Bucurii de sept-oct 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 9
lilina spune:
buna
am intrat pe fuga. Am vorbit cu Mexxa ieri la telefon, e disperata saraca, Sebicu are probleme si la urechiusa care era sanatoasa cand s-au internat in spital. Ii venea sa planga. Nu stie ce sa mai faca, doctorul ei a intrat in concediu....of viata
Am ras de Yoanna, super tare cu ingramadeste". Ai fost haioasa foc !!! Nu a innebunit computerul, stai linistita.
Multa sanatate Mariei.
Am citit mai mult pe diagonala. Adriana Mica, merci de pont, vreau sa merg si eu la Tandarica, la Cei 3 purcelusi.
Pup pe Dariutza, ca e mai bine. Vreau si eu la locul ala de joaca. Vlad nu mai sta la locul din Iris Mall Auchan. Fuge numai la jocurile mecanice si electrice din complex...parca il si vedeam peste cativa ani fugind de la scoala ca sa sparga banii in jocuri sau alte nebunii. Au mama, nu vreau, ca si asa am un impatimit acasa, obsedat de footbal, pescuit si pocker - nu mai are altceva in cap.
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'
Monique_new spune:
Adriana mercic. Eu am auzit ca Tom Degetel este f frumos. Cat despre rezervari stiam ca tb sunat de luni pt weekend.
Lilico ce ai mai facut cu ROSAL-ul ?? Ai primit vre-un raspuns la reclamatii.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
lilina spune:
Ei daaa, hai mai Moni, unde te crezi ?
am scris in 3 locuri, nici un raspuns, cred ca voi renunta la a recicla materiale
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Am venit la cafeluta oferita de Moni
Adriana, ii tinem pumnii lui Dudu inca de pe acum, pentru operatie!
Roxana, ma bucur ca Dariei i-a placut noul loc de joaca! Sanatate multa!
Gety, sa stii ca pentru fundulet eu am folosit cu succes Cutaden, asta in cazurile mai grave, sa spun asa...
Ioana, mult succes la cofetarit! Am patit si eu asa, cum ai patit tu, cu un anumit grup de cuvinte
Lexi, pentru tuse eu am folosit Eurespal, cu succes. Sanatate Mariei!
Lilina, multumim pentru vestile despre Sebicu. Eu ii doresc multa, multa sanatate, sper sa nu-i fie prea grav afectata urechiusa cealalta, poate reusesc sa evite o agravare a situatiei.
Narcisa cum s-a trezit s-a asezat pe olita si a facut pisu. Acum o pandesc pentru no.2. Acum se uita la poze cu animale... Aa, Diana sta in fundulet, singurica, nu mult, dar sta bine
princess spune:
Buna dimineata!
Mi-am dorit tare mult ca intr-o zi, cand voi deschide DC-ul, sa citesc de bine despre Dariutza si iata ca in dimineata aceasta am citit mesajul Roxanei cu lacrimi in ochi si cu bucurie in acelasi timp! Roxana, ma bucur sincer, din suflet ca "sa'e piciorul" Dariutzei si sper si va doresc ca de acum inainte sa nu mai suferiti si totul sa mearga spre vindecarea totala!Multa bafta!
pentru Sebicut si pentru Andreea! Sa va ajute Dumnezeu sa gasiti calea si modalitatea de a rezolva toate problemele!
Gety, Rares nu a avut probleme cu iritatul funduletului. La noi Bephantenul a fost nelipsit. Probleme cu pielicica am avut cu dermatita atopica, insa in ultima vreme nu i-a mai aparut deloc, i-am dat de cap cu gel de dus Dove si lapte de corp Uriage, acesta din urma este nemaipomenit de bun si face pielea catifelata.
Am vazut pozele de la botezul Mirunei si pe cele ale lui Darius (de Martha).
Tanima, ai cu ce te mandri, sunteti o familie reusita si ai doi copilasi ca doua floricele! Tu esti foarte draguta si intr-o forma buna! Am citit cam ce program incarcat ai in fiecare zi, este obositor, e adevarat, insa te mentine in forma! Sa va traiasca micuta crestina!
Martha, Darius este un scumpic! Are ochisori albastri? Mai povesteste-ne despre el!
Xandrutza, felicitari pt statul in fundulet! Dienutza mica!
Adriana, curaj cu operatia de polipi a lui Dudu! Trece repede si gata! Unde il operezi? De vaccin, nu stiu nimic, nu am auzit.
