Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Un subiect util pentru copilasii care au rau de masina.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dragutelor,

princess sigur rezultatul de la biopsie va fi unul bun! Te asteptam cu vesti bune.
Ma bucur ca Rares va avea parte de o educatoare draguta si cu experienta. Eu nu prea sunt multumita de gradi pe care am gasit-o pt Patri, vroiam una care pe langa ca e aproape de casa, are o curte mare si e bine doatata, dar desi m-am dus inca din primele zile ale anului nu mai erau locuri. Am mai incercat apoi cu mici atentii la d-na directoare, dar tot nu am reusit...
Dosarul pentru gradinita trebuie sa cuprinda si aceste analize, atat ale copilasilor, cat si ale parintilor : sange, scaun, raze plamani, fisa vaccinurilor de la medicul pediatru sau medicul de familie, etc. Cred ca este o regula general valabila pentru toate gradinitele. Poate mamicile cu un copilas mai mare ne pot da mai multe detalii.

festina mi-am delectat ochii cu pozele voastre frumoase.
Imi pare rau ca ati fost asa bolnavi inainte de concediu, dar bine ca ati reusit totusi sa mergeti! Se vede ca v-ati simtit bine; sunteti o familie frumoasa, iar Raducu cu ochisorii aceia mari si expresivi si cu zambetul strengaresc va face multe valuri printre fete

yoanna, sa stii ca "s-au inversat obiceiurile": in cele 7 zile state in Londra nu am prins o zi cu ploaie. Au mai fost cateva ore /zi cu innourari, dar nu a plouat deloc, plus ca temperatura era supe intre 14-17 grade. Se poate observa si in unele poze cerul senin, soare, etc In concluzie: ciudata rau vremea asta.
Cum mai e Mitzu? nu i-au trecut mucisorii?

Cristina, tu si Dariuta ati scapat de viroze? Vladut ce mai face? hai mai povesteste-ne ceva de puii tai si ceva cuvinte din vocabularul lui Vladut

gety spor la munca! Ma bucur ca Maria este bine, papacioasa, plimbareata si cuminte

Xandrutza cum ai petrecut ieri?

de mexxa si Sebi mai stiti ceva?

lilina
Moni
tasia
Adina
aradence
itzy
Crisnemes
Cata14
Mira
eloise, nu ai mai dat de multa vreme pe la noi. sper ca sunteti bine, la fel si
mamilili
lakioana
ghongy
scumpik
Adriana
alexutza
floricel
....................
....................
...................

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, am aparut. A fost super ieri, am papat peste si alte bunatati, am stat de la ora 12 pana seara la 8 A fost si putin obositor, am stat cu Narcisa si o fetita de varsta ei sa se joace si m-au alergat intr-una, dar apoi am facut schimb cu altcineva, deci am rezistat eroic
Lexi, la ora 12 am fost prezenta la intalnire; in plus am reusit sa aprind o lumanare la biserica pentru Emma, am fost cu fetitele la impartasit si am profitat de ocazie. Subscriu si eu la spusele Ioanei.
Alina, mult succes, va fi bine, sper si cred din tot sufletul! Multumesc pentru informatii.
Daniela, bine ai revenit, intru imediat si la poze, ma bucur ca ati avut parte de un concediu frumos, atat voi cat si Raducu.
Ramo, sar`na Ce poze faine am vazut la tine!
Ioana, bine ca ati avut parte de-o alarma falsa. Sanatate lui Miztu!
Beatrix, mult spor in ceea ce faci! Sunt sigura ca se vor intelege mama ta si Eric.
Gety, servici usor!

Revin, o hranesc pe Dia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dragele mele
festina superb raducu util subiectul intradevar
ioana ma bucur foarte mult ca mitzu nu are nimic si doar cu nasucul infundat
princess sunt sigura ca rezultatul la biopsie va fi unul foarte bun
gety ma bucur ca mariei i-au disparut bubitzele si este totul ok
lexi insanatosire grabnicaText

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

xandruttza ma bucur ca va-ti distrat ieri si ai rezistat eroic
de mai bine de un am nu prea am mai gatit si prajiturit,iar incepand de saptamana trecuta am redescoperit aceasta bucurie
ieri am facut un luscos si o pizza care au iesit grozave plus un desert cu inghetata,capsuni si frisca
astazi vreau sa fac un tort si ma mai gandesc
acum va las ca trebuie sa mai scot din masina si sa fac un tur de forta cu curatenia
va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, tuturor!

Wooof...Sunt atat de derutata! Aseara, am fost, iar, la dr. de familie. De data aceasta, pentru problemele mele de sanatate. Nu m-am simtit, bine, ieri si...m-am dus la control. In fine...Dupa ce m-a consultat pe mine si mi-a prescris reteta, dr. s-a gandit si, mi-a scris o reteta si pentru Mitzu, cu: Keflex 250. Mi-a spus sa i-l administrez, ca nu e puternic, dar sa fie sigura ca nu se imbolnaveste pana sambata cand, urmeaza sa-i faca vaccinul DTP. Acum...stau si ma uit la cutia cu suspensie si...nu stiu ce sa fac: sa incep sa-i administrez...sau nu? Ma gandesc...antibiotic inainte de vaccin? Am intrebat si farmacista, aseara, cand mi-am luat reteta si la inceput a respins ideea ca pe urma sa spuna ca, daca a prescris medicul...nu e problema. Ca, probabil e pentru protectie...Asa mi-a spus si dr. de fam. Nu stiu ce sa fac....Mitzu inca mai are nasucul infundat si cateodata e ragusita...Woooof...... Pediatrul mi-a spus ca nu se mai face DTP-ul, dr. de fam. spune ca se face...sotul nu a vut timp sa se intereseze la DSP ....Wooof! Sunt ....

