Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Revin scurt... tocmai ce am vazut pozele de la botezul Mirunei. Tanima, foarte frumoase! Miruna e o scumpa! Aranjata ca o adevarata domnisoara. Si Rares, un cavaler! M-a impresionat in mod special, poza in care sunteti toti patru, o familie frumoasa si implinita. Si, ultima poza, cu tine si Miruna...in prim plan si, pe fundal, biserica. Transmite asa, ceva...nu stiu cum sa ma exprim, m-a emotionat! Da, si rochia faina tare...

Monique, mercic ! Felicitari pentru ca ati scapat de olita, DEFINITIV!

si voua,Gety, deasemenea!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrdtfxp3ua.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Vazut pozele deidcate Xandrutzei si cele de la botez. Superbe!!!
Roxana, iti spun cu toata sinceritatea ca mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit ca "sare picioiu" Sa dea Dumnezeu sa nu mai fie mititica niciodata nevoita sa schioapete. De mexxa mai stii ceva? Eu astept in continuare documentele scanate, dar probabil ca dureaza pana aduna toate actele.
Adina, nu am citit nicaieri de struguri, mama mea folosea metoda asta la mine (de fapt a folosit-o dupa revolutie, ca inainte nu gaseai struguri decat in sezon si atunci nu prea faceam eu febra). Tin minte ca in clasa a 11-a am facut febra mare, 40, care m-a tinut 3 zile. In a treia zi mi-au cumaparat ai mei struguri si in cateva ore mi-a scazut temperatura la 37 cu ceva. Asta desi inainte facusem impachetari, luasem aspirine, etc, degeaba. Acum pun in practica treaba asta la Maria si am observat ca si la ea da rezultate f bune. Cum spuneam, am si noroc ca ei ii plac mult fructele.
Alina si Adina, felicitari copiilor pentru puzzle-uri! Maria mea nu are rabdare absolut deloc, ii lipseste cu desavarsire, asa ca nu e de puzzle-uri. Ma pune pe mine sa le fac, ea doar imi da piesele.
Gety, felicitari pentru olita, e clar ca fii-mea a ramas codasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

va multumesc fetelor ca va bucurati cu mine! intr-adevar, faza cu "sae picioiu" o sa-mi ramana in amintire toata viata. mai ales ca am surprins-o cand era singura in bucatarie, se admira singura de ce-i in stare sa faca. chiar daca e destul de frigutz la noi afara, ne-am dus putin in parc. si acolo m-am bucurat sa vad ca daria e in verva, s-a dat in toate, leagan, tobogan, balansoar, il tinea pe victor in brate si se dadeau impreuna in tobogan, era fericita. asta imi arata inca o data in plus cat de mult suferea din cauza piciorului, cand se urca in leagan si, imbufnata, statea acolo si 30 min.

de Mexxa, cu toate ca ne-am vazut ieri, nu prea stiu mare lucru. asta pt ca, atunci cand au venit ei daria era inca f ametita de anestezie, dupa aia cand i-am chemat ei mancau, cand m-au sunat sa vina daria dormea si cand s-a trezit ea dormea sebicu. asa ca nu prea am avut timp sa stam cu ei. doar stiu ca sebicu e pe antibiotic, ii recoltase ea niste probe din ureche in we si i le daduse sotului sa le duca la un alt laborator sa vada ce iese si acolo. la budimex ii iesise la analize o bacterie f urata, dar n-am retinut cum se numea si acum incearca diverse tratam cu antibiotic sa vada care are rezultat. pe mine medicii astia m-au dezamagit ffff tare, asa ca nu stiu ce sa cred. imi pare rau ca nu va pot spune mai multe despre ea. Lexi, stiu si eu ca in we trebuia sa dea docum la scanat sa ti le trimita, dar cred ca depinde de sotul ei acum, care nu stiu cat e si el de ocupat. ca ea in spital nu are de unde sa ti le trimita, am vrea noi spitale cu internet... macar de-ar fi spitale cu medici adevarati si ar fi ok, ce sa mai cer si internet!

lili, stii tu de ce

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour!
Yuppie, ce ma bucur ca sae picioiu, bravo Daria, tot asa!
Astept niste vesti bune si despre Sebicu! Pupam bolnaviorii!
Gety, Moni, felicitari pentru operatiunea olita, cu asa succese!
Gety, imi pare rau ca Maria are acele bubite, sper sa le spuneti adio repejor.
Martha, si noi avem probleme cu olita, de unde in primele doua saptamani facea singurica acum am luat-o de la 0, spal la pantalonasi... Cand si cand se aseaza pe olita si face, mai ales cand e vorba de culcare. Azi chiar m-am enervat ca nu vroia sa stea deloc pe olita si nu facuse pisu de mult timp asa ca am luat-o pe sus si direct in baie m-am dus; pusa pe reductor a facut imediat, asa ca schimbam strategia, facem naveta
Tanima, sa va traiasca mica crestina, sa fie intr-un ceas bun! Foarte frumoase pozele, mi-au placut! Apreciez si eu rochita!
Lexi, retin si eu pontul cu strugurii.
Ioana, Uite pun imediat link cu reteta respectiva si o sa scriu ce modificari am facut eu; daca respecti intocmai ce scrie acolo o sa-i dai sotului un tort a-ntaia. In rest o sa-mi fac timp sa caut niste retete de tort incercate de mine si ti le voi trimite.
P.S. Lexi, ai reusit sa salvezi reteta cuibului de viespi? Daca nu, ti-o trimit eu.
Acum observ ca am un mesaj privat, merg sa-l citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Lexi, am vb cu Mexxa, mi-a spus ca nu ti-a trim inca doc pt ca ce este mai important este la medic si nu stie cum sa faca sa le ia. nu vrea sa intre la banuieli medicul si sa-i spuna sa-si ia analizele si sa plece. din cate am inteles si asist sefa e ruda cu el, asa ca nu prea are variante. a zis ca va incerca sa faca rost de ele, dar nu stie inca cum. in plus medicul ei a intrat in concediu. Sebicu are probl la urechea care nu este operata, il aspira si iese f mult lichid si se tem sa nu fie si acolo un chist, cum a fost la cealalta. dar asta ar putea afla doar dupa o operatie, iar mexxa n-ar vrea sa mai ajunga acolo din nou.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ioana, uite link-ul: TORT
Eu nu am gasit mure si am folosit capsuni din congelator; deasupra am uns tortul cu Finetti. Si daca as fi folosit piersici din compotul facut de noi cred ca ar fi fost mai bine, sunt cu mult mai aromate decat ceea ce am cumparat. Blatul l-am insiropat cu compot, mai putin primul care si-a tras zeama de la piersici. Atentie la gelatina, sa n-o tii mult la bain-marie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mexxa, sper sa nu mai fie probleme cu urechuisa lui Sebi..te asteptam cu vesti bune
Xan, tot e bine ca mai faceti la olita sau pe reductor, ca noi n-am facut niciodata nici macar un strop daca ii dau chilotei in loc de pampers zice "nu-mi da de aia"..asta e astept pana cand va fi el pregatit, doar n-o sa faca la nesfarsit in pampersi