Lexi, Martha, fiecare copilas va face la olita/ wc atunci cand va fi pregatit pentru lucrul acesta, aveti rabdare! Eu pot sa spun ca nu am insisitat atat de tare cu olita, insa i-am explicat lui Rares ce si cum si de ce trebuie sa faca la olita, nu in pampers. In timp, i-a intrat in cap si acum nu mai da drumul pe el aproape deloc, adica ziua nu face pe el niciodata, mai avem accidente noaptea (noaptea trecuta nu a mai udat chilotelul, dar l-am pus de vreo doua ori la olita si a facut o tona de pipi, in schimb acum doua nopti, s-a udat de vreo doua ori).
O zi frumoasa!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
eunice78 spune:
Buna ziua, tuturor!
Roxana, ma bucur mult ca Daria e mai bine. Sper sa nu mai aiba probleme si sa scapati de tot.
Adriana, succes la operatie. Va tinem pumnii.
Mexxa, imi pare rau sa aud vestile proaste. Sper sa rasara soarele curand si la voi.
Princes, sper ca tu te simti mai bine.
Xan, felicitari pentru progresele fetelor.
Moni, astept sa incerc si eu reteta.
Noi avem state vechi cu Tandarica. Intr-adevar, prinzi ff greu legatura luni si mie mi s-a intamplat sa prind legatura la 9 si 5 min si sa primesc loc in randul 5. Dar tot asa de bine s-a intamplat ca dupa ce sotzul (ca el mergea cu Petru)dupa ce a lasat cateva spectacole la rand restul la cumpararea biletelor sa primeasca, chiar inainte de spectacol loc in primul rand. Asta e ..
Oricum, eu va sfatuiesc pe cele care nu prindeti in sala loc in primele 2, 3 randuri sa luati bilete la balcon, ca se vede muult mai bine (ca sunt randurile in trepte). In plus mai e si niscaiva loc pe unde pot sa patruleze copii cand se plictisesc.
Toma a stat la Pacala ff frumos de la inceput la sfarsit (cand il intreba jandarmul pe Pacala cum il cheama Toma striga din rasputeri: 2 ani ) la Motanul incaltat s-a cam plictisit. Desi Petru a preferat cand era mic Motanul incaltat..chestie de gusturi. Oruicum cei mici gusta mai mult piesele cu actori decat pe cele strict cu papusi. Cel putin ai mei.
Din ciclul baietzii mei:
- cand mai fac prostii eu le mai zic, cateodata ceva de genul :"am impresia ca te mananca in fund si trebuie sa mergi in dormitor sa te linistesti". Zilele trecute Petru statea in afara razei mele vizuale intr-o liniste suspecta. L-am trimis pe Toma sa vada ce face iar el s-a intors ridicand din sprancene smechereste, si mi-a soptit la ureche " il mananca poponetzu"
Intrebare: Toma, tu esti baietel sau fetita?
Raspuns: eu sunt elefant.
Intrebare> Toma, ce avea capra?
R: cucuietzi.
I: Si cine a mancat iezii cucuietzi?
R: Cucurigu.
pe toate!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Eni, m-am amuzat citind perlele baietilor tai! Tu le notezi? Eu mi-am propus sa fac un caiet cu asa ceva, sa-i fie zestre Narcisei, dar astept sa vorbeasca mai binisor decat acum. In schimb as putea sa fac o videoteca cu traznaile pe care le face; asa de kamikaze e, chiar daca se loveste nu conteaza, merge inainte.
Alina, si pe Diana a mai lasat-o dermatita; am mai citit si alta data despre Uriage, tot la tine, oare sa incerc si eu? Il gasesc in farmacii?
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Off, nu-mi vine sa cred ca Andreea si Sebi au astfel de probleme. O inteleg perfect ca e disperata
Adriana, mult succes cu operatia de polipi a lui Dudu.
Princess, eu nu ma stresez cu olita si n-o stresez nici pe ea, pentru ca noi nici macar nu am inceput procesul olita. Am incercat anul trecut in vara, nu a functionat si am zis ca mai asteptam. Acum momentan asteptam sa se mai incalzeasca. Ea site foarte bine la ce foloseste olita dar e clar ca daca vreau rezultate concrete, trebuie ca pe perioada zilei sa nu-i mai dau deloc pampers.
