina usoara

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurora_M spune:

Multumesc frumos de urari Alina.
Sunt destul de speriata dat fiind ca anul trecut am pierdut o sarcina din motive necunoscute.
Dar sunt convinsa ca totul o sa mearga bine si promit ca o sa va zapacesc cu intrebari :)

Va pup,

Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alina, Beta HCG e hormonul de sarcina, care trebuie sa se dubleze la 48-72 de ore. Mi-am facut pt ca marti si miercuri seara am sangerat f putin, dar suficient cat sa ma sperii si m-a durut mijlocul. Merg in doua ore la dr. O sa va tin la curent.

Laura 6+

Mergi la inceput

Multam Laura. Cred ca e cazul sa ma documentez dinnou. Testul asta eu nu l-am facut in 2003, insa faceam echo la 2 saptamani pentru linistea mea si pentru ... albumul de poze pana s-a prins dr si nu imi mai dadea poza.
Tin pumnii Laura. Eu zic ca e totul ok, o sa vezi. Faci cinste dupa aia . Macar fara alcool.

si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

gugu, mi-am bagt si je un ochi prin pozele tale, curioasa sa vaz si eu pe Luca (pey ce, numai laura sa-l vada ...dulcic foc, baiatul tau! Sa-ti traiasca mare si sanatos!

Cristina, nu-ti mai face probleme de constinta...eu sunt convinsa ca fiecare mama care afla ca va avea un alt copil, simte intr-o oarecare masura ca tine, insa, cand si-i vede pe amandoi...nu cred ca va putea face diferenta vreodata...pentru ca fiecare, in felul lor, necesita importanta cuvenita varstei, felului de a fi si nevoilor lui....si o mama stie cel mai bine lucrul asta, cred eu.

Andreea ..ma faci sa rosesc...promit sa-mi pastrez stilul si de-a lungul celor 9 luni pe care le vom imparti aici...si de ce nu...cand vom trece la clubul scutecelor ...cand or incepe chiraiala si sculatul in miez de noapte...sa vezi atunci al naibii relash ....

Alina, de ce nu incerci sa imparti oarecum locul lui bebe...adica...1-2 ani sa-l lasati cu voi in camera (nu te mai chinui nici tu cu sculatul si dusul pana la bb in camera.....ca il ai la 1 m distanta...si peste 2 ani, cand isi face el oarecum programul lui, cand nici nu mai tb sa ii dai enshpe mii de mese pe noapte...cand va fi si Bradut mai mare si mai intelept cu fratiorul/surioara lui....le faci o camaruta noua, numai pentru ei, fratii ....zise experta in crescut copii ...nu stiu, a fost doar o parere personala

menics, Alina...v-am luat ...eu vinerea scap la 3....teoretic, ca practic am plecat si mai tarziu....dar...si cand am plecat la 3...cand sefu' nu-i prezent ...cu stirea si voia lui, normal.....ce bine e....am ajuns acasica....si m-au luat niste "somnuri"....asa ca m-am pus la orizontala si mi-am luat laptopul in brate..si acum il astept pe iubi de la skarbici.....i-am dat comanda de porto si manda dulci
auzi menics....da' o bere far'de alcool..ce are? apropos de beutoarele si fanele berii...mie imi place rau aia nefiltrata de la becker si restul celor pe care le gasesc in supermarket...gen erdinger sau paulaner..

Aurora, bine ai venit! sarcina usoara si sa ai o sedere placuta pe aici!

LauraGarner, tinem pumnii!

hai mah fetelor, ca iar m-am intins cat o placinta....da' zau ca am vrut sa vorbesc cu fiecare in parte....sa-mi mai treaca din somnel...desi vad ca n-am sanse...

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Krelia, chestia cu impartitul camerei nu o diger deloc. Plus ca nu ar fi fair pentru Bradut. El sta in patul din camera lui de cand s-a nascut, chiar daca faceam ture toata noaptea, ca el manca din 2 in 2 ore, desi e trestie. Ma mai gandesc eu, multam oricum.

Te urasc si pe tine cu plecatul la ora 3. In cinci minute ... am zburat.
Va pup si ne "vedem" luni

si 5+

Mergi la inceput

eh, a fost o idee...pana la urma tu esti singura in masura sa decizi ce si cum e mai bine pentru voi toti

pupix, pe luni!

Citat:
citat din mesajul lui alunelsialbinutza

Krelia, chestia cu impartitul camerei nu o diger deloc. Plus ca nu ar fi fair pentru Bradut. El sta in patul din camera lui de cand s-a nascut, chiar daca faceam ture toata noaptea, ca el manca din 2 in 2 ore, desi e trestie. Ma mai gandesc eu, multam oricum.

Te urasc si pe tine cu plecatul la ora 3. In cinci minute ... am zburat.
Va pup si ne "vedem" luni

si 5+

krelia 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna burtici,

Am revenit cu vesti bune. Azi d-na doctor ne-a zis ca avem 5 saptamani si 5 zile si totul e ok. In ceea ce privesc durerile de burtica mi-a prescris no spa.

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

mai am o intrebare pentru voi. mie doctora mi-a prescris acid folic de 5 mg. voi tot asa luati? eu stiam ca doza recomandata e de 0.4mg/zi.

Mergi la inceput

bianka, inainte sa incep vizitele regulate la gineco, luam si eu acid folic de 5mg (la indemnul medicului de familie), asta intamplandu-se de cand ne-am hotarat sa avem un bebe...cam de anul trecut din toamna...apoi, dr gineco mi-a zis sa iau de 1mg...si de cand cu bb...mi-a spus sa nu mai iau af si sa incep cu centrum materna, care are 0,400 microggrame af (semnul ala ca un u cu coada)

edit: noroc cu uta ca m-a luminat si m-a facut sa ma kiorasc mai bine pe prospect
multumesc frumos, uta

(scuze ca am creat confuzii)

oricum...din cate am inteles de la dr mea...corpul isi ia cantitatea suficienta de acid folic...indiferent de cat ii dai tu.....

krelia 5+

Mergi la inceput