Bucurii de sept-oct 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
Yoanna, am ras cu lacrimi la "se ingramadeste". Asa se intampla pe forum, cand scrii vreun cuvant care are in compozitie cele 4 litere m, u, i si e, in locul celor 4 apare "ia o pauza". Iar in cuvinte care contin p,u,l si a cum ar fi po-pu-la-ti-e, apar 4 stelute in locul celor 4 litere. E o chestie care tine de tehnic. Mi-am amintit o faza amuzanta, acu' vreo 4 ani scriam la "Vacante, calatorii" despre concediul la Horezu petrecut cu sotul meu (pe atunci prieten) si am povestit ca am fost la Pestera Muerii (scriu fara i ca sa nu apara iar). Cand sa citesc, textul era plin de "ia o pauza"
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Monique_new spune:
Lexi si Yoanaimi amintesc cand aveam burtici m-am chinuit cateva ore cu Alina ( Itzy) sa descifram misterul cu " gheia o pauzaste "
Yoana bafta la " prajiturit" sigur daca ti-a dat xan retetele iti vor iesi.
xan arata super tortul pe care ni l-ai aratat.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Monique_new, au iesit gustoase "cuib de viespi"? Mie mi-au placut si cornuletele bicolore. Ma tenteaza sa le fac in week-end.
Multumim pentru felicitari. Vad ca si la somn mama o lasa fara pampers, ii pune paturica de aia sub fundulet. Dar noaptea nu am renuntat inca la el.
Nu stiu de unde au aparut bubitele. Se pare ca de la pampersi. Cica nici servetele umede nu-s asa indicate sa fie folosite. O portiune cat 2 unghii mari s-a inrosit si a copt puroi sub piele. Ii dau cu Fucidin si se incepe sa se treaca. Maria nu a plans deloc, asa ca nu stiu daca a durut-o. Zice numai: "bubaaaa", cand o sterg si o ung.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Am vazut si pozele de la Botezul Mirunei. Pupam micuta crestina, sa fie sanatoasa si cumintica.
Tanima, arati foarte bine. Nici nu se cunoaste ca ai nascut de curand al doilea copil. Bravo!
Rares mi se pare ca seamana cu tine... Poate Miruna o sa semene cu tati...
Am citit vestile despre Mexxa si Sebicu. Speram ca o sa fie bine si o sa puna mana si pe actele de care are atata nevoie.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
GETYdaca au iesit gustoase......incearca-le si vezi tu ca nu te mai poti opri ......yamiiii viespile astea. Crede-ma o prajitura mai buna decat asta nu am facut in viata mea si cat de cat eu mai prajituresc de fel.
De bubite nu stiu ce sa spun. A mea nu prea a avut probleme cu iritatul la fundulet, decat atunci cand i-au iesit maselele si avea kk sau pisu mai acid.
Va doresc o noapte buna si linistita.
1 Anisor2 Anisori
yoannamarie spune:
Lexi si Monique, . Daaaa, acum rad si eu! Numai sa-mi fi vazut fata, atunci. Nu intelegeam...Prima, oara am crezut ca am gresit si am tastat aiurea...Desi, nu-mi aminteam sa fi facut asta. Am verificat...si, in raspuns era scris corect. Am sters si am tastat iar. Cand verific, iar nebuneala. Pana mea!!! Am simtit ca imi creste nivelul... Deja, imi scapase un "porumbel"...din gura... O iau pe litere...Nimic...O iau pe silabe si.. imi pica fisa! Descopar cuvantul "dintre paranteze". Imi dau seama ca nu e permis sa tastam asemenea cuvinte pe forum...E si normal, dealtfel. Dar nu mi-am imaginat, ca si cuvintele care contin, fara intentie, acest grup de litere, vor fi "mutilate". Dar, asta e regula si voi tine cont de ea. Acum ca o cunosc. Asadar, ati patit-o si voi...
Lexi, mercic pentru ca mi-ai spus si de cuvintele ce contin p, u, l etc. Probabil, ca iar m-as enervat si... mda... Imi imaginez textul povestioarei tale...... Funny!!!
