Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

am copiat asta de pe ajutor umanitar, Emma. este sfasietor

"Trebuie sa va spun ceva , chiar daca stiu ca nu veti fi de acord. Am decis ca trebuie sa ne pregatim. Ar fi neplacut sa fim luati prin surprindere dupa atata chin si mai ales nu ar fi corect pentru Kissy. Am aruncat un ochi prin oras in mare fuga si nimic nu i se potrivea , nimic nu mergea pt ea si vineri anda a venit cu parerea Moda de poveste rochita 'Blanche' - exact ce cautam si ce s-ar fi potrivit pt ea , pentru caracterul ei. O voce tanara mi-a raspuns ieri la telefon si a inteles de ce am nevoie si a facut ca pana in seara asta sa am rochita in casa cu dimensiunile potrivite si fara sa ne cunoasca a tinut neaparat sa o faca cadou pentru Emma. Absolut impresionant , cuvintele imi sunt prea sarace pentru a multumi. Sa va spun cat de frumoasa este rochita si ce finisaje are! , e extraordinara si mult mai frumoasa ca in poza. Vreau maine sa i-o arat lu Kissy , sunt sigura ca o sa ii placa la nebunie , doar ca nu prea stiu ce sa ii spun

Alegerea de a ne pregati a fost se pare foarte inspirata , avand in vedere ca ... pt copii nu se gasesc si dupa ce orasul a fost batut in lung si lat si toate numerele de telefon epuizate chiar si cele din Arad , suntem in pom cumva ... dar se va rezolva si asta.

Kissulina dimineata la 5 a realizat ca nu poate ridica manuta si ma striga sa o ajut sa o ridice in timp ce ii pregateam mancarea. A inceput sa planga cand a aflat ca este legata. Un plans infundat si fara vlaga dar venit din suflet care iti sfasia inima. I-am explicat ca a trebuit sa leg manuta pt ca seara a facut numai prostii , si ca ea nu are nici o vina doar mana a luat-o putin razna , iar cum noaptea chiar si eu mai dorm si nu am cum sa o pazesc , imi este frica sa nu faca iarasi prostii. Si stiti ceva , ea chiar a inteles si a fost de acord cu mine ... si i-am explicat ca dimineata o voi dezlega.
Azi toata ziua a dormit. S-a sculat din cand in cand , a ciugulit cate ceva si a adormit inapoi. Mai spre seara am putut sa stam de vorba , dar nu mult ... culmea e ca si acum doarme , dar o sa se trezeasca la jumatate de ora dupa ce ma asez in pat
... of , oribila boala ...

Va dragelor pe fiecare in parte , aveti grija de voi , fug si eu in pat , oh , ba nu , s-a trezit

Aida ... 13+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Raporteaza la Moderator "

fetelor, ma scuzati ca am copiat ce ascris mamica asta, dar am citit dimineata si ma simt goala... este ceva ce nu ar trebui trait...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
monique sarumana de cafea
roxana intradevar mesajuk este sfasietor si iti lasa un gol in suflet
ma bucur sa citesc ca daria se simte mai bine si "sae picou"
imi pare nespus de rau pentru sebicu de mexxa sper sa se termine problemele si pentru ei
am citit cam pe diagonala dar am vizionat toate pozele incluziv am vazut si pe mica crestina miruna,am vazut si pozele lui oanacn iar lisa e o super scumpica de altfel toti sunt niste scumpi

Mergi la inceput

am si o veste buna pentru mine
sambata plec spre romania daca lucrurile merg cum trebuie si sunt asa cum am planificat eu
asa ca am niste emotii ca mi se strange stomacul si nu intra nimic
sunt curioasa cum o sa reactioneze piticul meu cand mo vedea ca asa cand se da drumul la pc la ai mei el spune ca trebuie sa vorbeasca cu mami
iar daca sun pe telefon si raspunde maicamea trebuie sa inchid si sa sun din nou sa raspunda el ca altfel nu ai cu cine sa te intelegi

Mergi la inceput

va pupez si merg sa fac ceva cumparaturi pentru cand o sa vin in romania
o saptamana minunata alaturi de bucurii,multa sanatate bucuriilor si mamicilor de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutare fetele,
au ajuns pupici de la voi pana la mine

ma bucur mult sa aud vesti bune despre Daria Doamne ajuta sa fie totul bine!
Pentru Sebicu si parintii lui imi plange sufletul. Nu pot sa cred ca nu se gaseste o rezolvare pentru urechiuse.
elenia ma bucur mult pentru tine si Darius. Sigur intalnirea va fi una foarte emotionanta.
oanacn bine ai revenit! Am admirat-o si eu pe Lisa. Ai o domnisoare frumoasa
lexi, multa sanatate Mariei! eu pentru tuse i-am dat Patriciei, mucosin, desi cu ea nu prea am avut probleme cu tusea, cred ca doar o singura data.
Moni vad ca nu mai termini cu bunatatile! Batatita scrie pe tine, asa pofta mi-au facut "cuiburile"
Eni simpatici foc, baietii tai Imi plac la nebunie replicile lor.
Roxana am ramas fara cuvinte citind mesajul tau despre Emma si nu pot sa zic decat sa ii aline Dumnezeu durerea!

