"Mafia" cartilor ca pe vremea lui Ceasca?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Se pot comanda online cartile dar trebuie sa aveti multa rabdare. Prima comanda am primit-o cam in doua luni, am mai dat de atunci vreo doua comenzi si inca le mai astept. Le-am scris un email si mi-au zis sa am rabdare ca onoreaza toate comenzile.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Cartile comandate pe net vin,este adevarat cu intarziere der vin.

La mine in cartier se pare ca lumea nu prea citeste pentru ca nu trebuie sa ma trezesc la 5 sa le cumpar, le gasesc si mai tarziu. Sau poate sunt mai multe chioscuri de ziare (cam5-6) intr-o intersectie. De ex Doamna Bovary am cumparat-o vinerea pe la ora 10.Poate am avut noroc.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

rivali in ce cartier stai?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

spaga la carti in RO? Woa... atunci stam bine!!! In restul lumii nu se mai citeste. Editorii se tem ca nu o sa-si vinda cartile iar in Ro e pe dos? Bravo noua ca nu stiu ce sa zic. Dar ce carti sint alea? exista vreo lista undeva on-line? si de ce nu pot fi cumparate pe web site la adevarul? si chiar nu se gasesc la alte edituri sau in alte limbi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu fac parte din grupul asteptatorilor masinii de presa :-)), pentru ca la mine in zona se dadeau cartile "pe bune" la un singur butic. Ceilalti vanzatori aveau liste, primeau spagi etc.
Intre timp, un client suparat ca mine probabil le-a facut o reclamatie, am remarcat acum ca au inceput sa se dea "la liber" peste tot .

Nu stiu ce am facut de am dat quote mai jos si nu ma lasa sa sterg mesajul, imi da eroare, sorry .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Eu fac parte din grupul asteptatorilor masinii de presa :-)), pentru ca la mine in zona se dadeau cartile "pe bune" la un singur butic. Ceilalti vanzatori aveau liste, primeau spagi etc.
Intre timp, un client suparat ca mine probabil le-a facut o reclamatie, am remarcat acum ca au inceput sa se dea "la liber" peste tot .

Good things happen to good people.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Cartile din colectia Adevarul se vand si la targurile de carte.

In toamna se vindeau la Targul Gaudeamus iar acum cca. 10 zile se vindeau la Salonul de Carte si Presa la Muzeul National de Istorie al Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

e super... dar pt bucuresteni!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Pentru bucuresteni este usor sa cumpere ce numar vor din colectia Adevarul. Eu merg la sediul lor, la Casa Scanteii si le cumpar. Sunt stive de carti, toate numerele. Am descoperit si eu intamplator acum 2 saptamani cand m-am intalnit cu cineva la Casa Scanteii si candam trecut prin fata sediului Adevarul am intrat si am intrebat. Orice poate veni si sa cumpere la pret oficial de 11 Ron.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

de ce nu luati cartile de la cotidianul - in general sunt mult mai bune, sunt mai ieftine & SE GASESC!
rareori am vazut cate o carte care sa merite cu adevarat pe la celelate ziare. pluuus ca sunt intr-un format neeconomic (cine mai are cartoane in biblioteca) & neecologic. pluuus ca sunt greu de citit in metrou datorita formatului.

Apai, subscriu. Cartile de la Cotidianul se palmeaza foarte usor - se pot citi si la ora de varf in 282.
Daaaar, desi la alea de la Adevarul nu m-am inghesuit si nici n-o voi face prea curand, Jurnalul a avut o initiativa foarte buna cu tiparitul de carti romanesti. Astept sa vad ce va sa vie dupa 'Cel mai iubit...'

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput