Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui bianka1

mai am o intrebare pentru voi. mie doctora mi-a prescris acid folic de 5 mg. voi tot asa luati? eu stiam ca doza recomandata e de 0.4mg/zi.

bianka, cel putin 0.4 mg = 400 micrograme au nevoie toate femeile indiferent ca planuiesc un copil sau nu

este deosebit de important ac folic si trebuie luat inca dinainte de a ramane insarcinata...este bine sa-l iei si dupa ce afli ca ai ramas, de asta se recomanda tuturor femeilor, in cazul de sarcina neplanificata sa existe ac folic

aici se recomanda gravidutelor vitamine prenatale, un amestec de vitamine, minerale...m-am uitat pe cutia mea si are 0.8 mg acid folic

in alta ordine de idei, bine ai venit si da-ne datele sa te trecem pe listuta

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Bianka, doza recomandata de acid folic e 4mg pe zi, nu 0.4mg. Asa ca 5mg e f bine!

Am fost la doctor si totul e bine. E normal cum a crescut beta. M-a speriat degeaba asistenta. Am citit si eu pe net intre timp ca dupa ce atinge valoarea de 6000 se dubleaza la aproximativ 4 zile, nu la doua zile. Nu am facut eco azi, dar m-a consultat si a zis ca totul e cum trebuie. Miercuri mergem la eco si vinerea viitoare ma intalnesc cu asistenta sa-mi dea mai multe informatii si sa-mi iau rezultatele de la analizele pe care le-am facut azi. Asa ca acum pot rasufla usurata!

Laura 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Bianka, doza recomandata de acid folic e 4mg pe zi, nu 0.4mg. Asa ca 5mg e f bine!

Laura 6+

nu faceti confuzii intre mg si micrograme

cititi aici art in eng, la pagina a2-a explica clar cat trebuie luat

http://www.babycenter.com/0_folic-acid-an-important-way-to-prevent-birth-defects_476.bc?page=2

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara gagici...

Menics sotul meu are firma de constructii din lemn....face si mobila...asa ca pot sa-mi folosesc imaginatia...am zis ca patutul il vopsim cu mai multe culori...sa mearga pt orice (fetita sau baietel)...apoi slefuim...si asa va intra o culoare in alta...vom folosi 4 culori...si apoi lacuit...va fi o trecere usoara a culorilor...apoi aceste 4 culori le vom folosi si la mobilierul bebelusului.

Bianka ma bucur ca esti bine...legat de acisul folic...si eu stiu...asa scrie si pe unde am mai citit eu..ca avem nevoie de 0,400mg...acum eu asa cred ca este...oricum eu iau acid folic de 1mg. Unul pe zi.

Ofetita ti-a raspuns si gugushtiuc...dar poti sa calculezi si aici pe forum...cum intrii in prima pagina unde te loghezi, pe partea stanfa...sunt mai multe subiecte...da click pe "cand vine barza?" si sigur ai sa te lamuresti muult mai bine! Succes!

Cristinna eu am avut un baietel...acum e sus..printre ingerasi..m-am gandit adeseori ca nu as mai putea iubi un alt copil la fel de mult..dar nu-i adevarat. Darius(baietelul meu) va ramane vestic primul meu copil..ca atare stii cata dragoste ii port...acea dragoste va ramane pt el...este a lui...dar il iubesc enorm de mult si pe bb2...care acum creste!

Alunel asa-mi place sa citesc cand scrii despre Bradut...este un copil cu personalitate...si tare mult imi plac mie acesti copilasi. Imi pare rau sa aud de criza de astm...sper ca acum se simte mult mai bine! despre ...sa stiti ca dwe luni eu o sa dublez cantitatea ca sa ajunga la toata lumea

neliaCris de multe ori asa zic si eu...evit sa spun unui copilas ingeras...asa ii ziceam lui darius...acum chiar este ingeras...dar nu este o regula!

Aurora M bine ai venit, sa ai sarcina usoara si frumoas...si sa petrci frumos alaturi de noi! De data asta va fi bine!

...acum merg sa pap mici...mi-a facut Pustache..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

bonjurica la burticutze!

betty, buni rau covrigii aia..pe mine am ajutau si cand nu eram ...azi vad ca nu am nici o senzatie....am vazut ca tu esti din Buc...pot sa te intreb pe unde iti faci "veacul" la analize sau controale?

acu'...vin si eu si va intreb....care din varste se ia in considerare pana la urma?

...aoleu...catamai placinta am facut.....

krelia 4+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

analizele le fac la Euroclinic si la Matei Basarab iar medici am 2: cea cu care o sa nasc si cel la care am facut fertilizarea Oricum la eco stau f bine cei de la Euroclinic si in plus medicii sunt ok

la ce varsta te referi?

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

aaa....se pare ca azi am simtit si eu...o usoara senzatie de greata...sper ca asta a fost tot pe sarcina asta.. ca nu-mi place...

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

maine dimineata merg sa-mi fac testul TORCH,...si tot atunci imi iau rezultatele de la celelalte analize....sper sa fi iesit bine! Doamne Ajuta!

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Buna fetelor,

Sunt foarte speriata IAR! De bine ce ziceam acum cateva zile ca nu conteaza asa tare daca se dubleaza sau nu beta, acum sunt f speriata. Am repetat ieri beta si era 18092. Cu doua zile mai devreme era 12725. Ma duc in 3 ore la dr, dar pana atunci cred ca innebunesc! Culmea ca pana sa-mi dea rezultatul acum cateva minute eram ok, mai ales ca azi mi-a fost greata toata ziua!

Laura 5+

stai linistita....la mine sarcina trecuta nu s-a dublat niciodata la 2 zile, iar acum se tripleaza la 2 zile

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aurora_M

Buna fetelor,

Tocmai am aflat ca in perioada 13-15 noiembrie 2009 voi deveni mamica.
Va pup si bine v-am gasit,

Aurora

aurora bine ai venit...asteptam sa ne dai datele tale sa te trecem pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

ce e testul torch ca nu am mai auzit de el pana acum?

Mergi la inceput