Xan, succes cu no. 2 la olita si felicitari Dianei pentru statul in fundulet!
Eunice, ca de obicei, sunt super haiosi copiii tai!
Eu nu am inchis un ochi toata noaptea. De fapt niciunul din noi nu a dormit deloc. A fost un chin. Din pacate Maria a luat raceala de la mine. Are mizerie in gat pe care nu stie si nu poate s-o elimine, a tusit toata noaptea de nu mai stiam ce sa-i mai dam, a si vomitat... Nasul inca nu-i curge, dar nu e timpul pierdut... Sunt disperata pentru ca ultima oara cand a racit asa, a tinut-o o luna, cu toata medicatia administrata. Si face urat, se sperie ca se ineaca, vomita in fiecare seara... Uff...aseara inainte de culcare am articulat-o cu Eurespal (mersi, Xan, pana acum foloseam si noi cu succes) dar cam degeaba ca tot a tusit de ne-a exasperat.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor! Hop si eu! Astept sa faca ochisori, Mitzu, ca sa plecam la plimbarica...Pana atunci... putin pe forum... De aseara, Mitzu a inceput sa-mi tuseasca, prin somn, mai des. Pediatrul m-a avertizat ca va ajunge si in aceasta faza, din cauza secretiilor pe care le inghite, dar nu mi-a prescris nici un sirop pentru tuse. Oare ce sa fac? Eurespal, tocmai ce i-am dat saptamana trecuta... Of...
Pentru Sebicu : multa, multa sanatate, pui mic!Mexxa, fii tare, cum ai fost si pana acum...Odata,trebuie sa se termine cosmarul prin care treceti acum. Sa dea Dumnezeu sa se intample cat de curand. Sa se gaseasca tratamentul adecvat pentru pustiul tau...Dragii de voi, cata suferinta ... Va ! Multa sanatate...
Lexi, of, cat de rau imi pare pentru starea de sanatate a Mariei ... Tocmai cand mi-ai spus ca se simtea mai bine...of, mama lor de boli ! Tare, se chinuie, saracutii, cand tusesc, nu stiu sa expectoreze, nu pot dormi...Of... Ti-as da un sfat referitor la un tratament dar, din pacate, nici eu nu stiu ce sa-i mai administrez lui Mitzu...Va si va dorim multa, multa sanatate!!!!
Xan, mercic ! Felicitari Narcisei pentru decizia pe care a luat-o dimineata ..Ai domnisorica, ce mai... Bravo! O pentru micuta Diana! Fete descurcarete, minunile tale....!!
Lilina, multumim! Te-am amuzat, ai? ... Simpatic tare, Vladone al tau... Stie sa se orienteze in spatiu...S-a plictisit, si el, de locul de joaca. Gata...trece la alt nivel ... Hai, ca e un scump...
Adriana, multa sanatate lui Dudu! Bafta la opratie, cand va fi...Vaccinul Prevenar mi-a fost precsris de un pediatru, pentru imunitate. Nu am reusit sa i-l fac, pentru ca trebuie sa fie sanatos copilul cand i se administreaza. Si Mitzu... in ultimul timp, a fost bolnavioara... Alt pediatru, la care am fost, mi-a sugerat Luivac, cum ca ar fi mai bun decat Prevenar.. E tot un vaccin pentru imunitate, sub forma de tablete. Medicul de familie mi-a spus ca nu sunt obligatorii si nici nu fac mare branza, ca fiecare medic promoveaza diferite marci de medicamente...Eu ce sa mai inteleg?
Eni, simpatici pustii tai
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrdtfxp3ua.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena
eunice78 spune:
Xan, nu le notez, tot mi-am propus sa deschid un topic la poznasi cu perlele lor, dar deocamdata nu am avut timp. Uriage gasesti la farmacii.
Lexi, multa sanatate Mariei. La noi pentru tuse mai functioneaza ceaiul de ceapa, sarea grunjoasa incalzita pusa in saculetz pe piept, sodoul (lapte cald cu galbenus crud si cu miere baut seara inainte de culcare / cam gretos dar cu rezultate ff bune, cel putin acum, ultima data, cand tuseau pana vomitau ai mei-cu sodou reuseam doar sa ii faca sa doarma linistiti). Iar ca sirop Petru a luat (acu 2 saptamani cand va ziceam ca sunt bolnavi) Eurespal iar Toma Robitusin, la recomandarea dr.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)