Monique, mercic ! Sper sa-mi iasa ceva ! Atasez poze, orice are sa-mi iasa...!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrdtfxp3ua.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena
Roxana01 spune:
neata, fetelor,
intru in special pt fetele din titan. ieri am fost invitate de o prietena la un nou loc de joaca, langa Billa, mai exact langa benzinaria Moll. e o vila noua, la parter e locul de joaca pt copii si la etaj e cafenea pt parinti. este prima data cand daria a stat absolut singura, 2 ore, la joaca. la etaj este un tv in care vezi diferite zone ale locului de joaca, iar copiii sunt atent supravegheati de 2 fete. mi-a placut f mult. eu mai coboram jos sa vad ce face, cum se joaca. era super fericita. i-a placut la nebunie si dupa ma tot intreba cand mai mergem la "iocu de ioaca, a diana (supraveghetoarea)". iar eu am baut o limonada si am stat la barfe cu prietena mea. fff ok, la copii nu e fum de tigara, au niste balerini pt fetite, fii-mea a fost super incantata. e mai scump decat la auchan, dar eu zic ca merita (noroc ca de data asta am fost invitate). e 20 lei in timpul sapt si 25 in we, dar nu ai limita de timp.
eu zic ca merita a incercati (oare imi dau si mie comision daca le aduc clienti?)
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
Monique_new spune:
Rox merci. Eu stiam de el, chiar duminica trebuia sa ne intalnim cu cineva acolo dar am considerat ca era destul de frumos afara si nu am mai ajuns. Cu siguranta v-om merge si noi.Ma bucur ca Daria a fost fericita si s-a simtit bine.
Eu ma tot gandesc sa o duc pe Cosmi la teatrul de papusi - Tandarica, dar inca nu m-am urnit.
1 Anisor2 Anisori
Adriana mica spune:
Roxana, ma bucur ca Daria se simte mai bine. Si multumim pt pont.
Monica, ca sa te ajut sa te urnesti, programul la Tandarica este dupa cum urmeaza:
Sambata; 28 martie, ora 10.00 si 12.00 FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA
Duminica; 29 martie, ora 11.00 PACALA
Sambata; 4 aprilie, ora 10.00 si 12.00 CEI TREI PURCELUSI
Duminica; 5 aprilie, ora 11.00 CENUSAREASA
Sambata; 11 aprilie, ora 10.00 si 12.00 MICA SIRENA
Duminica; 12 aprilie, ora 11.00 CAPRA CU TREI IEZI
Sambata; 18 aprilie, ora 10.00 Si 12.00 MOTANUL INCALTAT
Sambata; 25 aprilie, ora 10.00 Si 12.00 TOM DEGETEL
Duminica; 26 aprilie, ora 11.00 FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA
Foarte frumoase sunt Cei trei purcelusi, Motanul incatat si Alba ca Zapada (ultumele 2 sunt si cu actori, nu doar cu papusi). Pentru spectacolele de sambata si duminica, trebuie sa mergi sa iei bilete luni dimineata la ora 9 (teoretic poti face telefonic rezervare, dar suna mereu ocupat). Sfatul meu este sa nu iei bilete chiar in primele randuri, sonorul este foarte puternic in difuzoare, iar efectele speciale sunt destul de numeroase (cel putin asa a fost la Alba ca Zapada). Noi vrem sa mergem la Cei trei purcelusi.
Multa sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare!
Daca totul merge ok si suntem siguri 100% ca am scapat de viroza, in prima saptamana din luna aprilie il operam pe Dudu de polipi. Desi este o operatie de rutina, am ceva emotii; dar este prioritatea numarul 1. Iar apoi, mai spre vara, vom face vaccinul antimeningococic A+C. Desi tulpinile de meningita din Romania sunt de tip B, pediatra insista foarte mult pt acest vaccin (chiar daca nu da imunitate 100%), restul "optionalelor" (Prevenar, antihepatita sau antivaricela) nereprezentand in opinia ei o necesitate. Ati facut vreuna dintre voi acest vaccin la copilasi?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...