Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fete dragi, va invit la capitol nou

cititi pe prima pagina despre cat acid folic trebuie si delectati-va cu un jurnal de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

am deschis capitol nou dar am folosit userul comun, care e nemoderat, ca na, e membru nou, asa ca nu se vede

cred ca userul comun a ajuns la 7 mesaje, of, pina la 10 mai e ceva cale

mai puteti avea putintica rabdare?

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va citesc si am asa un gol in stomac. Imi aduc aminte ca anul trecut pe vremea asta facusem testul pt ca eram convinsa ca sunt gravi si a iesit negativ. Dar eu n-am crezut si am mai facut unul dupa 2 zile si a iesit slab, fff slab pozitiv (de, eram parca in ziua 26, deci nici nu am avut rabdare sa-mi intarzie uratii ).
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

P.S: o fi prea tarziu sa ma pun pe treaba ca sa ma inscriu si eu din nou la odisee?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

uta, inca odata , mersi ca m-ai luminat (ti-am multumit si in postul meu trecut)....asa e, m-am uitat mai atent pe prospect si este vb de semnul acela...micro (ca un u cu coada)
am simtit nevoia sa iti multumesc...pentru ca m-a luat gura pe dinainte si, din neatentie...am indus in eroare...desteapta de mine ...dar, am eu timp sa invat de la mamicile experimentate

betty, intrebam de varsta sarcinii versus varsta embrionara....varsta sarcina se socoteste de la UM, iar varsta lu' bebe e de fapt varsta embrionara, nu?
Intelesai bine? (ca e cam tarziu si cred ca deja nu mai functionez normal)...eu "frecventez" Anais-ul ...

mai bine ma duc la somnik....ca am inceput sa nu mai judec clar
NB fetele, somnik pufos sa aveti!

krelia 5+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fete dragi, va invit la capitol nou

cititi pe prima pagina despre cat acid folic trebuie si delectati-va cu un jurnal de sarcina

krelia stai linistita....si eu am patit la fel cand am inceput sa iau...multe alte vitamine sunt in mg dar ac folic in micrograme

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai este cineva pe aici?
acum ca tati se uita la politica am intrat si eu sa vad ca mai faceti...
pt noile venite.
fetelor voi aveti arsuri la stomac? eu deja de trei zile am in fiecare seara, pe la ora opt incep si ma tine cam doua ore, azi parca ma mai incearca si acum
camy eu m-am gandit doar la modeu patutului deocamdata, am vazut ca predomina albul...
am o intrebare pentru care sunt deja mamici, ce parere aveti, cum este mai bine cu bb in camera sau nu?
5+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

maine dimineata merg sa-mi fac testul TORCH,...si tot atunci imi iau rezultatele de la celelalte analize....sper sa fi iesit bine! Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

cami ce reprezinta testul asta? se paote face oriunde? e analiza de sange? da-ne te rog niste detalii..mersi[pip]

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Am incercat la capitolul nou dar inca nu se poate... Fetelor, mi-e rau de nu mai pot, mi-e greata toata ziua, m-am facut galbena la fata.... Nu am energie sa fac nimic, trebuie sa plec acum cu fetita la Tandarica sa vedem Alba ca Zapada si mi-e asa de lene !!!!!! As dormi toata ziua.
Am fost la doctor joi, totul e super ok, i-am auzit inimioara, e bine fixat, nu trebuie sa iau altceva decat acid folic. Peste doua saptamani ma duc din nou. Deja astept cu nerabdare sa-l mai vad...
Va pup, ma duc sa ma pregatesc sa plec, bine ca e frumos afara macar.

Andrutza 6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

buna dimineata mamicilor. cum va simtiti de dimineata?

Mergi la inceput