Bucurii de sept-oct 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 13
Oanacn spune:
Rezultatul de la ultrasound va fi trimis la pediatru in 24 ore, noi ajungem joi dupa masa la pediatru, deci mai avem de asteptat.
eleņia spune:
Oana sper ca rezultatul sa fie unul bun
super simpatica lisa cu bb din burtica
ma bucur ca sunteti alaturi de mine
va pupez pe toate
si va doresc noapt buna
Monique_new spune:
Neata.
-luta este gata. Unde sunteti toate?
Oana tinem pumnii sa iasa bine analiza.
Ramo
sti tu.
Yoana tu parca vroiai masuta...am gasit una http://www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Molto-1044/5296/Masuta-multifunctionala-cu-proiector.html vezi daca iti place.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Chiar asa, pe unde umblati toate?
Ramo, ne-ai lasat cu ochii in soare cu pozele.![]()
Xandrutza, ce faci, bucataresti?
Oana, sper ca rezultatul de la ultrasound sa fie bun.
Restul fetelor? Helaaaaaaauuuu, inca nu e weekend, mai e pana atunci.
Aici a nins pana adineauri si dimineata erau 0 grade. Oare mai vine primavara anul asta?

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
ramomar spune:
"neata" dragelor,
Moni
si eu!
lexi, imi pare rau ca v-am lasat cu ochii in soare; n-am mai apucat ieri sa le pun, dar uite acum ma revansez, asa ca.... poze
Am uitat ieri sa zic ca m-am distrat bine de, "denumirea" castravetilor in limbajul lui Vladut 
si ca am admirat-o pe Tanima (care arata superrrr dupa 2 sarcini, Felicitari
) cu cei doi copii frumosi! Sa va traisca si sa va bucurati de mica crestina! 
Oana te asteptam cu vesti bune de la ultrasound, iar Lisa cu replica ei a fost super simpatica
. De ce ati facut aceasta investigatie? sigur ai scris, dar cum eu am citit pe fuga ce ati scris cat am lipsit, mi-a scapat![]()
Sunt si eu cu gandul si cu o rugaciune alaturi de sufletelul mic Emma!
Dumnezeu sa-i aline suferinta!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Oanacn spune:
Multumesc de suport, sper sa fie bun rezultatul. ramomar Lisa mea a facut in decembrie o infectie urinara, a fost tare nasol, mititica se chinuia groaznic, am ajuns si la urgente. Doctorii de la spital ne-au spus ca exista o mare probabilitate sa fie de la bubble bath, dar pediatrul vrea sa se asigure ca e chiar de la asta si nu de la altceva.
angel_lexi voi vorbiti de zapada, Lisa a vazut doar o singura data zapada, in decembrie le-au adus o masina mare de zapada la gradinita. I-am dat manusi, caciula, geaca sa se joace in zapada. Normal ca la amiaza nu mai era nimic, dar a fost tare incantata. Cateodata isi mai ia manusile si se joaca cu ele prin casa. Anul viitor o sa mergem la munte, sper sa prindem zapada sa se sature
.
eleņia spune:
buna ziua
lexi prezent la apel
monoque tare buna e cafelutza sarmana
ramo superbe poze
am niste emotii de nu va puteti imagina imi tot fac scenarii cam cum ar reactiona piticul can ma vede
am gasit bilet de avion destul de ieftin dar e abia pe 6 aprilie si inca nu m-am hatarat cu ce sa plec cu avionul sau cu autocarul
ma mai gandesc pana sambata mai este ![]()
yoannamarie spune:
Ziua buna, "gagici"! Intr-adevar...slaba miscare... Stati ca incep eu cu..."cearsaful"... (poate i-ati dus dorul)
...
Monique, sar'mana pentru pont
! Faina tare, masuta! Dotata cu tot ce-i trebuie. Nu mai e necesar sa caut tablita separat. Am sa o comand. Dar...luna viitoare. Sa vina iepurasul cu ea, de
! Plus ca luna asta...am cam "secat" contul. Iti multumesc, inca o data pentru ca ti-ai adus aminte de noi, vis-a-vis de aceasta dorinta. Va
!
Lexi, ma bucur sa citesc ca Maria se simte mai bine.
Din fericire, si Mitzu meu e mai binisor, cu exceptia nasucului infundat. Am ramas cu mofturile la mancare, in schimb
! Se pare ca fetele "s-au sincronizat", daca pot spune asa...
Imi pare rau
ca nu te simti bine...Offf! Multa sanatate! 
Aaaa...era sa uit, interesanta reteta tortului... Am notat-o si eu...Cand o voi face, nu stiu...Dar e bine de notat in carnetel...
Mai ninge la voi? In Bacau, e innorat si bate vantul foarte, foarte tare. Sper ca, ninsoarea sa nu ajunga si la noi in tara... NU MAI VREAAAAAAAAAAU ZAPADA!!!!! Offff!
Xan, esti o scumpa
! Iti multumesc...dar, sa nu-ti faci probleme ca nu ai reusit sa postezi si alte retete. caci, din pacate, in acest weekend, nu am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus. (referitor la dulciuri), Sambata dimineata, s-a dat adunarea in gasca si am iesit la gratar. Duminica, la fel. Era pacat sa nu profitam de vremea super, care a fost! nu mai spun...nimic! Probabil, ca, intr-o zi... voi reusi sa
! Itit multumesc, inca o data!
fetele! 
Cristina, multumim pentru urari! Interesant articolul propus de tine. Am aruncat o "generala" peste el...urmeaza sa citesc cu atentie.
Foarte simpatici strumfii tai. Haios limbajul folosit. Sunt obisnuita, ce-i drept! Caci, nici Mitzu...nu vorbeste pe "limba oficiala". Si contribuie, si ea, la greu la formarea unui nou vocabular...
Ramo, bine ai revenit! Frumoase poze...frumoasa Londra!
Oanacn, multa sanatate Lisei! M-am uitat pe poze, sper ca nu e cu suparare si...mi-au placut foarte mult. Foarte frumusica domnisorica ta!
!
Mai stitti ceva de Mexxa si Sebicu! Ii pupam si le transmitem multa sanatate! 
Beatrix, Itzy-Bitzy...nu mai dati nici un semn? Asteptam! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrdtfxp3ua.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
eleņia spune:
da cum nu ne fie dor ioana mie imi place tare mult cum scrii
eu is mai telegrafica de felul meu
nu am fost nicioata buna lacompuneri desi la scoala imi placea fff mult literatura si imi placeasa fac comentariile mele
da cam slaba miscarea si inca nu e cald sa iesiti la plimbare
aici e super frumos e cald la pranz ca stam in tricouri
daca era piticl aici nu eram in casa sigur sigur
mie asa o ciuda dar o sa vina si timpul meu sa ma laud ca o sa merg la plimbare sau in parc cu piticul meu![]()
ramomar spune:
elenia, hey nu fi suparici
. Mult a fost putin a ramas si vei iesi si tu cu puiul tau la plimbare. Vii definitiv in Ro sau vii sa-l iei pe Darius si va intoarceti?
yoanna, mie una imi place mult "cearsaful" tau ![]()
Si la noi e frig, vant si ploaie. Ce frumos ca ati facut gratare in we! Abia astept si eu vremea buna sa iesim![]()
Ma bucur ca Mitzu e mai bine.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)