"Mafia" cartilor ca pe vremea lui Ceasca?
Raspunsuri - Pagina 4
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui qsar Deci (concluziv, de la inceput, da?): Eu sunt intr-al nouazecisinoualea cer de fericire cand citesc subiectul asta. Nu pentru ca persista metehnele spagoase in Romania. Ci pentru ca in Romania lumea inca se mai (z)bate pentru carti, se trezeste cu noaptea in cap pentru carti, da spaga pentru carti... PENTRU CARTI!!! Foarte tare! |
Qsar, si la talica subscriu da' mai cu juma de gura. Numa' stai sa vezi de ce. Am motive sa ma tem ca multi dintre cei care cumpara colectia Adevarul - bineinteles, persoanele din discutia de fata sunt excluse, altminteri nu li s-ar justifica naduful - nu cumpara cartile respective ca sa le citeasca ci ca sa le puie in biblioteca (langa pescarul beat si balerina infoiata). Dar, pana la urma, bine s-asa decat deloc.
You cannot both dance and not pay the piper.
Androix spune:
Ei, lasa, macar copiii lor poate le-or citi Eu abia astept sa termin cu scoala sa ma infig in ele, pana atunci ma simt vinovata daca citesc ceva ce nu e pentru licenta.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
beshter spune:
Hai, mey, ca niciodata nu se citeste mai cu pofta pe langa bibliografie decat in preajma examenelor, licentei etc.
Da' sa nu-mi spui ca ti-e pofta sa te infigi in Shogun ca io una nu te crez.
cristi_2003 spune:
se pot comanda si de pe net cartile, chiar si cele aparute mai demult.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
contactnicole spune:
La targul de carte Kilipirum se gaseau toate cartile din colectie, la standul Adevarul.
Sigur se vor gasi si la targurile viitoare.
Deci nu e musai sa dati spaga. II invatati prost.
Va pup
iu_lia spune:
Cucoana de la ziare imi zisese ca atunci cand primeste ziarul cu carte gaseste clientii deja la coada si ca ce probleme are, ca se cearta cu ei, ca nu vor sa inteleaga ca se termina repede etc.Vrusesem sa iau si cu alte ocazii si tot aceeasi placa mi-o servea,chiar ieri cand am intrebat-o si mi s-a plans ca eu n-am vazut ce probleme avea cu o clienta(care astepta foarte linistita sa termine ea de vorbit la telefon,chiar nu mi s-a parut nervoasa sau nemultumita de ceva).Asa ca nici n-am indraznit sa- zic sa-mi opreasca ziarul cand am auzit de ce probleme si scandaluiri are parte cu clintii.Asa ca daca tot m-am trezit de dimineata ia sa cobor pana la chiosc.Ma asteptam sa gasesc clientii acolo deja dar nu era nimeni,chioscul inchis desi programul e de la 6 si era si jumatate.Si stau. Pe la 6,50intreb pe un vanzator volant daca a primit ziarul si cu un ton foarte agresiv imi zice ca da dar el il da doar la clientii lui care cumpara ziarul.Deja ma enervasem si daca tot am stat zic astept pana se deschide chioscul,la 7,10 vine cucoana foarte surprinsa ca ma vede(eram singurul client),mai stau vreo 15 minute pana primeste ziarele si cumpar in sfarsit ziarul cu carte( sa vezi ce surprinsa era ca nu i-am lasat nimic,a numarat de doua ori banii.Pe mine ma surprinde cum poti s ate cobori atat de jos-sa minti cu atata nerusinare pentru o spaga de doi lei ca nu cred ca lasa cineva mai mult.
beshter spune:
Permiteti sa raportez cu respect.
Azi mama a cumparat in premiera Adevarul cu 'Rascrucea..'aferenta la orele 10:30 fara coada si fara spaga.
LiliaToma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Hai, mey, ca niciodata nu se citeste mai cu pofta pe langa bibliografie decat in preajma examenelor, licentei etc. Da' sa nu-mi spui ca ti-e pofta sa te infigi in Shogun ca io una nu te crez. You cannot both dance and not pay the piper. |
Pai, pe mine m-a rugat fratele meu sa ii fac rost chiar de Shogun si chiar o astepta cu nerabdare( in acel moment citea Tai Pan si era impresionat si cauta Shogun-ul in anticariate)
Asa ca el chiar s-a infipt cu pofta in Shogun si acuma asteapta sa facem rost si de celelalte doua volume( am prins doar volumul I deocamdata)
Deci se mai poate inca..
Saptamana trecuta un nene vindea carti din colectia Adevarul la gura de metrou. Cerea 15 lei. M-am gandit, ca, fie, dau un pic mai mult, dar sa iau Shogun-ul mult dorit. Nu il avea atunci, a revenit saptamana aceasta din nou, insa cerea deja 20 lei pe carte. M-am indignat si i-am zis ca s-a smecherit prea tare..
O sa le comandam pe net pe celalalte pana la urma.