Princess, multumesc ! Sa dea Dumnezeu ca rezultatul biopsiei sa fie ok. Tinem pumnii!
Rares e ok? Sper ca te duci la pediatru doar pentru un control de rutina...Ma bucur pentru ca ai gasit o doamna educatoare asa de amabila... (sa te invite sa vizitezi gradinita...oaaaau, n-ai sa vezi prea des...cel putin in Bacau!) Eu, inca n-am reusit sa o inscriu la gradi' pe Mitzu. Ne chinuim de la inceputul lui Martie...Mda...Sotul a vorbit cu doamna director a unei gradinite...dar...nu am reusit sa ajungem. Din prea multe motive......Mda...Ma rog....Motive nu se gasesc?
Va dorim sa aveti multa sanatate !

Ramo, parca vad ca nici eu nu mai gasesc locuri la gradi'... Oh, sper sa nu cobesc.... Caci mi-ar parea rau... Gradinita asta e in spatele blocului nostru, deci foarte aproape de casa, are o curte foarte mare, cu multa verdeata si locuri de joaca...si e cotata ca una dintre cele mai bune gradi' din oras.
Imi pare rau ca ca nu esti multumita de gradi' unde este inscrisa Patri. Nu stiu ce sa spun caci si eu sunt derutata...cu gradi' astea...
Mitzu, e la portia de Olynth in nasuc...in rest...e mai binisor, multumim!
Sanatate si voua! Va !

Gety, ma bucur sa citesc ca Maria e sanatoasa si ca i-au trecut bubitele. Plimbari cat mai placute si cat mai lungi!

Pentru toate mamicile care au intrat pe "Mitzu si...perlutzele" :

Lexi , Xan , Ramo , Princess ,
va multumim! Sunteti foarte dragute! Si, ...cate o pentru fiecare!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ramo, aici sunt!

Sunt si eu cu sufletul si rugaciunile alaturi de micuta Ema!

Princess, iti doresc sa iasa bine rezultatul la biosie!

Festina, ma bucur ca ati avut un concediu reusit. Cand am plecat in concediu, si Dudu avea ceva problemutze, mai precis o haraiala in piept, dar dupa cateva zile de jucat in zapada la -15, deja nu mai avea nimic. Eu cred ca simptomele de raceala cedeaza foarte greu si din cauza poluarii din orase. Practic, copilasii au un fond alergic pronuntat.

Yoanna, vaccinul de 30 de luni s-a amanat pt varsta de 4 ani. Noua asa ne-a spus pediatra.

Luni suntem programati la operatia de polipi; duminica mergem la analize, si daca totul este ok, luni ne opereaza. Inutil sa va spun ca, desi este o interventie uzuala, am mari emotii.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana mica

[
Yoanna, vaccinul de 30 de luni s-a manata pt varsta de 4 ani. Noua asa ne-a spus pediatra.

Luni suntem programati la operatia de polipi; duminica mergem la analize, si daca totul este ok, luni ne opereaza. Inutil sa va spun ca, desi este o interventie uzuala, am mari emotii.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Asa ne-a spus si noua doctorita, s-a amanat pentru 4 ani.
Adriana, multa bafta, si la analize si la operatie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Xan, multumim! Ce frumos ca ai impartasit micutele! Si eu trebuie sa ma duc cu Mitzu...dar, cu atatea imbolnaviri...Wooof! fetele!

Elenia, felicitari...Dar "ai intrat in priza", nu gluma... La "bucatareala" ma refer... Bravo! Da-i inainte, ca nu faci rau...doar gustos.... Buuuun, cred, desertul cu inghetata, capsuni etc... Azi...vrei sa faci tort? Bravo! Yami-yami...Asa... Antreneaza-te pentru micutul Darius...
Te !

Adriana, multumesc pentru informatie!
Multa sanatate lui Dudu si recuperare rapida dupa operatie... E si normal sa ai emotii...Eu ma emotionez si cand ma duc la dr cu Mitzu...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Ioana, poate nu ar fi rau sa mergi sa te interesezi de loc la gradi, sa nu ai surprize neplacute. Cat despre antibiotic, nu stiu ce sa zic, daca Mitzu nu face febra, eu nu i-as da...
Daniela, superbe poze!! Ce mult mi-au placut! Chiar ati avut un concediu frumos! Bravo!
Elenia, eu daca nu am ceva dulce in casa nu ma simt bine Am si eu capsuni in congelator, poate fac ceva cu ele... Spor la treaba!

Mergi la inceput