acum incarc pozele de la Londra, dar pana atunci va arat cateva cu mogaldeata mea, de la botezul la care am fost in 8 martie, iote aici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Oana, acum apuc sa-ti urez si eu bine ai revenit! Am vazut pozele cu Lisa, e o dulce!
Elenia, drum bun spre Romania. Cred si eu ca ai emotii cat casa!
Ramo, bine te-ai intors. Super pozele cu Patri, frumoasa, dulce si zambareata ca de obicei! Astept cu nerabdare pozele din Londra.
Monique, multumesc de pontul cu Prospan. O sa-l caut cand mai venim in Bucuresti. Din fericire ieri nu a mai tusit aproape deloc, a dormit normal atat noaptea cat si la pranz si nici nasul nu i-a mai curs. Sper sa-si revina rapid. Eu in schimb inca tusesc ca un magar.
Si reteta:

Tort Rafaello Pina Colada

150 gr unt
150 gr zahar
3 oua
1/2 pliculet praf de copt
150 gr faina
3 linguri lapte condensat sau smantana
1 pliculet zahar vanilat
300 gr iaurt cu gust de cocos (eu am gasit de la Yoplait)
2 linguri zahar pudra
5 pliculete intaritor pentru frisca
2 pahare frisca lichida
12 bomboane Rafaello
o conserva de ananas taiat f marunt
eventual esenta de rom

Untul, zaharul, ouale, praful de copt, faina si laptele condensat se amesteca pana se formeaza un aluat care se coace timp de 30 de minute la 180 grade (foc mediu).

Iaurtul, zaharul pudra si 2 pliculete de intaritor de frisca se amesteca pana se formeaza o crema. Cele 2 pahare de frisca lichida de amesteca cu 3 pliculete de intaritor pana devine frisca tare.

Crema de iaurt se amesteca usor cu frisca. Se adauga bucatile de ananas. Cand blatul s-a racit, se adauga deasupra crema. Daca doriti, puteti stopi blatul cu esenta de rom. Se da la rece timp de 2 ore. Inainte de a se servi, se orneaza cu bomboane Rafaello.

Cum spuneam am facut tortul in weekend. E o prajitura fff usoara, nu mi-a iesit dulce, ceea ce e f bine, insa data viitoare voi face urmatoarele modificari: 1. nu ma mai complic sa bat eu frisca acasa, nu iese foarte aspectuasa crema, mult mai bine ar fi, zic eu, sa fac crema de iaurt cu ananas, dupa care sa adaug frisca de la tub. Cred ca ar arata mult mai frumos. 2. Blatul nu-l mai stropesc cu esenta de rom, nu s-a simtit esenta deloc. Voi prepara un sirop dintr-o cana de apa, 2 linguri de zahar si esenta de rom cu care voi insiropa blatul.

Succes.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Roxana, da, si eu citesc zilnic topicul Emmei, este cumplit, plang de fiecare data cand intru acolo.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Nu mai sunt om de cand am citit despre Emma.

Lexi .

Ramoam vazut-o pe Patri "mica dansatoare" si ce ajutor de nadejde ai la bucatarie .

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Roxana groaznic prin ce trece familia Emmei nu cred ca voi fi in stare sa citesc subiectul. Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai postat.

Ramo mare ajutor ai la bucatarie.
Elenia drum bun si reintalnire frumoasa cu piticot!

Am fost la ultasound, a urlat ceva de groaza cand au intins-o pe pat, realizand ca nu o doare s-a linistit pe parcurs. Ma rog, partea draguta a fost ca pe drum spre spital ii povesteam in masina ca uite aici la spital a fost mami cu tine cand erai bebe in burtica si doctorul te-a scos din burtica si te-a pus la mami in brate. Cand am ajuns acasa, la cateva ore dupa, a intrebat-o tati cum a fost si a raspuns "isa are bebe in butica, a durut un pic si am plans".

Mergi la inceput

Oana, ce draguta a fost Lisa cu "bebe in butica". Imi pare rau ca a plans, dar bine ca s-a linistit pe parcurs. Sper sa primiti vesti bune de la ultrasound, asta daca nu le-ati primit pe loc.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput