Bucurii de sept-oct 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 11
GETY spune:
Cristina, ce limba vorbeste Vladutul tau? ![]()
Buna dimineata si de la noi!
I-am facut Mariei mar cu biscuit, ca altfel nu papa marul. Se apucase intr-un timp si manca bucatele mai mari, dar acum nu. Asa ca prefer sa i-l dau pasat. Numai sa pape fruct.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Cristina, am copiat si eu link-ul. Acum sa am timp sa-l studiez.
Oanacn, bine ai revenit. Poate ne pui si niste pozici cu voi...
Martha, creme cu zinc am si eu, dar aici a fost mai grav, nu o iritatie simpla si a fost nevoie de un unguent cu antibiotic.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Intrebam de pozici pe Oana si cand m-am uitat mai atenta am vazut si albumul.
Mi-am adus aminte si de o poza cu Oanacn chiar dupa ce a nascut, cu fetita in brate.
Cristina, mi-a placut sa citesc cum a ripostat Daria.![]()
Asa creste Maria Diana
Oanacn spune:
'Neata si de la noi!
la noi ploua deocamdata, suntem sechestrati in casa , asteptam sa se insenineze sa o stergem la hoinarit. Intre timp "zezenam" .
Va doresc un weekend placut!
eunice78 spune:
Cristina, chiar ce limba vorbiti voi in casa?

Lexi, sper ca e mai bine Maria.
Noi suntem amandoi juristi si in urma cu cca o luna am avut cu sotzul o discutie in contradictoriu pe o speta care a vizat printre altele si rapunderea minorilor. Interpretam noi diferit o norma legala. Si Petru m-a intrebat atunci ce inseamna minor si ce inseamna raspundere. Am explicat eu cum am putut.
Azi a facut o trasnaie si i-am zis ca va fi sanctionat. Si el a inceput sa se agite:
Suna-l pe tata, naeparat. Acum.
Eu -De ce, draga?
P: Ca sa iti mai explice el o data cum e cu minorii care nu se pedepsesc.![]()
Tot azi: Petru: Mama, mi-e foame.
Eu: Da draga, cinam imediat.
Petru: mai repede, ca am o foame minora rau.
A incurcat majoratul cu minoratul
.
Sanatate si zile linistite va doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Monique_new spune:
Neata
.
Fetelor, copilul meu are de gand sa faca "armata" cu mine.Nu ca as fi eu vre-o puturoasa dar parca as dormi si eu in weekend macar pana la 8. La ea nu conteaza ce zi este, la 6 este in picioare
....vine la mine si spune " mami trezeste-te e ziua"

.
eunice super tare Petru
. Cu 2 juristi in casa ce vrei acum...si asta e abia inceputul
.
Oana bine ai revenit. Am apucat sa ma uit la cateva dintre pozele puse la semnatura.....wowww ce a domnisoara mare are mami 
Cati cm are Lisa ? Mi se pare ca este inaltuta, pare mai maricica. Am ajuns la pozele facute la Disney ...daca le vede Cosmi nu mai scap de ea.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Alina ( Itzi ) ati venit in tara???? Spunea mama ca l-a vazut aseara pe B la complex.....
1 Anisor
2 Anisori

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am o durere de cap groaznica, Maria urla, nu-i intri in voie cu nimic ca de obicei
, se simte insa ceva mai bine, din fericire. Adica nu mai tuseste asa de mult. Eu in schimb mai am un pic si-mi scuip plamanii, am un sodou in fata...
Ieri am facut un tort Rafaello, ca sa sarbatorim cei 2 ani si 6 luni ai Mariei si pe urma, desi nu aveam in plan am si cadorisit-o cu ghetute, o carte puzzlesi o jucarie mica Little People.
Off, fug ca Maria vrea sa vada ursul Bernard.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Oanacn spune:
Monique_new , Lisa e inalta , arata cam de 4 ani si nu stiu exact cati centimetri are dar peste 90 cred, si 16 kg. Nimeni nu-i da varsta pe care o are, mai ales ca vorbeste destul de bine.
Maine mergem de dimineata la un ultrasound, in decembrie a facut o infectie urinara mititica, se presupune ca de la bubble bath dar pediatrul vrea sa se asigure ca asta a fost cauza.
Fata mea de la o vreme a inceput cu pretentii la imbracat, nu mai vrea sa poarte deloc rochite si bluzitele trebuie sa si le aleaga ea. Nu stiu cum sa o obisnuiesc iarasi cu rochite
.
Va
si va doresc o saptamana frumoasa!
Monique_new spune:
Neata.
este gata.
Oana intradevar pare mult mai inaltuta si foarte finuta
.
Despre imbracat ce sa spun...si a mea a inceput cu " fite" la imbracat dar trage catre rochite. Bafta la dr.
lexi sanatate multa.
Pt tuse mai este bun Prospan ( dar nu stiu daca gasesti la voi )- http://www.prospan.ro. Incearca si niste siropele din muguri de brad. Pls reteta de tort?![]()
1 Anisor
2 Anisori