Mergi la inceput

Xaaaaaaaaaaan, imi "ploua in gura" ...!!! Arata bestial ! Trebuie sa fac si eu...neaparat. Mi-am propus in weekend-ul acesta, sa fac si savarine si tort. Mut cofetaria la mine acasa. Gata, m-am hotarat! Sa vezi cand are sa vada sotul, caci nu-i spun nimic acum... Stie de tine, pentru ca i-am spus de la cine am reteta savarinelor. I s-a parut suspect cand i-am cerut sa-mi cumpere forme de briose...daramite sa mai fac si savarine ...(credea ca iar fac experimente intr-ale dulciurilor...) I-am povestit ca am reteta de la tine si ca, de data asta imi va reusi ceva, ca e sigura reteta, caci tu te pricepi sa "cofetaresti". Cat s-a bucurat atunci dar sa vezi ce are sa se bucure, si sa-ti multumeasca (pentru ca m-ai "starnit" ), acum cand ii voi face si tortul... Sper, ca si Mitzu sa manance. Caci nu prea accepta tort, de obicei. Iti multumesc muuuuuuuuuuuuult! Astept si celelalte retete!

Lexi, i-am cumparat ieri, Mariei, struguri albi. A fost foarte entuziasmata cand i-a vazut, dar, dupa ce i-am spalat si am servit-o...a strambat din nas. Pana la urma, am pacalit-o sa manance un strugure intreg. Si, mai pe seara, si-a luat, singurica, unul de pe masa si l-a mancat pe tot. Ce m-am bucurat!!!! Azi nu a vrut. N-am fortat-o. Poate ia singurica, mai pe seara. Oricum e un inceput si...culmea, azi se simte mai bine... Maria, cum se simte? I-a trecut gatutul? Sau nu a avut rosu...?

Martha, welcome in our club!!! Nici Mitzu nu e fan olita...dupa cum am mai spus. La fel ca si Darius, constientizeaza cand ii vine sa faca, se gheia o pauzaste si daca o intreb: "Mitzu, faci pipi sau caca?" raspunde rapid si gesticuleaza: "Nu, nu, nu!!!" Asta numai pentru ca sa nu o pun pe oala. Si dupa ce face, se dezbraca singurica, si se aseaza pe oala...Si ar sta pe ea...pana ii vine sa faca din nou...Ce sa fac? O mai las pana vine caldura, si pe urma in chilotei cu ea, indiferent daca accepta sau nu oala. Pana la urma va fi nevoita sa o bage in seama... Va !

Sunteti dragute sa le transmiteti multa sanatate lui Sebicu si Mexxai, din partea noastra? Nu ne cunoastem...nu am mai vorbit pe forum dar, sunt sigura ca va veni, curand, ziua cand o vom face... Totul are sa fie bine! Doamne ajuta! Multumesc anticipat.

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrdtfxp3ua.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mergi la inceput

Revin...pentru Martha...acolo am scris "...se "gheia o pauzaste" si daca o intreb..." Nu stiu de ce a aparut asa..."gheia o pauza pauza...E nebun computerul?! caci am verificat, acum, si in raspuns am scris corect" Scuze. oh, am vizualizat acum, si iar apara asa... Eh, m-am enervat... OH...am inteles acum.. ..nu am vrut sa spun prostii...Scuze! Hai ca spun un sinonim...?? Aaaa...se ingramadeste...sper ca e ok si ai inteles acum. Scuze, nu a fost cu intentie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, iti multumesc pentru vestile despre Andreea si Sebi Cand mai vorbesti cu ea, spune-i te rog sa nu se streseze, nu e nicio graba din punctul meu de vedere. Doar ca nu stiam ce si cum, ma gandeam ca poate au abandonat ideea pentru moment. Doamne ajuta sa iasa bine analizele!
Yoanna, ma bucur ca ai reusit s-o convingi pe Mitzu sa pape struguri. Si ma bucur ca se simte mai bine! Maria mea e bine, nu a mai facut temperatura, in schimb dimineata am auzit-o tusind in somn...Sper sa o lase rapid.
Xandrutza, mi-a trimis Monique reteta pe mail, saru-mana pt intentie!
Eu diseara voi executa pt prima oara in viata un gulas. Sper sa iasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput