Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, ce limba vorbeste Vladutul tau?

Buna dimineata si de la noi!

I-am facut Mariei mar cu biscuit, ca altfel nu papa marul. Se apucase intr-un timp si manca bucatele mai mari, dar acum nu. Asa ca prefer sa i-l dau pasat. Numai sa pape fruct.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Cristina, am copiat si eu link-ul. Acum sa am timp sa-l studiez.

Oanacn, bine ai revenit. Poate ne pui si niste pozici cu voi...

Martha, creme cu zinc am si eu, dar aici a fost mai grav, nu o iritatie simpla si a fost nevoie de un unguent cu antibiotic.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Intrebam de pozici pe Oana si cand m-am uitat mai atenta am vazut si albumul.

Mi-am adus aminte si de o poza cu Oanacn chiar dupa ce a nascut, cu fetita in brate.

Cristina, mi-a placut sa citesc cum a ripostat Daria.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

'Neata si de la noi!

la noi ploua deocamdata, suntem sechestrati in casa , asteptam sa se insenineze sa o stergem la hoinarit. Intre timp "zezenam" .

Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Cristina, chiar ce limba vorbiti voi in casa?

Lexi, sper ca e mai bine Maria.

Noi suntem amandoi juristi si in urma cu cca o luna am avut cu sotzul o discutie in contradictoriu pe o speta care a vizat printre altele si rapunderea minorilor. Interpretam noi diferit o norma legala. Si Petru m-a intrebat atunci ce inseamna minor si ce inseamna raspundere. Am explicat eu cum am putut.

Azi a facut o trasnaie si i-am zis ca va fi sanctionat. Si el a inceput sa se agite:
Suna-l pe tata, naeparat. Acum.
Eu -De ce, draga?
P: Ca sa iti mai explice el o data cum e cu minorii care nu se pedepsesc.

Tot azi: Petru: Mama, mi-e foame.
Eu: Da draga, cinam imediat.
Petru: mai repede, ca am o foame minora rau.

A incurcat majoratul cu minoratul .

Sanatate si zile linistite va doresc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata .

Fetelor, copilul meu are de gand sa faca "armata" cu mine.Nu ca as fi eu vre-o puturoasa dar parca as dormi si eu in weekend macar pana la 8. La ea nu conteaza ce zi este, la 6 este in picioare ....vine la mine si spune " mami trezeste-te e ziua".

eunice super tare Petru . Cu 2 juristi in casa ce vrei acum...si asta e abia inceputul.

Oana bine ai revenit. Am apucat sa ma uit la cateva dintre pozele puse la semnatura.....wowww ce a domnisoara mare are mami Cati cm are Lisa ? Mi se pare ca este inaltuta, pare mai maricica. Am ajuns la pozele facute la Disney ...daca le vede Cosmi nu mai scap de ea.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Alina ( Itzi ) ati venit in tara???? Spunea mama ca l-a vazut aseara pe B la complex.....

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am o durere de cap groaznica, Maria urla, nu-i intri in voie cu nimic ca de obicei, se simte insa ceva mai bine, din fericire. Adica nu mai tuseste asa de mult. Eu in schimb mai am un pic si-mi scuip plamanii, am un sodou in fata...
Ieri am facut un tort Rafaello, ca sa sarbatorim cei 2 ani si 6 luni ai Mariei si pe urma, desi nu aveam in plan am si cadorisit-o cu ghetute, o carte puzzlesi o jucarie mica Little People.
Off, fug ca Maria vrea sa vada ursul Bernard.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Monique_new , Lisa e inalta , arata cam de 4 ani si nu stiu exact cati centimetri are dar peste 90 cred, si 16 kg. Nimeni nu-i da varsta pe care o are, mai ales ca vorbeste destul de bine.
Maine mergem de dimineata la un ultrasound, in decembrie a facut o infectie urinara mititica, se presupune ca de la bubble bath dar pediatrul vrea sa se asigure ca asta a fost cauza.

Fata mea de la o vreme a inceput cu pretentii la imbracat, nu mai vrea sa poarte deloc rochite si bluzitele trebuie sa si le aleaga ea. Nu stiu cum sa o obisnuiesc iarasi cu rochite .

Va si va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Neata. este gata.

Oana intradevar pare mult mai inaltuta si foarte finuta.Despre imbracat ce sa spun...si a mea a inceput cu " fite" la imbracat dar trage catre rochite. Bafta la dr.

lexi sanatate multa. Pt tuse mai este bun Prospan ( dar nu stiu daca gasesti la voi )- http://www.prospan.ro. Incearca si niste siropele din muguri de brad. Pls reteta de tort?

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput